Сим карти на мтел
Започната от ivanhow, 26 окт 2006 - 10:46:47
30 мнения по тази тема
Публикувано 27 октомври 2006 - 12:41
Я да видим конкурента ВиваТел кво предлага АБОНАМЕНТЕН ПЛАН VIVATEL TOGETHER
Публикувано 27 октомври 2006 - 13:19
ванка,я обясни че аз нещо не разбрах
ако вземем тва 6 лв на месец с 400 безплатни ,на колко ще говорим извън групата и с другите мрежи :Dn:
ако вземем тва 6 лв на месец с 400 безплатни ,на колко ще говорим извън групата и с другите мрежи :Dn:

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

Публикувано 27 октомври 2006 - 14:09
най-ниския вариант е:
10лв Такса с ДДС и получаваш 400мин в групата към М-тел на 0,36ст към другите оператори на 0,54 с ДДС
Но за мен най-изгоден е варианта:
15,40лв Такса с 400мин в група към М-тел на 0,24 с ДДС към другите на 0,44 с ДДС
Има и 30 безплатни мин. кам М-тел е БТК
3-ти вариант е:
29,00с ДДС Такса 400 мин в групата 70мин към М-тел и БТК към М-тел на 0,18ст към другите на 0,42ст
Към всички бизнес групи се говори на 16 ст с ДДС
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА С ДДС :FlagMB:
10лв Такса с ДДС и получаваш 400мин в групата към М-тел на 0,36ст към другите оператори на 0,54 с ДДС
Но за мен най-изгоден е варианта:
15,40лв Такса с 400мин в група към М-тел на 0,24 с ДДС към другите на 0,44 с ДДС
Има и 30 безплатни мин. кам М-тел е БТК
3-ти вариант е:
29,00с ДДС Такса 400 мин в групата 70мин към М-тел и БТК към М-тел на 0,18ст към другите на 0,42ст
Към всички бизнес групи се говори на 16 ст с ДДС
ВСИЧКИ ЦЕНИ СА С ДДС :FlagMB:
Публикувано 28 октомври 2006 - 10:16
Добре де , аз сега съм с карта за служители на МО и имам 30 мин безплатни към цял МТЕЛ и след като свършат съм на на някакви стотинки, нз колко, а месчната такса е 12 лв.
Ако ми се увеличат минутите към целия М-Тел за горе долу същата такса съм навит
Ако ми се увеличат минутите към целия М-Тел за горе долу същата такса съм навит
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 28 октомври 2006 - 10:58
няма да ти се увеличат минутите към м-тел.Но ще имаш 400 в групата и пак 30 към м-тел
Публикувано 28 октомври 2006 - 12:07
добре звучи
Публикувано 28 октомври 2006 - 12:23
наистина е добре.Трябва да се организираме и да се възползваме
Публикувано 28 октомври 2006 - 15:34
Тарифен план М-Тел EXTRA
Месечна такса 18
Брой безплатни минути в мрежата на М-Тел 60
Цена на минута за разговори в мрежата на М-Тел 0,18
Цена на минута за разговори към други мрежи 0,48
Всички цени са лева и включват ДДС.
М-Тел RELAX 100 и М-Тел RELAX 300
ТАРИФНИ ПЛАНОВЕ НА МОБИЛТЕЛ ЕАД ЗА АБОНАТИ- ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА И ЕДНОЛИЧНИ ТЪРГОВЦИ
С новите тарифни планове на М-Тел за юридически лица и еднолични търговци всеки бизнес абонат получава:
още по-ниски месечни такси и повече безплатни минути към над 6 милиона абонати на М-Тел и фиксирани мрежи
"Бизнес разговори"- услуга, с която получавате директна отстъпка за разговори с около 80% от фирмите в България – преференция, която не може да Ви бъде предложена от друг мобилен или фиксиран оператор в страната!
