колеги при мен явно го няма това нещо. Пробвах го както казах по-горе обаче нищо. Пробройх до 35-40 на ум и нищо не се показа. Щеше да е добре да го има... е пък остава ми стария и сигурен вариянт с щеката
ключето за индикация на w202
Започната от IcoPetrov, 03 апр 2011 - 14:05:09
20 мнения по тази тема
Публикувано 27 април 2011 - 17:01
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!
Публикувано 27 април 2011 - 17:58
То не се брои на ум или засича време.Просто като поседи на контакт колата на таблото след около 15-тина сек. само се появява символа със лейката за маслото и цифрите ти изчезват.После ако искаш да ти измери нивото просто само натискаш нулата бързо два пъти.Веднъж като ми бяха сменили маслото ми бяха налели с половин литър повече и като запалих мотора и вдигнах над 2000 оборота,Въпросния символ се появи,зумера започна да писка и се появи надпис на английски,че нивото на двигателното масло е твърде високо и трябва да се източи половин литър.Като намалих оборотите и карах бавно надписа и пискането изчезнаха,но като ускоря пак се появяваха.И така бавничко обратно в сервиза.Въпросния датчик мери постоянно нивото и предполагам,че и при ниско ниво пак ще сигнализира,което си е направо супер.
Публикувано 27 април 2011 - 22:26
При мен го има 220CDI 98г днес го пробвах.Благодаря ви колеги тази екстра не я знаех.
Публикувано 28 април 2011 - 08:52
Въпросният датчик е долу на картера точно до пробката за източване на маслото.Ако го има,би трябвало да става магията.Може да провериш.
Публикувано 28 април 2011 - 20:52
Имах предви, че аз за мен си засичах на ум колко секунди чакам. Обаче при мен го няма (ц250тд). Гледам 2-ма колеги с CDI казват, че го имат. Нека и някой с TD или D да провери при него как е.
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!
Публикувано 28 април 2011 - 21:15
При 2.0 компресор 1996 дали го има
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни