Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Мнение за конкретен автомобилMercedes E220 2.2cdi

• Please log in to reply
53 мнения по тази тема

#16 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 24 юли 2011 - 07:52

Пич като си мераклия на 210-ка и си с бюджет до 5500-6000лв. бих те посъветвал да търсиш или 290ТД или 250ТД. 220 цди от тези дето ги оглеждаш са пълни мъртъвци и просто не си заслужава бе утепани коне са, като дойде баира ше слизаш да я буташ с тея 120 катъра на 2 тона, а и разхода няма да е по-малък от 250 и 290 ките.

+2
С това цди от първо поколение в такива филми ще влезеш, че колата ще ти излезе тройна за да може да и се радваш.
Такава кола под 8-900000 според мен няма на нашия пазар.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#17 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 юли 2011 - 12:33

Погледни тази http://nfs.mobile.bg...4878&f1=details ако е читава което на място ще се види най-добре си заслужава парите. Има всички екстри + лифтови стопове и огледала единственното което е малко притеснително е че има чип и не се знае как и кой го е слагал но все пак заслужава да се види според мен.
  • 2
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#18 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 юли 2011 - 12:34

Оп сега видях, че си от Пловдив а колата е в София:slap:
  • 0
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#19 aalexieff

aalexieff

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 692 Мнения:
  • Град:Павликени
  • Автомобил:
    W124 2.5 D 1987 продаден
    W210 E300 D 1996 продаден
    Mitsubishi Colt IV 1.3 1995 продаден
    Mitsubishi Colt VI 1.5 2005
    Renault Clio III 2007
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 юли 2011 - 13:32

Здравей,
Аз преди две години пуснах тема като твоята. Започна се"....и ....за тези пари няма да намериш такава кола". Намерих я, купих и съм доволен.
Така по обяви трудно ще се ориентираш, набелязваш 5-6 и тръгваш. Вземаш телефона на някой член от :4036: и като огледаш колата се обади да ти кажат какво излиза по VIN и дали отговаря на видяното от теб. Аз така направих и ....колата е с оригиналните стелки. Не забравяй, че ще ти трябват още едни 500-1000 лв. за регистрации, пистов ремък, амортесьорче на двигателя, масла, филтри, ремъци, накладки, може и дискове.Но тези неща може да ги отложиш във времето след покупката.
Ако трябва да избирам, бих избрал предложението на

Real_Madrid
Погледни тази http://nfs.mobile.bg...4878&f1=details ако е читава което на място ще се види най-добре си заслужава парите.

разликата в разхода е незначителна от твоето предложение, двигател и ГНП по-лесни за поддръжка, повече екстри (почти всички) и доказала се във времето.
С поздрав и успех в търсенето. И като и смъкнеш едни 400 лв.
  • 1
W210 E300 D 1996
W124 and E300

#20 Angeloff

Angeloff

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W124/ 250D, '85 - Sold
    W210/ E200 Classic, '96

Публикувано 24 юли 2011 - 14:26

Не е проблем, че е в София, стига да си заслужава пътят. Но предложението на Real_Madrid ми е малко над бюджета, който е до 5500, пари, включващи и обслужването. Е има и коментар на цената, тъй че мога да я прослушам и нея. Знам, че най-добрите са старите милионници 250, 250 ТД, 290 ТД и 300 (Самият аз имах 250D, с който се разделих заради гнилото и липсата на всякакви екстри, и знам какво представлява като двигател). Но ми хванаха окото тия първите CDI-та, та реших да попитам. Все пак това CDI без дръжката на жабката мога да го погледна, още повече, че имам познат в Балкан Стар Пловдив, който може да ми уреди една по-подробна диагностика, та ако все пак няма драми с дюзите и турбото, си мисля, че поддръжката на останалото е на нивото и на тези с по-старите мотори.
Екстрите не са много важни за мен, при условие, че не съм имал никакви :). Достатъчно е да има едни еърбеци, ел. стъкла и клима, пък и колкото по-малко екстри, толкова по-малко неща се развалят Главното за мен е да няма ръжди, гнило (имам уплах), годината да е по възможност, (макар и не задължително) след 1998, заради подобренията откъм корозия и 4-те звезди на краш тестовете. Може да се огледам и в някоя бензинова с ГИ… Гледам и цедките от тия години, кефят ме комбитата, красиви са някак си. Хвана ми окото и TDS-a на колегата ///sasho, и въпреки негативните мнения за този мотор (кривене и пукане на глави), ако е в състоянието на CDI-то, което продава и е читав, не бих имал против да го имам :) Абе луда работа е това с покупката на кола.
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#21 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 юли 2011 - 14:39

За хиляден път, тдс-а не пука глава, пука го главата на магарето зад волана, което никога не поглежда нищо по колата си, а само кара докато се окоти и после реве!
Аз щях да падна като видях тази, която Real_Madrid е пуснал, Това нещо си струва всяка стотинка. Като му отидеш на човека с кеша в ръка и няма начин да не се разберете.

Колата изглежда феноменално. Виждал съм само една 210ка с подобни екстри.
  • 1

Audi_A4_avatar.gif

#22 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 24 юли 2011 - 15:11

За хиляден път, тдс-а не пука глава, пука го главата на магарето зад волана, което никога не поглежда нищо по колата си, а само кара докато се окоти и после реве!
Аз щях да падна като видях тази, която Real_Madrid е пуснал, Това нещо си струва всяка стотинка. Като му отидеш на човека с кеша в ръка и няма начин да не се разберете.

Колата изглежда феноменално. Виждал съм само една 210ка с подобни екстри.

Ку трЕбе да съм честен-тая и на мен ми хареса-въпреки ,че никога не съм харесвал "очиларките"-тая ако имах парите-бих я взел-ВЕДНАГА,,,много радостно изглежда,а и екстрите не са никак за пренебрегване...

Скоро ще се оглеждам и аз ама ще е нещо на лизинг да го ева...нямам парички вече...всичко УтидИ У рЯката,,,мЪ к'во пък-еднаЖ се живее,,,

п.п.-ЛилоФ-и все още се оглеждам по пустите 7ци...мноо радват да го ева...

иначе цял живот май ще съм си ей така....ремонтЬор...
Публикувано изображение
:rolleyes:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#23 ///sasho

///sasho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 742 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK W208 200 KOMPRESSOR 192 PS

Публикувано 24 юли 2011 - 15:16

Хвана ми окото и TDS-a на колегата ///sasho, и въпреки негативните мнения за този мотор (кривене и пукане на глави), ако е в състоянието на CDI-то, което продава и е читав, не бих имал против да го имам :) Абе луда работа е това с покупката на кола.

ТДС-а е хубава кола и при една добра поддръжка не създава скъпи проблеми. Главите на тези коли ги пукат такива които мислят, че като е BMW означава, че е спортна кола и трябва да се кара на макс. Държа да отговоря откоровенно на предположението ти че точно този ТДС , който продавам не е в състоянието на W210 CDI-то което продавам, даже се чудя дали изобщо има кола от този вид на пазара в продажба в такова състояние като тази Е-класа, но това е друга тема. ТДС-а все пак е в добро състояние,с нова боя , със сменена автоматична скоростна кутия, бях го дал на лизинг и понеже не се изплаща лизинга го върнаха и цената, на която е обявен е остатъчната сума, която трябва да се плаща от лизинга, затова и е на тази цена. Ако имаш път насам, заповядай да го видиш, но според бюджета, който си приготвил и Аз бих те посъветвал като колегите да погледнеш тази кола:
http://nfs.mobile.bg...4878&f1=details
  • 0

#24 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 юли 2011 - 19:13

Може да се огледам и в някоя бензинова с ГИ… Гледам и цедките от тия години, кефят ме комбитата, красиви са някак си. Хвана ми окото и TDS-a на колегата ///sasho, и въпреки негативните мнения за този мотор (кривене и пукане на глави), ако е в състоянието на CDI-то, което продава и е читав, не бих имал против да го имам :) Абе луда работа е това с покупката на кола.