възможност за избор на различни пакети с включени минути за разговори към всички номера на ваши колеги, обединени в Корпоративна група – в зависимост от различното потребление на всяка отделна SIM карта
специални цени за разговори в роуминг с новите услуги Vodafone WORLD и Vodafone EUROCALL
"Видео разговори" – първата услуга от трето поколение, която се предоставя само от М-Тел
Цени на национални разговори:
Ценови условия за 2 или 3-год. договор за услуги М-Тел Икономичен+ М-Тел Универсален+ М-Тел Бизнес+
Месечна такса 6,90 11,90 24,90 БЕЗ ДДС.
Безплатни минути към абонати на М-Тел и фиксирани мрежи - 25 65
Цени на изходящи разговори в група 0,09 0,09 0,09
Цена на минута разговор в мрежата на М-Тел (извън групата) 0,30 0,20 0,15
Месечна такса за услугата „Бизнес разговори” ** 0,00 0,00 0,00
Отстъпка от цената в мрежата на М-Тел към номерата на услугата "Бизнес разговори" * 30% 30% 30%
Цена на минута разговор към абонати на фиксирани и мобилни мрежи в страната 0,45 0,37 0,35
* При 2 или 3-годишен договор за услуги с М-Тел отстъпката за услугата „Бизнес разговори” се активира автоматично за всички SIM карти на абоната.
** Услугата "Бизнес разговори" може да се активира на SIM карти на абонат с 1-годишен договор срещу допълнителна месечна такса в размер на 2,00 лв. - като има възможност за избор на кои SIM карти да бъде активирана услугата.
При наличие на много или продължителни разговори в Корпоративна група, има възможност за избор между следните предплатени пакети с минути за разговори:
Безплатни минути Месечна такса
2 или 3-год. договор 1-год. договор
200 1,00 лв. 3,50 лв.
400 2,00 лв. 5,00 лв.
* Цената в група след изчерпване на лимита минути е 0,01 лв.
Само като абонат на М-Тел имате възможността да използвате:
Мобилната услуга от трето поколение "Видео разговор"– за да виждате този, с когото говорите или това, което той или тя би искал/а да Ви покаже в реално време!
Изключителните цени за разговори в роуминг на услугите Vodafone WORLD и Vodafone EUROCALL- унифицирани роуминг тарифи и ценова структура, уеднаквена с водещите Европейски оператори
В зависимост от месечната сметка на абоната, М-Тел предоставя допълнително:
отстъпки от месечните такси
безплатни минути за разговори в мрежата на М-Тел и фиксирани мрежи
отстъпки от цената на минута за разговори в група
Повече информация за тях можете да получите на *88 или в М-Тел магазините на М-Тел.
Месечни кредитни лимити на SIM карта за абонати на М-Тел в сила от 01.06.2005г.
50,00 лева - месечен кредитен лимит за новопридобита SIM карта, в случай, че абонатът няма договорни отношения като клиент на М-Тел за повече от 3 (три) месеца.
70,00 лева - месечен кредитен лимит за новопридобита SIM карта, при условие че абонатът има сключен договор за услуги с М-Тел от повече от 3 (три) месеца и за последните 3 (три) месеца услугите не са били спирани поради неплатени фактури.
200,00 лева - месечен кредитен лимит, който може да бъде предоставен при поискване от клиент на съществуваща SIM карта, при условие че същият е заплатил три последователни месечни фактури по тази карта.
За всички предложения:
Посочените цени са в лева и не включват ДДС.
Неизползваните безплатни минути към М-Тел и фиксирани мрежи, както и неизползваните минути за разговори в група в рамките на текущия месец, не се прехвърлят за следващ месец.
Безплатните минути не включват разговорите в група, обажданията към номера с добавена стойност, обажданията към номер 131 и към Центъра за обслужване на клиенти на М-Тел (*88), номера за данни и факс, както и изходящ и WAP разговори.
Услугата "Бизнес разговори" включва номерата на всички бизнес абонати в мрежата на "Мобилтел" ЕАД, с изключение на номерата за услуги с добавена стойност.
Преносът на данни се тарифира съгласно цените на абонаментен план М-Офис
Всеки нов абонат може да активира услугите за разговори в роуминг безплатно, при условие че е заплатил три последователни месечни фактури. Преди изпълнението на това условие услугата може да бъде активирана след внасяне на депозит от 180 лева. При условие, че кредитният лимитна абоната е 70 лева, депозитът ще бъде 130 лева.
Принцип на тарифиране – първите 30 секунди се тарифират като разговор от 30 секунди, а от 31-ата секунда – на всяка секунда.
Месечна такса 18
Брой безплатни минути в мрежата на М-Тел 60
Цена на минута за разговори в мрежата на М-Тел 0,18
Цена на минута за разговори към други мрежи 0,48
Всички цени са лева и включват ДДС.
М-Тел RELAX 100 и М-Тел RELAX 300
ТАРИФНИ ПЛАНОВЕ НА МОБИЛТЕЛ ЕАД ЗА АБОНАТИ- ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА И ЕДНОЛИЧНИ ТЪРГОВЦИ
С новите тарифни планове на М-Тел за юридически лица и еднолични търговци всеки бизнес абонат получава:
още по-ниски месечни такси и повече безплатни минути към над 6 милиона абонати на М-Тел и фиксирани мрежи
"Бизнес разговори"- услуга, с която получавате директна отстъпка за разговори с около 80% от фирмите в България – преференция, която не може да Ви бъде предложена от друг мобилен или фиксиран оператор в страната!
възможност за избор на различни пакети с включени минути за разговори към всички номера на ваши колеги, обединени в Корпоративна група – в зависимост от различното потребление на всяка отделна SIM карта
специални цени за разговори в роуминг с новите услуги Vodafone WORLD и Vodafone EUROCALL
"Видео разговори" – първата услуга от трето поколение, която се предоставя само от М-Тел
Цени на национални разговори:
Ценови условия за 2 или 3-год. договор за услуги М-Тел Икономичен+ М-Тел Универсален+ М-Тел Бизнес+
Месечна такса 6,90 11,90 24,90 БЕЗ ДДС.
Безплатни минути към абонати на М-Тел и фиксирани мрежи - 25 65
Цени на изходящи разговори в група 0,09 0,09 0,09
Цена на минута разговор в мрежата на М-Тел (извън групата) 0,30 0,20 0,15
Месечна такса за услугата „Бизнес разговори” ** 0,00 0,00 0,00
Отстъпка от цената в мрежата на М-Тел към номерата на услугата "Бизнес разговори" * 30% 30% 30%
Цена на минута разговор към абонати на фиксирани и мобилни мрежи в страната 0,45 0,37 0,35
* При 2 или 3-годишен договор за услуги с М-Тел отстъпката за услугата „Бизнес разговори” се активира автоматично за всички SIM карти на абоната.
** Услугата "Бизнес разговори" може да се активира на SIM карти на абонат с 1-годишен договор срещу допълнителна месечна такса в размер на 2,00 лв. - като има възможност за избор на кои SIM карти да бъде активирана услугата.
При наличие на много или продължителни разговори в Корпоративна група, има възможност за избор между следните предплатени пакети с минути за разговори:
Безплатни минути Месечна такса
2 или 3-год. договор 1-год. договор
200 1,00 лв. 3,50 лв.
400 2,00 лв. 5,00 лв.
* Цената в група след изчерпване на лимита минути е 0,01 лв.
Само като абонат на М-Тел имате възможността да използвате:
Мобилната услуга от трето поколение "Видео разговор"– за да виждате този, с когото говорите или това, което той или тя би искал/а да Ви покаже в реално време!
Изключителните цени за разговори в роуминг на услугите Vodafone WORLD и Vodafone EUROCALL- унифицирани роуминг тарифи и ценова структура, уеднаквена с водещите Европейски оператори
В зависимост от месечната сметка на абоната, М-Тел предоставя допълнително:
отстъпки от месечните такси
безплатни минути за разговори в мрежата на М-Тел и фиксирани мрежи
отстъпки от цената на минута за разговори в група
Повече информация за тях можете да получите на *88 или в М-Тел магазините на М-Тел.
Месечни кредитни лимити на SIM карта за абонати на М-Тел в сила от 01.06.2005г.
50,00 лева - месечен кредитен лимит за новопридобита SIM карта, в случай, че абонатът няма договорни отношения като клиент на М-Тел за повече от 3 (три) месеца.
70,00 лева - месечен кредитен лимит за новопридобита SIM карта, при условие че абонатът има сключен договор за услуги с М-Тел от повече от 3 (три) месеца и за последните 3 (три) месеца услугите не са били спирани поради неплатени фактури.
200,00 лева - месечен кредитен лимит, който може да бъде предоставен при поискване от клиент на съществуваща SIM карта, при условие че същият е заплатил три последователни месечни фактури по тази карта.
За всички предложения:
Посочените цени са в лева и не включват ДДС.
Неизползваните безплатни минути към М-Тел и фиксирани мрежи, както и неизползваните минути за разговори в група в рамките на текущия месец, не се прехвърлят за следващ месец.
Безплатните минути не включват разговорите в група, обажданията към номера с добавена стойност, обажданията към номер 131 и към Центъра за обслужване на клиенти на М-Тел (*88), номера за данни и факс, както и изходящ и WAP разговори.
Услугата "Бизнес разговори" включва номерата на всички бизнес абонати в мрежата на "Мобилтел" ЕАД, с изключение на номерата за услуги с добавена стойност.
Преносът на данни се тарифира съгласно цените на абонаментен план М-Офис
Всеки нов абонат може да активира услугите за разговори в роуминг безплатно, при условие че е заплатил три последователни месечни фактури. Преди изпълнението на това условие услугата може да бъде активирана след внасяне на депозит от 180 лева. При условие, че кредитният лимитна абоната е 70 лева, депозитът ще бъде 130 лева.
Принцип на тарифиране – първите 30 секунди се тарифират като разговор от 30 секунди, а от 31-ата секунда – на всяка секунда.
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 28 октомври 2006 - 15:42
Публикувано 28 октомври 2006 - 16:37
Мерси че го редактира.От работата нямах време защото достъпа до нета ми е ограничен а и постоянно имам работа. :ok: :ok: :ok:
Публикувано 29 октомври 2006 - 21:27
Ами ако с/у досегашните 12-14лв с ддс на месец ще получа 30мин безплатно за цял М-тел а извън тях за по 0.18лв минута разговор с Мтел и 0.36-0.44лв минута с други мрежи и няколко стотин минути безплатно в група с членовете на клуба съм навит категорично
Публикувано 30 октомври 2006 - 11:33
Аре нещо и от ГЛОБУса
ОФЕРТА Корпоративни клиенти
Не съм я зачитал много много но в групата е FREEEEEEEE , няма 4 няма 5-стотин

ОФЕРТА Корпоративни клиенти
Не съм я зачитал много много но в групата е FREEEEEEEE , няма 4 няма 5-стотин

Публикувано 30 октомври 2006 - 21:52
да ама- Глобул е малко дървено за извън групата
Все пак по голямата част от разговорите ни няма да са в група, особено ако ти се налага да звъниш на различни хора в зависимост от случая.
Все пак по голямата част от разговорите ни няма да са в група, особено ако ти се налага да звъниш на различни хора в зависимост от случая.
Публикувано 03 ноември 2006 - 10:26
Който желае да се включи в МТел МБКлуб група като си запазва номера същия нека ми пусне ЛС
Публикувано 06 ноември 2006 - 17:28
Ето и какво ми предложиха от Вивател
Тарифа - 6лв
300 мин към Вивател
0.43лв. към други оператори
0.21 лв. Към Вивател и БТК
Не изразходваните минути се прехвърлят като не могат да превишават пакета от минути.
Цените са с ДДС
Тарифа - 7.2лв
200 мин към Вивател
50 мин към БТК
0.18 лв. Към Вивател и БТК
Не изразходваните минути се прехвърлят като не могат да превишават пакета от минути.
Цените са с ДДС
Публикувано 06 ноември 2006 - 17:37
Ето и какво ми предложиха от Вивател
Тарифа - 6лв
300 мин към Вивател
0.21 лв. Към Вивател и БТК
Цените са с ДДС
Тарифа - 7.2лв
200 мин към Вивател
50 мин към БТК
0.18 лв. Към Вивател и БТК
Цените са с ДДС

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни