пържолки с бира
Започната от mr Big, 13 юли 2011 - 22:01:49
423 мнения по тази тема
Публикувано 31 юли 2011 - 20:18
Момчета ,срещата беше супер ,сега с нетърпение чакам следващата.
Публикувано 31 юли 2011 - 20:29
Трифка я кажи от къде да го сваля това клипче на Лазар
Вярно е добре , че останаха парички..
чукни на skype да ти го дам
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 31 юли 2011 - 22:52
Хвала на организаторите много ми хареса, на следващото пак съм там ама за цял ден.
абре лазаре, май са ни дефектни мерцовете-оставят само по 1 черта....
Публикувано 31 юли 2011 - 22:59
Боянски, язък - нищо не знаеш ти!
Лазар това го направи, защото се хванаха на бас, че може да дръпне чертата, без да държи спирачката!
Лазар това го направи, защото се хванаха на бас, че може да дръпне чертата, без да държи спирачката!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 юли 2011 - 23:08
Хвала на организаторите много ми хареса, на следващото пак съм там ама за цял ден.
моя може и двееееее - пробвано е ,ама не ми се трошат скорости за простотии.......
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 01 август 2011 - 00:14
Абе вие да не мислите че съм държал на спирачка? просто баааавно тръгвах, че ми прекъсваха 3-4 цилиндъра (не беше загряла още)
И аз съм правил 2 черти, ама днеска нещо нестанаха, днеска нещо бензина беше лош...
Даже веднъж гледам в огледалото-3 черти после гледам пред мен че имало моторист...
И аз съм правил 2 черти, ама днеска нещо нестанаха, днеска нещо бензина беше лош...
Даже веднъж гледам в огледалото-3 черти после гледам пред мен че имало моторист...
Публикувано 01 август 2011 - 02:53
Браоооо бре на Вас добре сте се представили........другия път пак така......когато мен ме няма пак се съберете....гад с гадовете........
By Batev
Публикувано 01 август 2011 - 07:14
Петима Петко не чакатБраоооо бре на Вас добре сте се представили........другия път пак така......когато мен ме няма пак се съберете....гад с гадовете........
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 01 август 2011 - 13:39
Браоооо бре на Вас добре сте се представили........другия път пак така......когато мен ме няма пак се съберете....гад с гадовете........
Аз виках ли те??? Направи се на ударен, на море бил... па кво толкова, можеше да прескочиш, ей го къде е...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 01 август 2011 - 21:27
Ае стига с този секундос... толкова ли няма нови лафове?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 02 август 2011 - 09:27
бай Василе, ти ли беше тоя пич дето Павката искаше да води на купон
Бях призован от върховни сили още докато маах гащи по надолнището от Камбаните и директно към космодрума зачезнах!
Май трябва да си сменя подписа
С Хулигана и Мимо пазихме пържолите....бех с гола глава.
Бмвето не може ли да стигне до жабокрек?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 02 август 2011 - 10:06
До Жабокрек би трябвало да успее да ме закара
Този уикенд съм на някакъв хотел до Белово, следващия съм в Бургас при браточка, да запознаем двете БМВ-та и да видим как е Черно море тази година.
А днес е ебаси цирка, само да си довърша още малко бач и ще излитам към Евроболт за здрави 8х10 болтове със контрагайки, че трябва да сменя ножицата на ел.стъклото на купето и да пусна кабеляк за ел.седалките, да мога да я карам поне. Сега интериора е пръснат на карантии вътре
Публикувано 02 август 2011 - 10:18
А аз викам - Лилов си купи кола - да я кара, не да я прави...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни