И аз съм на това мниниеНе гледай размери, а МОЩНОСТ. пише я във ватове.
А по-хубаво от виското-няма. Също мое мнение, макар че ще стане спор.
Сега нямам време да напиша аргументите
Сбъдната мечта , Мерцедес W140 S600L V12.Гуцомецан.
Започната от Рошен, 21 авг 2011 - 17:31:59
1078 мнения по тази тема
Публикувано 08 януари 2013 - 14:00
Аз имам чейджър и съм го захвърлил някъде .... може и да работи може и да не работи ... за протокола скъпи ли ....
Да се приеме като спам
Да се приеме като спам
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 08 януари 2013 - 18:20
само не знам как ще го управляваш
Публикувано 08 януари 2013 - 18:38
Уф да бе, само пише че трябва да се променят кабелажите. Моя грешка, извинявай!
Публикувано 08 януари 2013 - 20:51
Някъде из менютата го има на повечето (ако не и на всички) Бекери. Явно и Блаупункт са го направили за Мерц.
Много досадна функция, аз се бях прецакал да я пусна на CLK-то и после забравих как се маха. Добре че сегашният собственик също слуша повече 8те братя и не е усетил още.
Както ти е тихичко и спокойно докато караш, спираш на място и става адската дандания. Т.е. работи противно на очакванията, особено ако си усилил, докато си бил в движение
Много досадна функция, аз се бях прецакал да я пусна на CLK-то и после забравих как се маха. Добре че сегашният собственик също слуша повече 8те братя и не е усетил още.
Както ти е тихичко и спокойно докато караш, спираш на място и става адската дандания. Т.е. работи противно на очакванията, особено ако си усилил, докато си бил в движение
Публикувано 08 януари 2013 - 21:35
Свали го документа и го метни тука. Вътре в него има линкове как да се променят кабелята.
Публикувано 08 януари 2013 - 22:57
Някъде из менютата го има на повечето (ако не и на всички) Бекери. Явно и Блаупункт са го направили за Мерц.
това го имаше и на цл-а и беше много добро - спираш и ти намаля музиката, ускоряваш и се усилва сама...
незнам как при вас не работи
пс. едно време тая екстра я имах и на една астра 94г. и също си бачкаше много добре...
Публикувано 09 януари 2013 - 22:14
Абе .честно да си кажа аз съм си чалгарче (по точно яко и само сръбско)НО като ми се отдаваше да джиткам една S55 AMG kompressor и имаше тази екстра разбрах колко е готино да даваш газ и примерно да слушаш AC/DC.От тогава слушам рок музика без никой да разбере (да не си развалям имиджа).
Аз лично не бих премахнал тази екстра.
Аз лично не бих премахнал тази екстра.
Публикувано 09 януари 2013 - 22:58
Ти кажи кога спре у тех не се баламосвай.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 09 януари 2013 - 23:04
Плюсче
Публикувано 09 януари 2013 - 23:10
Тогава е слушал Весна Змианац и песента И да имам сто живота.
Публикувано 09 януари 2013 - 23:28
Ей ошашавил си жената ей.
Публикувано 09 януари 2013 - 23:50
Взел си цепеняк А.
Публикувано 09 януари 2013 - 23:56
сестра има ли?
Публикувано 10 януари 2013 - 00:14
Е па тя вече за смяна.
Ти много километри си и врътнал.
Требва да я реставрираш кат Есовицата от до .
Ти много километри си и врътнал.
Требва да я реставрираш кат Есовицата от до .
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни