Според мен "това нещо отгоре" не е за комби ,защото комбито си има огромен товарен отсек.Екстра си е така колата...прилича по скоро на ракета носител...Дискавъри ....Супер е чочонето..Да му мислят другите коли дето ще се осмелят да се перчат по пътищата!!!Добре е, ама "това нещо отгоре" би подхождало само на джип или комби
Задава се по улиците Е500
Започната от shamot, 31 юли 2011 - 19:30:48
19 мнения по тази тема
Публикувано 06 август 2012 - 13:56
Публикувано 06 август 2012 - 15:06
Е кво да му мислят, да не е ракета
Новите дизелчета са доста подли на доускорение и темподобни.
Това че колата е икона е вярно, но нито е най-бързата, нито е най-мощната кола.
Новите дизелчета са доста подли на доускорение и темподобни.
Това че колата е икона е вярно, но нито е най-бързата, нито е най-мощната кола.
Публикувано 06 август 2012 - 15:40
Е ракета не е но определено е доста бърза. Новите дизелчета са подли на ускорение на 1-2 от светофара. Ако ги изпънеш на магистралата повечето от тях приключват под 200км/ч
А тази мисля може доста над 200 : )
А за най бърза.. дори и да караш ламбо или ферари от 500 до 1000 коня, ВИНАГИ има по бърза кола от теб.
Въпроса е че с конете на горе процентите на по бързите от тебе падат но никога не стига 0%
Иначе чочонето е повече кола от много от модерните "автомобили".
А тази мисля може доста над 200 : )
А за най бърза.. дори и да караш ламбо или ферари от 500 до 1000 коня, ВИНАГИ има по бърза кола от теб.
Въпроса е че с конете на горе процентите на по бързите от тебе падат но никога не стига 0%
Иначе чочонето е повече кола от много от модерните "автомобили".
Този пост е редактиран от staniola: 06 август 2012 - 15:42
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 06 август 2012 - 20:40
Страшен
Kола икона
Евала
А това отгоре направо е като ракета прикачена към кораба майка готова да полети след определена скорост
П.С Станиоле - като те изяде някоя ууусичка от светофар до светофар няколко пъти чуФството е много неприятно
Tи после му разправяй за магистралата и максималната му скорост
Kола икона
Евала
А това отгоре направо е като ракета прикачена към кораба майка готова да полети след определена скорост
П.С Станиоле - като те изяде някоя ууусичка от светофар до светофар няколко пъти чуФството е много неприятно
Tи после му разправяй за магистралата и максималната му скорост
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни