Предстои update на форума
Започната от Илия Горанов, 17 май 2011 - 18:15:25
125 мнения по тази тема
Публикувано 09 януари 2012 - 01:41
За маркиране на всички като прочетени - като скролнеш най-долу - имаш линк "Отбележи форума като прочетен"...
За маркиране на отделен форум, освен иконката му - като влезеш в съответния раздел - горе вдясно има бутон "Маркирай форума като прочетен"
За маркиране на отделен форум, освен иконката му - като влезеш в съответния раздел - горе вдясно има бутон "Маркирай форума като прочетен"
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 09 януари 2012 - 09:20
Не е хич лош новия дизайн
Публикувано 09 януари 2012 - 10:40
Даже си е суперски!
Публикувано 09 януари 2012 - 10:50
Все още ми е малко странен... но иначе ме кефи как изглежда
Илийка , можеш ли да добавиш пак едно бутонче.. "Маркирай всичко като прочетено" горе някъде както беше до вчера ?
Илийка , можеш ли да добавиш пак едно бутонче.. "Маркирай всичко като прочетено" горе някъде както беше до вчера ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 09 януари 2012 - 10:54
Илийка, защо като отварям в нов прозорец/подпрозорец тема, в която има нови мнения, ми се отваря на първата й страница? Преди ми се отваряше даже на първото ново мнение. От мен ли трябва да донастроя нещо или е "глобално"?
Марти, като отвориш "Форуми" най долу има "маркирай като прочетено".
Марти, като отвориш "Форуми" най долу има "маркирай като прочетено".
Публикувано 09 януари 2012 - 10:59
и аз да се оплача: на мобилната версия като цъкна на темата ми отваря първата страница, а не от първото непрочетено мнение
на нормалната версия като цъкна вход и банера ми закрива полетата за име и парола и не виждам какво пиша...
на нормалната версия като цъкна вход и банера ми закрива полетата за име и парола и не виждам какво пиша...
Този пост е редактиран от mr Big: 09 януари 2012 - 11:00
Публикувано 09 януари 2012 - 11:41
Веско мерси
Знам че го има най-долу.. ама горе (където си беше) според мен е доста по удобно...
Знам че го има най-долу.. ама горе (където си беше) според мен е доста по удобно...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 09 януари 2012 - 13:12
Още нещо се сетих - мобилната версия на андроида не ми отвори форума, а ми каза да се свържа с администратора.
Трябва ли специална намеса от Илийката или да се пробвам да се логна наново с тапатолка?
Трябва ли специална намеса от Илийката или да се пробвам да се логна наново с тапатолка?
Публикувано 09 януари 2012 - 13:19
На мен също ми харесва, само не ми харесва, че някои неща са прекалено големи и не се побират по много на един екран... губи се много пространство...Не е хич лош новия дизайн
Ама да не стават грешки?! Че ако го кликнеш и всичкото форум ти става прочетен и няма undo!Илийка , можеш ли да добавиш пак едно бутонче.. "Маркирай всичко като прочетено" горе някъде както беше до вчера ?
Преди имаше едно оранжево квадратче на темите, по които има ново мнение. Ако кликнеш на заглавието - отваряше винаги първото мнение, а въпросното квадратче отваряше последното непрочетено. Сега трябва да кликнеш на иконката на темата, която е точка, звездичка или там - зависи от типа на темата... като кликнеш на иконката се отваря пак на последното непрочетено! Освен това вътре имаш линк горе вдясно - "виж първото непрочетено мнение"!Илийка, защо като отварям в нов прозорец/подпрозорец тема, в която има нови мнения, ми се отваря на първата й страница? Преди ми се отваряше даже на първото ново мнение.
Мда, за това се оплакаха и други, то не е само на мобилната версия, има го и на нормалната, ама при определени условия. Ще го фикснем.и аз да се оплача: на мобилната версия като цъкна на темата ми отваря първата страница, а не от първото непрочетено мнение
Ама батето, то в момента има такъв бутон най-горе, ама е за всеки форум поотделно. Само за всички форуми наведнъж е най-долу!Веско мерси
Snap_2012.01.09_13h12m09s_006.png 20,74K 12 Брой сваляния
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 09 януари 2012 - 13:21
Между другото в новата версия вече са направили доста симпатично раздела за "НОВИ МНЕНИЯ" - има линк горе в дясно в тулбара, но като се зареди има опции: непрочетени, от последното ми посещение, 24 часа, седмица и т.н. - вече е доста по-ясно какво точно виждаш и как се променя. Много добре са го направили!
Публикувано 09 януари 2012 - 14:24
Колеги, сигнализираха ми за още нещо - тъй като използваме Content Delivery Network, който ни пести ужасно много трафик, има пуснат кеш на някои неща във форума с продължителност 30 дни! Затова е възможно при някои потребители да изглеждат малко странно нещата. Ако забележите драстично разминаване в цветовете на логото и шапката - шапката е много тъмно синя, а логото е светло синьо - най-вероятно не ви се е опреснил кеша.
За да разрешите проблема е нужно еднократно да рефрешнете страница от форума, като натиснете Ctrl + F5 едновременно в браузъра.
За да разрешите проблема е нужно еднократно да рефрешнете страница от форума, като натиснете Ctrl + F5 едновременно в браузъра.
Публикувано 09 януари 2012 - 14:40
Логото горе вляво е станало перфектно. Евала братле!
Почва все повече да ми харесва. Засега няма издънки при едит-ване на мнения под Хром, което ме мореше много в предната версия. Омазваше се формата на текста и един от 10пъти успяваше да заради формата, сега е перфе.
Ако има и вариант да се стесни светлосинята рамка в двата края, би било перфектно!
Почва все повече да ми харесва. Засега няма издънки при едит-ване на мнения под Хром, което ме мореше много в предната версия. Омазваше се формата на текста и един от 10пъти успяваше да заради формата, сега е перфе.
Ако има и вариант да се стесни светлосинята рамка в двата края, би било перфектно!
Публикувано 09 януари 2012 - 16:57
Е и мен само рамката отстрани ме дразни...
То това беше целта на обновяването, защото старата версия, не че има кой знае какви бъгове, ама излизат нови браузъри, нови възможности, трябва да се обновява и софтуера. Освен това цялото удоволствие ни струва 30 лв. тотал - толкова струва подновяването на лиценза. Мисълта ми е, че не е някаква фатална сума за бюджета ни.
А с теб трябва да си поговорим и за още някои апликации във форума. Вече веднъж говорихме, ама да си довършим разговора. Ако дойдеш в сряда - може да си поприказваме.
То това беше целта на обновяването, защото старата версия, не че има кой знае какви бъгове, ама излизат нови браузъри, нови възможности, трябва да се обновява и софтуера. Освен това цялото удоволствие ни струва 30 лв. тотал - толкова струва подновяването на лиценза. Мисълта ми е, че не е някаква фатална сума за бюджета ни.
А с теб трябва да си поговорим и за още някои апликации във форума. Вече веднъж говорихме, ама да си довършим разговора. Ако дойдеш в сряда - може да си поприказваме.
Публикувано 09 януари 2012 - 17:26
Ще се постарая да дойда. Знам за какво искаше да говорим
Публикувано 09 януари 2012 - 17:35
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни