пържолки с бира
Започната от mr Big, 13 юли 2011 - 22:01:49
423 мнения по тази тема
Публикувано 03 август 2011 - 15:59
Публикувано 03 август 2011 - 16:47
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 03 август 2011 - 19:46
Момчета от мое и от името на жена ми...
-Радваме се че се запознахме с вас! а и както и да го мислих аз съм си толкова луд фен на Бенц че просто няма как да не стана член!
Моля членовете на клуба и турбо отговорниците,да бъда приет.
Също така,искам да заявя че дома за децата в Михалци,може да разчита на мен за почти всякакви безплатни ремонти.
С уважение!
-Радваме се че се запознахме с вас! а и както и да го мислих аз съм си толкова луд фен на Бенц че просто няма как да не стана член!
Моля членовете на клуба и турбо отговорниците,да бъда приет.
Също така,искам да заявя че дома за децата в Михалци,може да разчита на мен за почти всякакви безплатни ремонти.
С уважение!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 03 август 2011 - 19:54
Аз гласувам ПРОТИВ този индивид има сериозни проблеми с главата (както всички ни) ,а и е много гоуем и мъ а бъз от ним.
Ха добре си ни дошъл ,ама да почерпиш по пиенйе на жабозвън!
Наздраве
Ха добре си ни дошъл ,ама да почерпиш по пиенйе на жабозвън!
Наздраве
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 04 август 2011 - 13:02
Бай Василе - отиваш на сайта на клуба в раздел членство (във форума има линк най-горе - сайт->членство) и си изтегляш едно заявление... попълваш го и го пращаш... Много е лесно
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 август 2011 - 13:15
Бай Василе - отиваш на сайта на клуба в раздел членство (във форума има линк най-горе - сайт->членство) и си изтегляш едно заявление... попълваш го и го пращаш... Много е лесно
и само с това ли ще мине?!?@?$?$^%
Предлагам да дойде в сряда и да ни напие всички или поне мен )) ха ха ха
или хайде, нещо по лесно да ни заведе на рибарица за викенда
Публикувано 04 август 2011 - 13:41
Той мисля, че знае - новите членове плащат сметката на първото събиране след като станат членове!
И в тази връзка, ще е много подходящо да дойде следващата сряда
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 август 2011 - 16:21
Той мисля, че знае - новите членове плащат сметката на първото събиране след като станат членове!
Ей,ти къв си тарикат с това чадърче невидимче....следващата сряда,а?
Ти гледай да не дойдеш.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 04 август 2011 - 16:24
Ха ха, баси хитреца хайде да не е следващата сряда а по следващата
следващата мисля си ти ха ха ха
следващата мисля си ти ха ха ха
Публикувано 04 август 2011 - 16:34
Пак ще ти сменя аватара, с този
тая по ти отива бирник такъв
тая по ти отива бирник такъв
Публикувано 04 август 2011 - 16:36
Не,предпочитам да черпя друг път,като ви поканя на скара и бира. Също така предпочитам да отделя нещо не еднократно и естествено когато имам тази възможност,за децата за които полагате грижи.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 17 август 2011 - 22:07
Да метнем едни пържолки.... неделни... вместо Ал. Невски?!? Пак на камбаните....
какво ще кажете ???
какво ще кажете ???
Публикувано 17 август 2011 - 22:29
Този път може да се присъединя и аз, тъкмо да се запозная със всички,че миналия път нямах никакво време.
Публикувано 17 август 2011 - 22:31
Да метнем едни пържолки.... недлени... вместо Ал. Невски?!? Пак на камбаните....
какво ще кажете ???
Супер.
Публикувано 17 август 2011 - 22:42
Мани бре - хич и не ти трябва знаеш ли колко е гадно а.....Този път може да се присъединя и аз, тъкмо да се запозная със всички,че миналия път нямах никакво време.
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни