Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ключето за индикация на w202

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#16 IcoPetrov

IcoPetrov

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:
  • Интереси:Какво му трябва на човека?
    Нафта и километри :)
  • Автомобил:
    C250TD/06/1998

Публикувано 27 април 2011 - 17:01

колеги при мен явно го няма това нещо. Пробвах го както казах по-горе обаче нищо. Пробройх до 35-40 на ум и нищо не се показа. Щеше да е добре да го има... е пък остава ми стария и сигурен вариянт с щеката :)
  • 0
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!

#17 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 27 април 2011 - 17:58

То не се брои на ум или засича време.Просто като поседи на контакт колата на таблото след около 15-тина сек. само се появява символа със лейката за маслото и цифрите ти изчезват.После ако искаш да ти измери нивото просто само натискаш нулата бързо два пъти.Веднъж като ми бяха сменили маслото ми бяха налели с половин литър повече и като запалих мотора и вдигнах над 2000 оборота,Въпросния символ се появи,зумера започна да писка и се появи надпис на английски,че нивото на двигателното масло е твърде високо и трябва да се източи половин литър.Като намалих оборотите и карах бавно надписа и пискането изчезнаха,но като ускоря пак се появяваха.И така бавничко обратно в сервиза.Въпросния датчик мери постоянно нивото и предполагам,че и при ниско ниво пак ще сигнализира,което си е направо супер.
  • 0

#18 em4o

em4o

Прохождащ

• Нови потребители
  • 6 Мнения:
  • Град:Хасково

Публикувано 27 април 2011 - 22:26

При мен го има 220CDI 98г днес го пробвах.Благодаря ви колеги тази екстра не я знаех. :)
  • 0

#19 st.stoilov

st.stoilov

Чирак

• Потребители на форума
  • 82 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 28 април 2011 - 08:52

Въпросният датчик е долу на картера точно до пробката за източване на маслото.Ако го има,би трябвало да става магията.Може да провериш.
  • 0

#20 IcoPetrov

IcoPetrov

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:
  • Интереси:Какво му трябва на човека?
    Нафта и километри :)
  • Автомобил:
    C250TD/06/1998

Публикувано 28 април 2011 - 20:52

Имах предви, че аз за мен си засичах на ум колко секунди чакам. Обаче при мен го няма (ц250тд). Гледам 2-ма колеги с CDI казват, че го имат. Нека и някой с TD или D да провери при него как е.
  • 0
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!

#21 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 април 2011 - 21:15

При 2.0 компресор 1996 дали го има
  • 0
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни