Mercedes CLK 320 , 2003 , бял пушек , СПЕШНО
Започната от gri6a05, 14 авг 2011 - 00:54:53
125 мнения по тази тема
Публикувано 18 август 2011 - 14:14
Слагай Мобил , Гастрол , дори и маслата на репсол са хубави , но гледай да не попаднеш на ментаци , че си е еб*ло меча.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 18 август 2011 - 14:47
Да колега, между другото някой ми каза че са пуснали ментета на пазара но тук нещата са много затегнати от към това и ако ми пратят нещо такова мога да ги съдя и да им смъкна доста тлъста сума.Слагай Мобил , Гастрол , дори и маслата на репсол са хубави , но гледай да не попаднеш на ментаци , че си е еб*ло меча.
Аз попринцип трябваше да взема Кастрол , понеже 4 литра тук ми струват 50-60 лева а мобил-а ми е към 110 за 4 литра. А този двигател гълта 8 литра . Много е жаден...
Публикувано 18 август 2011 - 19:11
Остана да разберем,какво е причинило лошото оттичане.Дано!
Според мен ще спре. Натрупванията са причината за лошото оттичане,събиране горе,преливане тук там,постъпване на масло в цилиндрите и....сив дим. Начи..
..при проблема както в случая,маслото макар и събрало се горе не оставя тотално сух картера. Все си мисля че след като колата не е тракала всичко е наред.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 18 август 2011 - 19:17
Остана да разберем,какво е причинило лошото оттичане.
Дано човека извади късмет.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 18 август 2011 - 20:54
След чистенето няма да му пуши.Дано човека извади късмет.
Публикувано 18 август 2011 - 21:16
Чесно казано мен само това пушене ме тормози , ако си нагаря малко масло ,няма проблем ... Аз и без това няма да я карам толкова често , евентуално за събота и неделя...
И между другото , някой случайно да знае някой да продава някакви части за w209 ? По точно ми трябва навигацията , защото колата има подготовка за навигация , трябва ми само главната конзола.
И между другото , някой случайно да знае някой да продава някакви части за w209 ? По точно ми трябва навигацията , защото колата има подготовка за навигация , трябва ми само главната конзола.
Публикувано 18 август 2011 - 21:36
http://www.comand.co.uk
Тези пичове имат много know-how. Освен това ebay.co.uk са може би един от най-раздвижените в целия свят от гледна точка автомобилни части.
Щом от 4-5 години минимум, каквото не мога да намеря никъде, го намирам там, вади си изводите
Би трябвало да го знаеш това де, така и така живееш там.
Тези пичове имат много know-how. Освен това ebay.co.uk са може би един от най-раздвижените в целия свят от гледна точка автомобилни части.
Щом от 4-5 години минимум, каквото не мога да намеря никъде, го намирам там, вади си изводите
Би трябвало да го знаеш това де, така и така живееш там.
Публикувано 18 август 2011 - 22:12
Определено съм запознат с eBay . Бизнеса ми тук е с компютри , комп. мрежи и eBay . Пращал съм ужасно много части към България , но просто цената която ми предлагат тук не ме устройва.
Ще ви дам един много сполучлив сайт за части където излизат много добри оферти и части където не можете да намерите на други места.Втора употреба са повечето части , пращаш името на часта която ти трябва и чакаш да ти отговорят и да ти пратят оферта. Там съм намерил неща които никъде не мога да открия освен при оновния дилър :
http://www.partsgateway.co.uk/
Ще ви дам един много сполучлив сайт за части където излизат много добри оферти и части където не можете да намерите на други места.Втора употреба са повечето части , пращаш името на часта която ти трябва и чакаш да ти отговорят и да ти пратят оферта. Там съм намерил неща които никъде не мога да открия освен при оновния дилър :
Публикувано 18 август 2011 - 22:17
Определено съм запознат с eBay . Бизнеса ми тук е с компютри , комп. мрежи и eBay . Пращал съм ужасно много части към България , но просто цената която ми предлагат тук не ме устройва.
Човече,супер си! Влизай по често тук,убеден съм че ще си бъдем взаимно полезни.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 18 август 2011 - 23:59
Човече,супер си! Влизай по често тук,убеден съм че ще си бъдем взаимно полезни.
Хаха , определено ! Нали за това са приятелите.
Значи този сайт е много интересен, понеже пишеш името на часта и продавачите в този сайт всъщност са авто морги за определени коли или всякакви коли и те си имат набор от части и ти дават отговор за наличноста на частта за 30 мин максимум. И като ти дадът оферта не я приемайте веднага ,първо ги пробвайте за някой лев отстъпка, почти винаги смъкват.
Публикувано 19 август 2011 - 21:57
Запечатан е двигатела , сложил е прочистващо масло и я е запалил ...
Преди като я запаля сутрин и изпушваше един стабилен бял облак , този път това го е нямало ! Нищо не е изпушило , покарал е колата , като е позагряла колата или по-точно ауспуха и савсем лекичко е видял слабо димен за момент , но той каза ,че според него просто изхвърля нагара от гърнето. Няма как в началото да не си изхвърли нещичко. След това на място я форсира , после пак я е покарал но .... нищо. Надявам се да се е оправила. Утре ще слага вече новото масло и че ходя да я взема. :
Мислите ли ,че се е оправила ?
Преди като я запаля сутрин и изпушваше един стабилен бял облак , този път това го е нямало ! Нищо не е изпушило , покарал е колата , като е позагряла колата или по-точно ауспуха и савсем лекичко е видял слабо димен за момент , но той каза ,че според него просто изхвърля нагара от гърнето. Няма как в началото да не си изхвърли нещичко. След това на място я форсира , после пак я е покарал но .... нищо. Надявам се да се е оправила. Утре ще слага вече новото масло и че ходя да я взема. :
Публикувано 19 август 2011 - 22:05
Публикувано 19 август 2011 - 22:18
ЪхъМислите ли ,че се е оправила ?
Сподели с времето разхода на масло.Заради любопитството.
Публикувано 19 август 2011 - 22:30
Няма проблем , ще го проверя маслото след 2-3 седмици да го видим на къде е.
Публикувано 19 август 2011 - 23:43
След такъв ремонт аз бих си сменил маслото поне 2 пъти в рамките на 2000км.
Дали това се е получило поради това,че маслото е било Long life или пък не е отговаряло на
спецификацията за модела?
Дали това се е получило поради това,че маслото е било Long life или пък не е отговаряло на
спецификацията за модела?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни