Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Напаст!"Извънземна "напаст във форума на МБ!

• Заключена тема Тази тема е заключена
47 мнения по тази тема

#1 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:19

Момчета ще започна с въпрос.

Как ви звучи твърдението че "Господ" си е направил регистрация в нашият форум?

На мен ми звучи подигравателно и точно поради тази причина не се сдържам да представя срещите си с поредната сволоч разпростираща се в интернет!

Да се върнем на Камбаните.
Преди да пристигна на срещата се чух със според мен неориентираният тип Цианоген 78 http://forums.mbclub...?showuser=16277
След като се запознах с повечето но не чух името му или ника от интернет,запчнах да търся човек с когото още не съм говорил на живо а по телефона съм поел ангажимент.
Предположих че е някъде сред тълпата,поинтересувах се кой е,нямаше го и реших да набера номера му.
След като ми бе вдигнато и ми бе казано 'тук съм'..направих оборот на 380градуса потърсвайки го с поглед но с очудване видях НЕ ВЕДНАГА че той се появи от съвсем друго място и каза че е там от преди 20на и повече минути.
Реших че просто е срамежлив човек и не отдадох толкова внимание на това. Нормално!
След като приятелски и колегиално му стиснах ръката и от сърце го запознах с най-добрият ми приятел-жената която обичам......поговорихме кратко с човекът Цианид.
Още на 3тата минута разбрах че си е бамбашка и продължих нормално,с вежлив тон,но с едно на ум за въпросният индивид. Без да НИ познава и още на 10та минута той вече ми твърдеше че не е човек. Това ми дойде в повече и вече ме накара да бъда предпазлив.
Слушах небивалиците как той е виждал Габрово в зараждането на индустрията му преди доста повече от век и как вече е време света да си получи заслуженото. Как всичко е започнало,скоро ще стане страшно за някой от нас и в следствие по-точно разбрано,как само заобикалящите го него ще бъдат щастливците.

Понеже съм човек който винаги е отстоявал позицията си но се намирах сред нови хора,реших да притъпя това си качество и възпитано да го оставя да върви по пътя си.

Дори нямах желание да се кача в колата му,но той настоя като каза че му предстой пътуване за важна среща със 100на човека.
Пробвах колата му от кумова срама и заебвайки го вежливо,отново седнах до всички.
Човека отново се намести до нас и продължи с тъпотийте. Повиших тон и му казах че това за което плещи е тотална тъпотия но промитият мозък продължи да ръси твърденията си точно така,както са го научили онези от неговата група.

Тук спирам с леките подробности,понеже си имам работа и публикувам личната си кореспонденция с него в следствие на някой глупави негови изказвания в ефирна тема и пренесени в личната ми кутия.

След провокация от моя страна последва това: Ще оцветя фразите които се набиват на очи и много,много ме дразнят.........

Не случайно започвам с лъжата и очаквах същият удобен за мен отговор-истината която ще използвам в следствие като уточня къде хващам гнусният лъжец и с какво в лъжа.
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#2 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:21

От тук започва да отговаря на поста ми от темата в която му казвам че не ме кефи:

Благодаря за откровеността ... аз знаех, че така ще стане, но исках да видя ти докъде ще стигнеш. И видях ...

Може да грешиш за много неща, а може и да не грешиш ;). Но със сигурност грешиш за това, че "не съм лош човек", и то грешиш не за квалификацията, а за това, че съм човек. Не, не съм човек, макар така да изглежда. И знам, че ти идва доста множко това твърдение ... но какво да се прави, това е, което е :-)

И поради горния факт - не съм религиозен, всички религии са инструменти за манипулиране, мисля, че си го усетил, та дори и за кръстчето, което носиш. Не ми се сърди - аз нито ти се правя, нито ти виня в нещо, исках да си говорим, ама стигнахме до края доста бързо :)

Това, което признавам, е че съм провокативен - но вече нямам никакво време и търпение да обяснявам точно така, та да не предизвиквам съмнения, да им е по-леко на хората. Те толкова хиляди години нищо не разбраха, та сега ли ...

Ти пък ме кефиш, и те разбирам, каквото си написал ... но ти пък си човек, откъдето идват и различията ни. Желая ти много успехи по пътя, не се съмнявам, че ще ги постигнеш, ще се срещнем пак, но тогава вече ще сме доста по-близко :) Жив и здрав, аз нямам абсолютно нищо какво да ти кажа повече на този етап.

• 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#3 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:22

:) А кой си ти? Най-откровенно ти казвам,освен че съм любопитен и че допускам че тук на земята има и други. За кръстчето ти забранявам да говориш! Остави го него,ти както искаш го разбирай,то е нещо за което мога да говоря с друг тип себеподобни ! Не ми се сърди и аз съм си бамбашка. Това като съображение,само в случай че решиш да влезеш в истински диалог с мен.

Хем смирен,хем провокативен? Ако не говорим,можем да пишем. Но не хаотично. Защо не търпиш критика?

И за да те улесня в това:

Жив и здрав, аз нямам абсолютно нищо какво да ти кажа повече на този етап.

Убеди ме че не си човек и ще ти стисна ръката!

• 0

#4 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:25

Евала - за способността да стоиш отворен, за да научиш. Да не се затваряш и отхвърляш дори най-невероятните възможности. Това ти е помогнало да стигнеш дотук и може да те изведе до самия връх.

Хем смирен, хем провокативен - може, може. Смирен пред Бога и провокативен към хората ... Но аз не съм такъв, аз не съм смирен и провокативен, вече не, бях такъв. Сега съм само провокативен и откровен до болка. 33 години се смирявах, стига толкова. Няма смисъл вече, защото разбрах кой съм :).

Понеже реши да зададеш въпрос - ето ти отговори:

1. Аз съм и А-то, и В-то, и С-то
2. Аз съм този, който вече е тук, защото знаеше, че ще се наложи да дойде, след като хората не разбираха и не приемаха със сърце посланията му през всичките тези хиляди, стотици хиляди години. Сега вече става много интересно ... за мен и моите братя. За останалите почва да става много, много трудно, и колкото по-силно се опъват, толкова по-силно ще ги боли.
3. Аз съм този, от който произлязоха всички, и след това ме забравиха и продължиха да ме забравят. Е, сега ще се наложи да си припомнят.
4. Аз съм този, който ще елиминира за пореден път синът на зората, и неговия син, защото хората не могат и с жалката си понякога любов, толкова изискваща и мнителна, и толкова егоцентрична, вървят право в неговото царство.
5. Аз съм този, който ще носи, защото може, цялата отговорност за всички и всичко.
6. Аз съм този, който прати Сина си, и го пожертва за хората, а те изродиха знанието му и го използваха, за да поробват и убиват.
7. Аз съм този, който ще сложи края на тази епоха и ще даде началото на следващата.
8. Аз съм този, когото наричат Бога.
9. Аз съм този, с когото ще се едини Богинята, и с нея заедно ще отворим на оцелелите портите на царството небесно.

И поради това, че Съм - не показвам, не убеждавам, не доказвам себе си ... Просто няма на кого, вече се убедих, че колкото повече ви показвам, толкова повече не вярвате. Затова и нема да се мора, ако искате вижте, ако искате не. Както обикновено, дал съм ви пълния избор - правете каквото искате и каквото знаете, аз съм оставил достатъчно знаци по Пътя.

А с тебе - с тебе можем да си пишем, предложението ти е добро. Прощавай за кръстчето - говорех не за знанието, а за религията. Ако споделяш знанието на Исус, добре, но ако ходиш на църква - това е много, много зле, защото не виждаш как ви водят право в пъклото. В тази църква, която те хитро наричат дом Божии, всичко свято е потъпкано още в първите 200-300 години след смъртта Му.

С най-добри поздрави,

Александър

ПП "И би било добре да не споделяш това горе, освен в краен случай със 100% сигурни хора, засега. По този начин би могъл да привлечеш тъмни сили, които да ти навредят, и не само на теб. За мен не се притеснявай - на мен никой и нищо нищо не може да ми направи, освен да ме затрудни по Пътя, но пък за което би си получил заслуженото :) И не дигам на непознати номера вече, а съгласно желанието ти твоя е изтрит в моя телефон. Нали си чувал - поискай, и ще ти бъде дадено. Попитай, и ще ти бъде казано. Почукай, и ще ти бъде отворено. Най-добре да изтриеш съобщението, но както решиш - избора е твой :) "

• 0

#5 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:30

Защо искаш да изтрия съобщението? Може да ми се наложи да го препрочета. Защо да не го споделям? Нали ти си Главния,с какво това би те притеснило?

Питай викаш....

Да коментираме лъжата? Искам да науча,дали е правилно лъжата да се дели?

Също така,защо не уважи моята дума,когато поисках да не говорим за Господ?

Знаеш ли,не вярвах че ще се запозная с Големият Началник по интернет.:) Ще трябва да ме убедиш. В мойте представи нещата стоят по друг начин и не се изчерпват с влизането в църква.

Ако искаш можем да продължим лафа за делата ти. Що не вземеш да оправиш света вместо да се взираш в измамният интернет?

Началник,главата ми може да побере абсолютно всичко ново но само ако е представено добре. :)

Не се притеснявай за съобщенията!

• 0

#6 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 12 август 2011 - 11:33

Яко... оформя се интерсна тема! Бих желал да се запозная с колегата Александър :icon_coolgrin:
И колеги нека се въздържаме от ругатни - всеки има право на гледна точка.
п.с. гледна точка за себе си,света и Живота от Нещата :)
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#7 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:41

Защо искаш да изтрия съобщението? Може да ми се наложи да го препрочета. Защо да не го споделям? Нали ти си Главния,с какво това би те притеснило?

Не ме карай да се повтарям. Не искам да изтриваш нищо,казал съм, че за тебе ще е по-добре да го изтриеш. Ама понеже виждам, че ти е забавно, може да си го държиш и да продължиш да се забавляваш, може и да го показваш на приятелите си и да се забавлявате заедно :). Ни мъ бърка - избора винаги е ваш.

Има Истина, има и неистина. Лъжата - и да я делиш,и да не я делиш, се си е лъжа. Истината - също. Хората се раждат и прераждат толкова пъти, колкото е необходимо да се научат да различават едното от другото. Затова беше създаден материалния свят - защото на някои не им беше достатъчно да съществуват заедно с всички останали в нашето блажено царство, та поискаха да си се кефят отделно - и го получиха, а сега пак не са доволни, бе с две думи - няма угодия.

Знаеш ли,не вярвах че ще се запозная с Големият Началник по интернет.:) Ще трябва да ме убедиш.

"И поради това, че Съм - не показвам, не убеждавам, не доказвам себе си" Времената, в които показвах и доказвах, отминаха безвъзвратно.Сега са други времена - който разбрал - разбрал, който видял, видял. Всичко останало гори. Който не му харесва това положение - пак гори.

Ако искаш можем да продължим лафа за делата ти. Що не вземеш да оправиш света вместо да се взираш в измамният интернет?

Не смей да ми даваш съвети какво да правя и как да го правя! Света го оправям, не се притеснявай, ама няма да стане както примерно го разбираш ти, а ще стане както го разбирам аз.

Ся, че някой го боли защо толкова много хора умирали, били нещастни, били онеправдани - сега се сетихте да бъдете състрадателни, най-накрая.

Някои неща са наистина необратими, ще трябва да го приемете това.

Налага се.

Началник,главата ми може да побере абсолютно всичко ново но само ако е представено добре. :)

Радвам се, ако наистина смяташ това за главата си, дали си прав - ще се разбере рано или късно. Ако твоята глава може да разбере нещата, само ако са представени добре, това не е хич добре за твоята глава. Щото някои въобще не си правят труда да поднасят нещата така, че да бъдат разбрани - действат и това е. След тях - и потоп. И то вече се случвало това с потопа ... ааа, то това беше библейски мит, все забравям.

Васко, аз не се притеснявам за нищо, аз няма от какво и за какво да се притеснявам. Но трябва да призная, че ми е мъчно за всичкото ти недоверие и лекомислената ирония. Чак се питам кому беше нужна цялата конфронтация. Но често пъти няма друг вариант ... може и сега да е така. Ще ти кажа, за да затвърдя представата ти за мене като откачения Александър, на който в главата му е хаос от религиозни възгледи и цитати на известни личности, една мисъл на Айнщайн, и с това ще свърша

- "Важните проблеми, пред които се изправяме, не могат да бъдат решени на онова ниво на мислене, което ги е създало" Вероятно и аз искам твърде много от вас ... Но това е защото искам да разберете и почувствате, че нямате никакво време за разсъждения, време е да се действа ...

• 0

#8 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:45

Баси,не очаквах че и Главния,ще предпочете 124 като движи по земята. :wind14:

Началник,ако имаш проблеми с колата и ти питай.

Съобщението ще си седи на отдълеченият сървър и не мисля да го трия. Ако си ядосан,оперирай сървъра или там както се казва.

За сега на мен не ми пречи и ще го изтрия заедно с всички когато почиствам от ненужните!

Понеже ти знаеш всичко,се надявам да забележиш че не съм от лесно манипулируемите. По този повод ти казвам че е излишно да разсъждаваш като си мислиш че може да преиначиш проблема с представянето ти.
Да,добре си разбрал,главата ми побира всичко което е добре представено но не от твоята а от моята гледна точка.

Попитах те за лъжата но ти без срам отново се опита да се измъкнеш. За твое очудване отдавна знам знам кога и с какво си ме излъгал!

В този случай не мога да ти вярвам и отново ти напомням без да ми казваш какво да смея или не,защото ти на този етап за мен си оставаш един странен особняк 'обвит в пашкул'!

След като този свят е обречен значи ти си изпуснал положението!

Ако искаш го оправяй.

Твърдиш едно а пишеш друго.

• 0

#9 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:47

"Мнозина са призвани, но малцина са избрани."

"Песни ви пяхме, и не пяхте. Хоро ви играхме, и не играхте. Който има очи - да гледа. който има уши - да слуша. " "И не мислете за утрешния ден. Доста му е и на днешния ден злобата. Утрешния ден сам мисли за себе си."
Ако си чел Омир, ще знаеш, че лъжата променя действителността и не можеш да я делиш. И няма благородна лъжа - има само лъжа, която изкривява действителността. Защото тя създава една действителност, която хората наричат илюзия. Но не осъзнават, че илюзията е въздушна кула. И едва когато разберат, че тази илюзия е всъщност действителността, която не са искали, тогава започват да търсят Истината.

• 0

#10 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:49

Аааааа,няма да бързаш със заключенията. Какво стана с колата ти?

• 0

#11 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 11:52

Аааааа,няма да бързаш със заключенията. Какво стана с колата ти?

Не ми казвай дали да бързам или не! Защо сега вече не си така язвителен? Или първо си изговаряш каквото ти е набито (или сам си си набил), а след това даваш на заден? И ще ти кажа - простено ти е, но не е забравено. Защото е казано - "И както всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и се хвърля в огъня."

С божествения файтон всичко е наред. В понеделник свалихме всичко долу, играхме си 6 часа. Оказа се, че аксиалния лагер е почти пълно чао - едната фиксираща ламаринка се беше счупила, а лагера като го разклатиш, вътре се чува дрънчене на сачми. Феродото имаше още хляб за към 20-30 хиляди. Притискателния диск - нищо му нямаше. Сега тези три неща са сменени с нови, съединителя стана доста по-чувствителен и мек на педал.

Но остана едно дрънчене, което не знам засега на какво да го отдам, не знам какъв вал идва от мотора, струва ми се, че този вал е лагеруван и

лагера е разбит.. Всичко е снимано, аксиалния лагер е в багажника ми,

така че който иска, може да трупа опит. Аз го натрупах вече :)

• 0

#12 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 12:04

Не ми казвай дали да бързам или не! Защо сега вече не си така язвителен? Или първо си изговаряш каквото ти е набито (или сам си си набил), а след това даваш на заден? И ще ти кажа - простено ти е, но не е забравено. Защото е казано - "И както всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и се хвърля в огъня."

Тоя па! Набито има само и единствено в твоята глава!

Не съм еди как си когато разговора се води нормално и никой не ми дава наклон на кура с какво да се съобразявам.

И понеже в началото на разговора ти споменах че водя само смислени дииалози а и започна много да си позволяваш. Ти казвам!

Да казвам ти го!

Ако искаш бързай ако искаш си ебавай путката лелина?! Ще ми говориш ти на мене за Господ!

Още не си дорасъл да ми говориш за него. Та ева в неориентираният тип!

Ти нещо помисли че някой ти се е вързал ли? Кво? А?

Друг път като лъжеш поне си крий номера на телефона! Лъжец!

Не случайно започнах с лъжата. Много преди да ми се ошумолясаш на сбирката знаех че си. Не великият за който се представяш а един елементарен лъжец!

Каквото повикало,такова се обадило! :sSig_busted:

Още един път ако му назовеш името,ще пожънеш всичко което си заслужаваш!!!!!!!!!!

С интерес изучавам всички нетрадиционно "болни" глави! Пак заповядай!

Дрънкането ще си го оправиш като не се взираш в съединителя.
Казах ти че е здрав и лекият ромол в сачмите може да изкара мнооого килиметри.Много добре познавам надеждната концепция. Този лагер се върти само когато е натиснат съединителя и никога не загрява.Показва че се е развалил когато започне да чува в купето! При теб не шумеше! Кой глупак държи съединителя до толкова че за да го заболи крака? хаха Трупай опит щото като се изпокараш с мен,няма да има толкова точни и изерпателни отговори в рамките на бърза и уважителна реакция към коелега в нужда. Няма да има готови за среща на кафе и лаф с теб,винаги и без правене на разлика кой какъв човек е.

Аха да, за кардана....през осемдесетте,в средата му си "научил" Германците да поставят регулатор за обиране на луфт. Но понеже виждам си забравил,кажи другият път на майстора ти да го стегне. Търсете голяма гайка! За да не се откаже като види че ще трябва да сваля гърнето,,,,,,,,му кажи че става и без да се сваля.

• 0

#13 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 12:06

Малииии, яката лудост ... Колко жалко

• 0

#14 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 12:08

Малииии, яката лудост ... Колко жалко

Жалко,ама само за теб неверна мършо! Греда отвсякаде за тебе!

Да,яката лудост срещу лудите вредни,но най-яката срещу гнусните сектанти!

Подчертавам! Гнусните!.

Как не съм те чул на Камбаните че си изкоментирал кръста ми,за да те разкъсам на поляната?!?!............................................................... :gun:

• 0

#15 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 август 2011 - 12:14

Никога не съм се замислял по-сериозно какво може да докара сектанството на нормален човек!

Чувал съм доста неща които са ме шокирали,но винаги съм мислил че това е дълеч от обществото и само в тесени кръгове.

Ако искате ме банвайте,каквото намерите за добре това направете!......... но аз не мога да замълча срещу хора които вредят на нормалните хора и за жалост в някой случай са успявали да докарат здрави деца като точно им определят времето кога да се самоубият,но е истина колкото и нереално да звучи!

С уважение и загриженост!
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни