Рибарица 2011тема за снимки и коментари
Започната от Илия Горанов, 28 мар 2011 - 18:32:04
73 мнения по тази тема
Публикувано 03 април 2011 - 21:03
снимките са много добри ,другия път от самото начало
Публикувано 04 април 2011 - 21:36
другия път само в червеното , аз на тая сбирка ебаси притеснението , не можах да се поотпусна

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 04 април 2011 - 22:35
другия път само в червеното , аз на тая сбирка ебаси притеснението , не можах да се поотпусна
И аз така ги поусетих нещата

By Batev
Публикувано 04 април 2011 - 23:33
И аз така ги поусетих нещата
мЪ си викам сигурно му треа време на детето
какво дете е ...
2мата с колегата общо тежим колко колата ти ..
той дете вика :Д
ай сиктир хахаха
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 април 2011 - 23:37
ххаххаха абе Баце така е мохабета бре

By Batev
Публикувано 04 април 2011 - 23:38

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 05 април 2011 - 03:27
Никой нищо не каза за организацията! Все пак някой е вложил време за това мероприятие и може би заслужава поне едно
Публикувано 05 април 2011 - 06:59
Публикувано 05 април 2011 - 07:35
Организацията беше без грешка!
Браво на колегите организатори!
Браво на колегите организатори!
Публикувано 27 април 2011 - 09:16
Така - албумите от Рибарица са събрани като линкове на сайта:
http://bulgaria.merc...ings/197/de/001
Снимките на eMs1 и Gangsta Man нямат линк към албумите - ако могат да дадат линкове, ще ги закача и тях.
На същото място могат да се намерят линкове към албумите със снимки от всички големи събори от 2008 г. досега.
Освен в тематични срещи - търсете и в национални събори и в общи събрания!
http://bulgaria.merc...ings/197/de/001
Снимките на eMs1 и Gangsta Man нямат линк към албумите - ако могат да дадат линкове, ще ги закача и тях.
На същото място могат да се намерят линкове към албумите със снимки от всички големи събори от 2008 г. досега.
Освен в тематични срещи - търсете и в национални събори и в общи събрания!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 април 2011 - 11:13
да предложа нещо - снимките от събитията да се качат на сървъра на форума и да се пазят независимо снимка.бг, фейсбук и т.н.
Публикувано 27 април 2011 - 11:22
Да бе да
нещо друго
Сървъра на форума да не е 20тб?!? ми трафик кой ще плаща?!?
Хайде, понеже съм добра душа, ако някой се навие да ги събере всички (независимо колко са) да ми ги качи на фтп, ще ги хостна аз
без ограничение за трафик и обем
Сървъра на форума да не е 20тб?!? ми трафик кой ще плаща?!?
Хайде, понеже съм добра душа, ако някой се навие да ги събере всички (независимо колко са) да ми ги качи на фтп, ще ги хостна аз
без ограничение за трафик и обем
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 27 април 2011 - 12:11
според теб колко обем ти трябва за да хостваш снимките от 2 събития на година ? 20 тб?
Публикувано 27 април 2011 - 17:01
Ами 20 ТБ не, ама на мен само личните ми снимки от последните 3 години са 250 ГБ и съм си купил един диск специално за тях...
А на форума трафика в момента е 80 ГБ, без да има снимки на него... и трафика е малкия проблем, ама процесора го пържим 100 мин. на денонощие, а плащаме за лимит до 120 мин. и така да се каже сме на ръба да изтрещим с претоварен сървър. За сравнение ще кажа, че през 2008 г. имахме 20 ГБ трафик и 10 мин. процесорно време, а през 2009 г. имахме 40 ГБ трафик и 20 мин. процесорно време. След това минахме на новата платформа и нещата хвръкнаха в небето... бяхме стигнали до 180 мин. процесорно и блидо 120 ГБ трафик, после правих малко оптимизации и сега нещата са ОК...
Но по въпроса с галерията - въпреки, че Хулигана се шашка - мисля, че можем да го направим... но не веднага
А на форума трафика в момента е 80 ГБ, без да има снимки на него... и трафика е малкия проблем, ама процесора го пържим 100 мин. на денонощие, а плащаме за лимит до 120 мин. и така да се каже сме на ръба да изтрещим с претоварен сървър. За сравнение ще кажа, че през 2008 г. имахме 20 ГБ трафик и 10 мин. процесорно време, а през 2009 г. имахме 40 ГБ трафик и 20 мин. процесорно време. След това минахме на новата платформа и нещата хвръкнаха в небето... бяхме стигнали до 180 мин. процесорно и блидо 120 ГБ трафик, после правих малко оптимизации и сега нещата са ОК...
Но по въпроса с галерията - въпреки, че Хулигана се шашка - мисля, че можем да го направим... но не веднага
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА