Мдам - едно момче от основното ми училище се самоуби, преди около 14-15 години, а беше звездата на випуска, гордоста на мама и тате.. Страшен капацитет, лека му пръст. Все си мислех, че тези сектантски истории са отминализа жалост в някой случай са успявали да докарат здрави деца като точно им определят времето кога да се самоубият,но е истина колкото и нереално да звучи!
Напаст!"Извънземна "напаст във форума на МБ!
Започната от Вай Басо, 12 авг 2011 - 11:19:31
47 мнения по тази тема
Публикувано 12 август 2011 - 12:27
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 12 август 2011 - 12:31
По принцип по времето на бай Тошо като се затопли времето и тия дето не ги слуша главата ги прибираха на хлад!
Публикувано 12 август 2011 - 12:40
Приятел какъв бан ?
Това си е диалог който сте водили на лични , а на тебе ти е писналo от тази Напаст ...
Аз не знам какво да кажа .... за първи ми се случва наистина да не знам какво да кажа ..
Това си е диалог който сте водили на лични , а на тебе ти е писналo от тази Напаст ...
Аз не знам какво да кажа .... за първи ми се случва наистина да не знам какво да кажа ..
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 август 2011 - 12:53
А бе чак пък толкова здрави - това влияе само на психически лабилни, на безволеви и на неграмотни хора... Ти представяш ли си, да ти напишат каквото и да било и ти да се вържеш и да тръгнеш след някоя секта? Самият факт, че на едни им действа, на други не - идва да покаже, че не всички са едни и същи. Апропо наркотиците и алкохола са 1:1 същите... имам предвид злоупотребата с тях......за жалост в някой случай са успявали да докарат здрави деца като точно им определят времето кога да се самоубият,но е истина колкото и нереално да звучи!...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 12 август 2011 - 13:03
Илия, според мен далеч не си прав. Точно умните започват да се вкарват у дилеми и започват да циклят кое,как,защо?... По-слабо грамотните не ги интересува Господ - важното е да има хляб,ракийца и фас. Повтарям се - тоя Ники, където се самоуби беше адски умно момче, в никакъв случай безволеви и неграмотен. Напротив много му цъкаше главата и май това го подхлъзна.А бе чак пък толкова здрави - това влияе само на психически лабилни, на безволеви и на неграмотни хора...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 12 август 2011 - 13:29
влияе само на психически лабилни, на безволеви и на неграмотни хора.
.. Ти представяш ли си, да ти напишат каквото и да било и ти да се вържеш и да тръгнеш след някоя секта?
Апропо наркотиците и алкохола са 1:1 същите... имам предвид злоупотребата с тях...
Психически лабилни не ги прави лоши,не ги изключва като наши познати,близки,добри съседи даже и любими хора.
Не Илийка,интернет е само контакта,следват срещи,какви ли не улавщини дори и споделяне на "полезни" отвари забъркавани незнайно къде.
Аз не се връзвам,но в този сайт не съм само аз.
Незнам в случая дали участват лайна и алкохол в грамадни количества но според мен това е доста сериозно нещо.
И колкото да ме е яд на него,пак казвам!
Дай Боже това момче да се излекува час по-скоро и със силата на словото си да бъде полезен за нещо което е полезно,не само за неговата група приятели....ами за всички!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 август 2011 - 13:36
Просто нямам думи. Тоз младеж ми звучи малко като един познат който всячески се опитваше да ме убеди, че ЛЕВСКИ бил терорист и колко хубаво щело да бъде да сме си останели под турско робство
Болни мозъци навсякъде
Публикувано 12 август 2011 - 14:05
Невежи сте вие за силата на Цяногена!
Той е свят човек и ще плачете за милостта му!
Невежи!
Бай-Василя вече страда горко - баш го боли К.РА!!!
Аман от тоя кофти метадон!
Той е свят човек и ще плачете за милостта му!
Невежи!
Бай-Василя вече страда горко - баш го боли К.РА!!!
Аман от тоя кофти метадон!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 12 август 2011 - 16:39
Прочетох с интерес кореспонденцията на Бай Васил с cyanogen78 и ми направи впечатление,че въпросният колега,съдейки по правописа му е грамотно момче,а по някои от изказванията му и интелигентно такова!Не искам да коментирам самата кореспонденция,всички сте я прочели и ви е ясно за какво иде реч!Исках само да кажа,че е жалко и ми става някак си тъжно за такива граждани на света,именно защото са продукт на този свят!Малко по-горе колегите имаха "спор" дали това се дължи на лабилна психика,безволие и неграмотност!Моето мнение е,че ако съдим по колегата cyanogen78,изобщо не се дължи на неграмотност!За лабилната психика съм съгласен!Може момент на стрес,или отрицателно преживяване да доведе човек до подобно състояние,в което да те избие на ...."аз идвам с второто пришествие".Колкото и да изглежда човек начетен,интелигентен и т.н. никой не знае какво мисли вечер като си легне!М/у другото,в Пловдив имаше един човечец от моето детство (не знам дали още е жив),за който почти всеки пловдивчанин е чувал-Андрейчо Жабата!Човека беше безобиден луд,който обикаляше по центъра и правеше смях (несъзнателно) на хората.Мисълта ми беше,че точно той имаше две висши образования и мълвата гласеше,че се е побъркал от четене!Това е...Прекъсвам,защото Наполеон току-що ми звънна!
Публикувано 12 август 2011 - 18:33
Аз лично съм атеист и ми е кофти дедо боже да е у форума-честно...
кои как иска да го разбира ,но винаги имайте предвид,че във масов форум като нашия всеки може да ти натрапи мухоморките си и то до там ,че да не е никак смешно....а дори и опасно.
Всичко което написах е мо ЛИЧНО мнение и няма нищо общо със статута ми на модератор.
Поздрави
п.п.-Евала на бай Васил ,че е търпелив човек-за което ,съм сигурен ,понякога той съжелява....
кои как иска да го разбира ,но винаги имайте предвид,че във масов форум като нашия всеки може да ти натрапи мухоморките си и то до там ,че да не е никак смешно....а дори и опасно.
Всичко което написах е мо ЛИЧНО мнение и няма нищо общо със статута ми на модератор.
Поздрави
п.п.-Евала на бай Васил ,че е търпелив човек-за което ,съм сигурен ,понякога той съжелява....
Публикувано 12 август 2011 - 19:20
Не ми се четат правилата на форума и клуба, но нямаше ли някое, забраняващо пропагандирането на всякакви секти и т.н.??
Ако няма то е добре незабавно да гласувате и приемете.
Не намирам създалата се ситуация за нормална, за такива лица има специализирани психиатрични заведения, където да им бъде указана професионална помощ.
Ако има някакви "секти" в тоя форум, то това трябва да бъде МБ сектата в добрия смисъл разбира се. А за сектантите ето подобаващо отношение:
Ако няма то е добре незабавно да гласувате и приемете.
Не намирам създалата се ситуация за нормална, за такива лица има специализирани психиатрични заведения, където да им бъде указана професионална помощ.
Ако има някакви "секти" в тоя форум, то това трябва да бъде МБ сектата в добрия смисъл разбира се. А за сектантите ето подобаващо отношение:
Публикувано 12 август 2011 - 19:27
Тия за какво беснеят бре?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 12 август 2011 - 21:18
Чудя му се на бай Васил,как го е изтърпял.На мен някой като ми прекали с досадите,.....на едно дърво с краката на горе и се приключва.Вярно е,че има доста изперкал народ,ма ако не му се обръща внимание,ще зарази и останалите.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 12 август 2011 - 22:28
Ако ми дойде този младеж за два дни на гости, мисля, че ще го излекувам
By Batev
Публикувано 12 август 2011 - 22:28
Изразяват несъгласието си с "братството на йехова"Тия за какво беснеят бре?
Ако навсякъде посрещат сектите така, едва ли ще са толкова популярни.
Евала на бургазлии!!!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни