Какво да гледаме при покупка на w140s300td
Започната от mbthepower, 31 май 2011 - 15:40:15
735 мнения по тази тема
Публикувано 25 януари 2012 - 10:00
Пак те питам с кои колектори е ?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 25 януари 2012 - 10:02
Виж на някоя от снимките дали не се вижда. Незнам
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 25 януари 2012 - 10:05
тая кола има ли газ? Притеснява ме това падане на оборотите , нито дросела ,нито дебитомера са евтини!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 25 януари 2012 - 10:06
Няма газ и не е имала. Или поне аз не видях да личи да е имала а и собственика каза че не е имала.
Някаква ориентировъчна цена за дросел и дебиломер можеш ли да кажеш?
Аа.... втора ръка разбира се : ))
Някаква ориентировъчна цена за дросел и дебиломер можеш ли да кажеш?
Аа.... втора ръка разбира се : ))
Този пост е редактиран от staniola: 25 януари 2012 - 10:07
Публикувано 25 януари 2012 - 10:08
Ами аз на 320-ката купих старт дросел за 250лв ,а за 500 не знам ,но дебитомер стар и здрав е трудна работа.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 25 януари 2012 - 10:14
Дросел в Ибея втора ръка е 250 паунда.
Този пост е редактиран от alipi: 25 януари 2012 - 10:18
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 25 януари 2012 - 10:27
Станиоле, спри с дроселите. Дросел се проверява на финала! Казах ти че имам и не е от скъпите......
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 25 януари 2012 - 10:38
Колега,много ни е трудно по снимки и клипчета да разгадаем какво е на дадена кола.
Харесай си нещо,обади се на някой от нас,ако не можеме да дойдеме поне ще ти кажеме къде и в кой сервиз да се закара колата и да се провери.
Нали не мислиш да купуваш кола само от пробване на улицата.
Казваш му на продавача,давай да я караме в еди кой си сервиз и ако иска карате,ако не иска да си я продава.
Така ще имаш възможност да я покараш до сервиза и да видиш за какво става дума,а вече в сервиза и по дребните болежки ще излезнат.Повече очи виждат повече работи.
Затова моя съвет е,харесваш си кола и направо у сервизо,или дрънкаш на някой от нас.
Моят тел. е 0882 636 593-Павката.
Харесай си нещо,обади се на някой от нас,ако не можеме да дойдеме поне ще ти кажеме къде и в кой сервиз да се закара колата и да се провери.
Нали не мислиш да купуваш кола само от пробване на улицата.
Казваш му на продавача,давай да я караме в еди кой си сервиз и ако иска карате,ако не иска да си я продава.
Така ще имаш възможност да я покараш до сервиза и да видиш за какво става дума,а вече в сервиза и по дребните болежки ще излезнат.Повече очи виждат повече работи.
Затова моя съвет е,харесваш си кола и направо у сервизо,или дрънкаш на някой от нас.
Моят тел. е 0882 636 593-Павката.
Публикувано 25 януари 2012 - 10:50
Павка много ти благодаря : )
Естествено че няма да купувам така, въпроса е да си заслужава да се занимавам с колата.
Естествено че няма да купувам така, въпроса е да си заслужава да се занимавам с колата.
Този пост е редактиран от staniola: 25 януари 2012 - 10:50
Публикувано 25 януари 2012 - 10:59
Каквато и 140-ка да си харесаш все ще има да се занимаваш с нещо.Номера да е с по малко неща да се сблъскаш.
Това трябва да е първото ти условие при оглед на кола,да искаш да я караш и да се отиде в сервиз.Почне ли продавача да увърта да знаеш че няма смисъл повече да се пазариш с него.
Ама давал гаранция че всичко е наред,ама по колата всичко си работи перфектно,ама няма смисъл да се ходи в сервиз,бегай от такива търговци.
Тая в горубляне където я гледах,Италянката,продавача където налиташе на гюрунтия каза,качваш я на рапатрак и си я караш където искаш да я проверят,но без да се кара на пътя.Аз го попитах,добре де аз как да разбера скоростната кутия дали е наред и дали превключва нормално?Той ми каза че това си е мой проблем,колата да не изминава и един метър в движение.Е,как да купя такава кола?А ,уж беше в перфектно състояние.Иначе е в перфектно състояние на купе и салон.Заедно бяхме с бай ти Васо тогава.
Това трябва да е първото ти условие при оглед на кола,да искаш да я караш и да се отиде в сервиз.Почне ли продавача да увърта да знаеш че няма смисъл повече да се пазариш с него.
Ама давал гаранция че всичко е наред,ама по колата всичко си работи перфектно,ама няма смисъл да се ходи в сервиз,бегай от такива търговци.
Тая в горубляне където я гледах,Италянката,продавача където налиташе на гюрунтия каза,качваш я на рапатрак и си я караш където искаш да я проверят,но без да се кара на пътя.Аз го попитах,добре де аз как да разбера скоростната кутия дали е наред и дали превключва нормално?Той ми каза че това си е мой проблем,колата да не изминава и един метър в движение.Е,как да купя такава кола?А ,уж беше в перфектно състояние.Иначе е в перфектно състояние на купе и салон.Заедно бяхме с бай ти Васо тогава.
Този пост е редактиран от alipi: 25 януари 2012 - 11:01
Публикувано 25 януари 2012 - 11:13
Между другото Станиола що не иде да погледне тая кола... Ся че оня е ташкън, евал съм го в гъса, как е ташкън, така бързо може да започне да гледа и в земята.........ама Бенца не беше уморен.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 25 януари 2012 - 13:19
Ами тези двете които съм посочил заслужават да се прослушат - защо не го направиш колега staniola?
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 25 януари 2012 - 14:47
поради лични неприятни преживявания с продавачите от горубляне кола от там аз не бих си купил, даже не ходя да гледам там...
кола на 20г. няма как да е излязла от завода, така че на всички обяви винаги ще се намерят забележки, единственото важно е колата да те радва, качваш се, гледаш и казваш това е моята кола... пък какво ще излезе после никои незнае...
на сервиз кола не карам - какво ще ми кажат: нещо по окачването ли разбито, дисгностика ще ми направят ама всичко наред, теч по мотора ли ще намерят
начини всичко да се замаскира за около 1-2000км има много...
незнам защо всички ги гледате тея 140ки като най евтиния вариант на пазара, някои направи ли си сметката да види какви други разходи го чакат като вземе автомобил за 7000лв. ес класата не е ЕВТИН автомобил и хич не е евтино да се потдържа както трябва, да не говорим за таксите които идват от момента на покупката:
данък - 400лв, гражданска - 300лв, каско и на година има разходи над 1000лв без горивото
после частите й били скъпи, ама те цените на частите не се определят по пазарната цена на автомобила в момента а по стоиността му при излизане от завода - 200000марки/евро
добре че има един серзиз, на който краката на подемника са нагласени за ес класа, та поне ремонтите да са в нормални граници като за 20г. кола...
кола на 20г. няма как да е излязла от завода, така че на всички обяви винаги ще се намерят забележки, единственото важно е колата да те радва, качваш се, гледаш и казваш това е моята кола... пък какво ще излезе после никои незнае...
на сервиз кола не карам - какво ще ми кажат: нещо по окачването ли разбито, дисгностика ще ми направят ама всичко наред, теч по мотора ли ще намерят
начини всичко да се замаскира за около 1-2000км има много...
незнам защо всички ги гледате тея 140ки като най евтиния вариант на пазара, някои направи ли си сметката да види какви други разходи го чакат като вземе автомобил за 7000лв. ес класата не е ЕВТИН автомобил и хич не е евтино да се потдържа както трябва, да не говорим за таксите които идват от момента на покупката:
данък - 400лв, гражданска - 300лв, каско и на година има разходи над 1000лв без горивото
после частите й били скъпи, ама те цените на частите не се определят по пазарната цена на автомобила в момента а по стоиността му при излизане от завода - 200000марки/евро
добре че има един серзиз, на който краката на подемника са нагласени за ес класа, та поне ремонтите да са в нормални граници като за 20г. кола...
Публикувано 25 януари 2012 - 14:59
още една прилична, която си струва да се погледне на място също
http://nfs.mobile.bg...4391&f1=details
http://nfs.mobile.bg...4391&f1=details
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 25 януари 2012 - 15:12
Колата изглежда много добре,обаче не отговаря на критериите на колегата.
Аз не бих си купил С-класа с ръчни седалки.Обаче като се сетя,Хари,май имаше ел.салон
Колега, отиди и я виж.
Аз не бих си купил С-класа с ръчни седалки.Обаче като се сетя,Хари,май имаше ел.салон
Колега, отиди и я виж.
Този пост е редактиран от alipi: 25 януари 2012 - 15:22
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни