Здравей,
тук съм си. Не влизам толкова често колкото ми се иска, но все още съм член
Просто се набутах с кредити, работата ме заля и време за коли и хоби не остана. Развитие няма никакво с разлика на това, че за коли без ченджър радиото и скритото AUX меню се сменят алтернативно с бутона за него, а не с комбинацията... Сметнах, че така е по-удобно. На никого не съм прехвърлил проекта, защото при кофти събитие на нещата изгубих доста важна за мен информация и този проект включително. Имам го само частичен и не ми се пише пак от нулата, (а и никой, никога не ме е питал за подобен вариант - да го наследи). Поради липса на оригиналният код вече началното съобщение е ограничено до 25 символа... Преди доста време преговарях със собственика на АУДИО 10CD ( сайта http://www.audio-10.com/ ) но така и не се разбрахме за авторски права и т.н. до сделка така и не се стигна. От много време насам не съм правил касетофон за никого, табла само за хора, които ми се сторят свестни/приятни/разбрани или някой не ме е свързал.
Ако искаш AUX в оригиналния касетофон прати ми телефона си на ЛС и можем да измислим нещо.
Сега като се замисля колко интересни неща бях планирал и не се осъществиха чак ме хваща яд