Здравей колега,
автомобилите от първото ти мнение не струват и половината от обявените им цени според мен. От снимките само става ясно, че са изтормозени яко и ще искат инвестиция за да се върнат в състоянието присъщо на един истински Мерцедес.
С бюджета, който си си определил спокойно можеш да си закупиш читав Бенц с не малко екстри. Разбира се ще има и компромиси, които ще трябва да се направят, но с повечко търпение,търсене и умело пазарене ще намериш добър автомобил.
При тези цени на горивата някоя бензинова според мен ( евентуално и с газ ) е икономически по-оправдан избор от дизелов автомобил. Щом мислиш и върху някоя цедка може да хвърлиш едно око и на тези

http://nfs.mobile.bg...8977&f1=details
http://nfs.mobile.bg...6467&f1=details
http://nfs.mobile.bg...8723&f1=details
http://nfs.mobile.bg...9287&f1=details

п.п: Имайки впредвид търсенето на автомобили в момента съм убеден, че може да се смъкнат поне 500-600лв от цената, на който и да е автомобил обявен за продан. А ако продавачът е на зор може да се стигне и до хилядарка.
Успех с покупката и дано и аз да съм бил полезен.
  • 0
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

#25 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 24 юли 2011 - 21:50

Погледни тази http://nfs.mobile.bg...4878&f1=details ако е читава което на място ще се види най-добре си заслужава парите. Има всички екстри + лифтови стопове и огледала единственното което е малко притеснително е че има чип и не се знае как и кой го е слагал но все пак заслужава да се види според мен.

тая машина си мяза на годината на производство поне, за пробега е божа работа и дядо коледа, ама поне не е с железния ключ(снимка 4)...
Автомат е и е с климатроник. Доста прилично изглежда, ако бюджета позволява, бих се разходил да я погледна и да я пробвам.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#26 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 юли 2011 - 23:18

Според мен колата си е гледана от гледна точка на това, че пича е сложол стопове и огледала което си е една инвестиция от сорта на 500лв. има мрежичка в багажника пише че си има зимни и лятни стелки, волана не е некой измекярски дран и ожулен и естественно, че е бъкана с екстри. Не е авангард няма копче за отваряне на багажника и не се вижда дали има въздух в седалките е това са екстрите за този модел които ги няма.
Но все пак на картинка е едно на живо си е съвсем друго дет старите хора са казали 'око да види ръка да пипне'
  • 0
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#27 machine

machine

Напреднал

• Потребители на форума
  • 503 Мнения:
  • Автомобил:
    W210
    E 290 TD
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 юли 2011 - 01:42

За тия пари -толкова, но ако искаш наистина да имаш Мерцедес и да разчиташ на него, и най-важното да го усещаш като Мерцедес, тази кола не е за теб.
  • 0

#28 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 25 юли 2011 - 08:17

За мен Е 290 е колата. Лично аз не искам автомат, за да не влизам в приключения :icon_coolgrin: Една и аз съм си я заплюл, ама ако някой ме изпревари, здраве да е :flagMB new:
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#29 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 юли 2011 - 12:24

Няма читава W210 Дизел за 4500 ;)
Камо ли ЦДИ, в такъв филм ще се вкараш с това бивше такси (или рент а кар), че ще намразиш марката.
За тия пари или малко отгоре можеш да вземеш бензинова Е200 върховото изпълнение Avantgarde, двигателя е здрав и безпроблемен, ако искаш икономия понася перфектно газов инжекцион.
Изобщо каквато и 210-ка да гледаш избягвай версиите "Класик"- като тая сивата, която си показал, страшно дърво са от към екстри, външен вид и освен това всичките таксита и коли под наем са "Класик"
Авангард такси едва ли ще намериш ;)

Другото което стои като вариант, щом си с ограничен бюджет е да си вземеш кола със забележки, които постепенно да отстраниш
Ето ти една, като дадеш едни 1000лв и е кукла Е200 Компресор

Ето ти и готова "кукла" в оригинален вид, даже и с италиански номера, което ще рече че е карана до последно
Е200

ЕТО още една не лоша очиларка за тия пари.
Помисли върху бензиновия вариант Авангард вместо дизелов "класик", на по-малко километри са със сигурност, за визия стойка и екстри няма смисъл да говорим.
  • 0

#30 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 юли 2011 - 12:26

Лично аз не искам автомат, за да не влизам в приключения :icon_coolgrin:

:)

В институцията/иите...в които бачкаш си в постоянни приключения и според мен ти трябва автомат. :offtopic1:

Инак аз съм за бензинов Бенц.
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни