изненадвам ги,дупета"
Може вместо "дупета" да е "копелета" или "тез копелета" зависи според бийта

Малко за надъхване

Публикувано 15 юли 2011 - 17:38
Публикувано 15 юли 2011 - 17:52
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 15 юли 2011 - 17:55
Публикувано 15 юли 2011 - 17:59
Дори и по-гангстерски звучащо,колепелета е грубо. Верно е,това им харесва на шилетата,но аз тази дума не бих я употребил от човешка гледна точка. Той ако иска да ги пореже
А па не дай си Боже някой де го мрази от местните и да я чуе...ще го изпече от тормоз. Или па да направят гонката реал из Петричко.
Незнам,той да си реши.
Публикувано 15 юли 2011 - 18:03
Публикувано 15 юли 2011 - 18:05
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 15 юли 2011 - 18:05
"Бенца ръмжи,джойнта дими" - Нищо повече немога да измисля за момента не ме бива в текстовете
Попринцип бързата работа срам за майстора до Неделя си е малко времето за редакция и за записване,но пък Август е далече и ми се иска хита да продъни по-скороНо нз Гангстер както решиш ако мислиш,че до понеделник ще можеш действай и успех , ти си Гангста как няма да можеш
![]()
Публикувано 15 юли 2011 - 18:08
Публикувано 15 юли 2011 - 18:09
Ти виж всичко отново защото почи навсякъде има промени. Имена ше пееш и в следващият хит.
Ако трябва да се каже по нещо за всеки от редовните песента ще стане 200километра.Бро!
Публикувано 15 юли 2011 - 18:13
Публикувано 15 юли 2011 - 18:36
Този пост е редактиран от Gangsta Man: 15 юли 2011 - 18:44
Публикувано 15 юли 2011 - 18:48
Публикувано 15 юли 2011 - 18:52
Бай Ваиле поправи пущам на пускам климатика
и за минута две три пет.....направи го след минута две три пет и.........после сръчквам го кат самолет.....ствава ръчкам моя самолет.
Това вчера пасна идеално
после......сръчквам мечо побеснявам ставаа стъпвам мечо побеснявам
свалям бързо бутам трета
изненадвам ги дупета
това влиза добрее....но може и да се пробва
свалям бързо бутам трета
изненада копелета
но това ще се види на място.....на мен и по първия начин ми харесва
Публикувано 15 юли 2011 - 18:55
Ебаси мамата,като първи куплет. Дедеееее!
Защо трябва е толкова дълга? Според мен песента стига за 10на минути...или? В рапа явно песните са по-дълги от линийте.
Публикувано 15 юли 2011 - 18:56
Бай Василе като ме чуеш как им влизам ще си кажеш баххх го и Гангстера как ги реди тия рими
В рапа е така Биг Бро
Ние сега правиме трак в стил Гейнгста......ако е някоя поучителна песен например....където темпото е по бавно тия рими стигат за един албум вярно
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни