Този пост е редактиран от USA: 12 януари 2012 - 08:40
Проблем с цилиндър.
Започната от USA, 23 авг 2011 - 18:45:09
33 мнения по тази тема
Публикувано 12 януари 2012 - 08:37
КОлеги закараха ме при едн майстор.Стоян на 5 км,момчето отвори капака закачи я на комп,разбра че нещо цилиндрите ...взе един изолирбанд омота ми двата кабела на на свещите и колата литна като луда. Проблема се оказа в Кабелите. Благодаря на всички за помоща.Цена на 2 та кабела 100 лева + 2 по 30 за тези работи от бубините = 160 лева,Някой знае ли дали може да ги взема на по тънко или това е цена с отстъпка?
LAS VEGAS
Публикувано 09 февруари 2012 - 13:30
Колеги проблема пак се появи...смених и бубините и двата накрайника на бубините и тогава се оправи.Сложих някакви бубини уж Англййски за 70 лева 2 те та да видим до кога ще изкарат.А да попитам от какво може да ми се развалят бубините?понеже ги смених преди година и половина?и сега пак.?
LAS VEGAS
Публикувано 09 февруари 2012 - 22:23
Колеги проблема пак се появи...смених и бубините и двата накрайника на бубините и тогава се оправи.Сложих някакви бубини уж Англййски за 70 лева 2 те та да видим до кога ще изкарат.А да попитам от какво може да ми се развалят бубините?понеже ги смених преди година и половина?и сега пак.?
От това че са някакви .....и двете за 70 лв.!!!!! не знам да има толкова евтини бубини. То и тези ако изкарат 1 година пак добре.
Публикувано 15 февруари 2012 - 21:34
с 30 % отстъпка ги взех.На мен ми трябваха да проверя дали е от бубините, защото вески давам път по ,40 ,50 лева за майстори(даже единя път ми отвориха двигателя заради тези бубини) който не могат да разберат от къде е проблема .Така че тези бубини все едно са без пари.От това че са някакви .....и двете за 70 лв.!!!!! не знам да има толкова евтини бубини. То и тези ако изкарат 1 година пак добре.
А предните бош за по 117 лева едната изкараха една година!!!можеби заради газовото са се скапали по бързо.
Този пост е редактиран от USA: 15 февруари 2012 - 21:35
LAS VEGAS
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни