Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Проблем с цилиндър.

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

#31 USA

USA

Чирак

• Потребители на форума
  • 173 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Интереси:Риболов,Компютри,Фитнес
  • Автомобил:
    CLK 200 1998

Публикувано 12 януари 2012 - 08:37

КОлеги закараха ме при едн майстор.Стоян на 5 км,момчето отвори капака закачи я на комп,разбра че нещо цилиндрите ...взе един изолирбанд омота ми двата кабела на на свещите и колата литна като луда. Проблема се оказа в Кабелите. Благодаря на всички за помоща.Цена на 2 та кабела 100 лева + 2 по 30 за тези работи от бубините = 160 лева,Някой знае ли дали може да ги взема на по тънко или това е цена с отстъпка?

Този пост е редактиран от USA: 12 януари 2012 - 08:40

• 0
LAS VEGAS

#32 USA

USA

Чирак

• Потребители на форума
  • 173 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 1998

Публикувано 09 февруари 2012 - 13:30

Колеги проблема пак се появи...смених и бубините и двата накрайника на бубините и тогава се оправи.Сложих някакви бубини уж Англййски за 70 лева 2 те та да видим до кога ще изкарат.А да попитам от какво може да ми се развалят бубините?понеже ги смених преди година и половина?и сега пак.?
  • 0
LAS VEGAS

#33 SVP78

SVP78

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 23 Мнения:
  • Град:Лом ,Ludwigshafen, Baden-Wurttemberg, Germany
  • Автомобил:
    CLK 200 K
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 февруари 2012 - 22:23

Колеги проблема пак се появи...смених и бубините и двата накрайника на бубините и тогава се оправи.Сложих някакви бубини уж Англййски за 70 лева 2 те та да видим до кога ще изкарат.А да попитам от какво може да ми се развалят бубините?понеже ги смених преди година и половина?и сега пак.?

От това че са някакви .....и двете за 70 лв.!!!!! не знам да има толкова евтини бубини. То и тези ако изкарат 1 година пак добре.
  • 0

#34 USA

USA

Чирак

• Потребители на форума
  • 173 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 1998

Публикувано 15 февруари 2012 - 21:34

От това че са някакви .....и двете за 70 лв.!!!!! не знам да има толкова евтини бубини. То и тези ако изкарат 1 година пак добре.

с 30 % отстъпка ги взех.На мен ми трябваха да проверя дали е от бубините, защото вески давам път по ,40 ,50 лева за майстори(даже единя път ми отвориха двигателя заради тези бубини) който не могат да разберат от къде е проблема .Така че тези бубини все едно са без пари.
А предните бош за по 117 лева едната изкараха една година!!!можеби заради газовото са се скапали по бързо.

Този пост е редактиран от USA: 15 февруари 2012 - 21:35

• 0
LAS VEGAS

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни