Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Диск за навигация Бекер

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#16 paco 300

paco 300

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Град:Русе
  • Интереси:Кютеци и Мерцедеси
  • Автомобил:
    124 300 turbodisel sportline
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 май 2011 - 22:52

Награбих я аз таз антена,не се сдържах/то за мис Русе,кой не мисли :tongue: :tongue: /
сега кабела е в багажника и при нужда за секунди може да се сложи на капака на багажника.
филипе,благодаря за добрите думи,мен много ме радва,4е марката успява да ни накара да имаме това отношение към автомобилите и.
Илия,разбрах от колеги,4е си наистина зает 4овек,не се притеснявай,когато имаш възможност ми ги пусни.
  • 0

#17 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 03 май 2011 - 23:46

Колеги,
Тук нещо съвсем се оплетох. До колкото знам GPS приемниците работят с една система, следователно антената трябва да е една и съща(стандартна) за всички устройства. Защо обсъждате различни антени? Вероятно накрайника за връзка с крайното устройство е различен, но антената би трябвало да работи на всички GPS-и.
Карта за това устройство за БГ няма. Ако някой мисли да конвертира наличните карти на Навтек(до колкото знам те са вендори) за това устройство, един мъчителен и безсмислено трудоемък процес, то по-добре е да обмисли закупуването на някое китайско устройство за 100-150 кинта, ако телефона му е без GPS, или телефон с ГПС.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#18 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 04 май 2011 - 06:48

Е Вени, не че имам нещо против, ама кабелите на антената минават през такова място, че трябва да разколача половината кори в колата, за да я извадя. Имам 5 други антени (brpi ми ги беше дал, къде се изгуби тоз човек), но за съжаление, нито една от тях не е съвместима с този модел.

аз, естествено, нямам предвид да си разтуриш колата, а точно някоя от петте - естествено, не помня какви са им куплунзите.

brpi не се е загубил, съвсем скоро ще се видим с него.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни