Есенен събор на Мерцедес - Бенц Клуб България - Записване!7, 8 и 9 Октомври 2011г. - хотелски комплекс "Арго" курорт Ри
Започната от Hooligan, 27 авг 2011 - 18:34:11
83 мнения по тази тема
Публикувано 23 септември 2011 - 17:31
Плаща се на място в хотела.
За колко нощувки да те броим ? :P
За колко нощувки да те броим ? :P
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 23 септември 2011 - 18:30
Здравей,
предвиждам една - в петък срещу събота. Пък ако реша, вярвам, че ще ми намерят подслон за още една, но има неизвестни.
В сайта на хотела има клипче от което е видно, че хотела не никак лош - това е добре
Колегата в началото на темата е отбелязал, че трябва да се капарира - това не разбрах как е организирано...
предвиждам една - в петък срещу събота. Пък ако реша, вярвам, че ще ми намерят подслон за още една, но има неизвестни.
В сайта на хотела има клипче от което е видно, че хотела не никак лош - това е добре
Колегата в началото на темата е отбелязал, че трябва да се капарира - това не разбрах как е организирано...
Публикувано 23 септември 2011 - 18:42
Капарирането се поема от касата на клуба. Ние си плащаме на място цялата сума и след това хотела се оправя с човека който е дал капарото. Така че теб това не те тормози по никакъв начин
А хотела е особено доволен..
Записвам те за петък срещу събота 1 човек ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 23 септември 2011 - 18:48
Я,пуснете ако може списък с бройката и имената.
Благодаря.
Благодаря.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 23 септември 2011 - 19:35
Капарирането се поема от касата на клуба. Ние си плащаме на място цялата сума и след това хотела се оправя с човека който е дал капарото. Така че теб това не те тормози по никакъв начин
Толкова - 1 човек. Благодаря.
Публикувано 23 септември 2011 - 20:18
Приятели, стаи ще има, дори и да не се запишете, а да дойдете направо там, пак ще има къде да преспите.
И няма нужда да задавате въпроси "аз може ли да дойда"
Всички са добре дошли, това е събор на всички, фенове, притежатели, приятели и т.н. на марката и клубът!
Всички сте повече от добре дошли!
Нито се събират пари предварително нито нищо, ние превеждаме капаро от касата, за да са сигурни, че ще сме там за тия дати.
Просто такава ни е уговорката с хотела.
И няма нужда да задавате въпроси "аз може ли да дойда"
Всички са добре дошли, това е събор на всички, фенове, притежатели, приятели и т.н. на марката и клубът!
Всички сте повече от добре дошли!
Нито се събират пари предварително нито нищо, ние превеждаме капаро от касата, за да са сигурни, че ще сме там за тия дати.
Просто такава ни е уговорката с хотела.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 24 септември 2011 - 15:39
А за кой ден е ОС (да знам как да редиМ пъзела ...опс - ТЕТРИСА )
Публикувано 24 септември 2011 - 15:43
8-ми! не си ли чел темата за ОС?!?
Няма какво да редиш, идвате и за двата дни! ако не, ти си тръгвай, Рени ще остане, ще я върнем някак си
Няма какво да редиш, идвате и за двата дни! ако не, ти си тръгвай, Рени ще остане, ще я върнем някак си
Публикувано 28 септември 2011 - 16:27
Асен Асенов - двойна за двете вечери
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Публикувано 03 октомври 2011 - 20:07
Аз,правя промяна.
Двойна стая за 1 нощувка,2-ма души,събота с/у неделя.
Двойна стая за 1 нощувка,2-ма души,събота с/у неделя.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 04 октомври 2011 - 13:05
Малка промяна и от мен. За съжаление за събота вечер трябва да сме в София, защото няма кой да ни гледа детето. Оставаме само за петък вечер....
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 04 октомври 2011 - 14:23
Темата е за записвания, но ще я ползвам за да отметна,
че няма да мога да идвам по ред съображения,
а за ОС съм опълномощил Сашо Алексиев да ме представлява .
Пак се извинявам за спама но, няма конкретна тема по въпроса.
Весело на всички
че няма да мога да идвам по ред съображения,
а за ОС съм опълномощил Сашо Алексиев да ме представлява .
Пак се извинявам за спама но, няма конкретна тема по въпроса.
Весело на всички
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 04 октомври 2011 - 15:21
Упълномощавам Илия Горанов да ползва моя глас, в случай че не успея да присъствам на ОС.
Публикувано 05 октомври 2011 - 07:25
И аз така.Упълномощавам Илия Горанов да ползва моя глас, в случай че не успея да присъствам на ОС.
Публикувано 06 октомври 2011 - 15:56
здравейте. Преди 20мин ми взеха книжката заради някакъв стар акт. Поради тази причина аз отпадам от рибарица. Извинявам се
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни