Рибарица 2011тема за снимки и коментари
Започната от Илия Горанов, 28 мар 2011 - 18:32:04
73 мнения по тази тема
Публикувано 28 март 2011 - 18:32
http://www.flickr.com/photos/ilia_goranov/sets/72157626247240227/
То се е видяло, че другите с фотоапарати няма скоро да пускат, ми да взема аз да пусна.
То се е видяло, че другите с фотоапарати няма скоро да пускат, ми да взема аз да пусна.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 март 2011 - 18:49
браво на вас.
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 28 март 2011 - 19:02
Браво , на едната снимка много готино си ме хванал , чакаме Сашко да качи неговите снимки и Коцев и той има бая снимки.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 28 март 2011 - 19:13
И аз мислех да доведа стария мечок на събор но не му се отвори парашута та дойдохме с един готин пич от ловеч с готината 124-ка На следващия събор ще доведа и аз стария .... ето го и него http://prikachi.com/...71/3146871a.jpg
И между другото молим да ни извините че не се върнахме :/ Не бяхме подготвени психически да останем ... Просто искахме да видим как е атмосферата при вас а тя беше ЕКСТРА ! За следващия път Ще дойдем на напиване с преспиване и с 190-тката и с 124-ката .... Айде сега качете снимки че ми е интересно какви коли е имало още дето не видях
И между другото молим да ни извините че не се върнахме :/ Не бяхме подготвени психически да останем ... Просто искахме да видим как е атмосферата при вас а тя беше ЕКСТРА ! За следващия път Ще дойдем на напиване с преспиване и с 190-тката и с 124-ката .... Айде сега качете снимки че ми е интересно какви коли е имало още дето не видях
Публикувано 28 март 2011 - 19:41
Психически .. михически .. айде сега какви са тея работи .. колко човека трябваше да излезем да ви навиваме да останете ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 28 март 2011 - 19:56
Аз ще пусна снимки най-късно в петък..
швъ замолъ зъ търпений
швъ замолъ зъ търпений
Публикувано 28 март 2011 - 20:02
Това си ти, нали:Браво , на едната снимка много готино си ме хванал , чакаме Сашко да качи неговите снимки и Коцев и той има бая снимки.
mbthepower by Ilia Goranov, on Flickr
А иначе, за мен снимка №1 от моя сет е ето тази:
Gangsta Man by Ilia Goranov, on Flickr
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 28 март 2011 - 20:09
И аз мислех да доведа стария мечок на събор но не му се отвори парашута та дойдохме с един готин пич от ловеч с готината 124-ка На следващия събор ще доведа и аз стария .... ето го и него http://prikachi.com/...71/3146871a.jpg
А бе човече Вие напрао се изложихте като кифли.
Били сте път за да дойдете а пък не останахте.....кой ли не излезе да Ви каже да останете а Вие си тръгнахте.
Много изпуснахте да знаете.
By Batev
Публикувано 28 март 2011 - 20:11
Това си ти, нали:
mbthepower by Ilia Goranov, on Flickr
А иначе, за мен снимка №1 от моя сет е ето тази:
Gangsta Man by Ilia Goranov, on Flickr
да да така е така е...........те тука се вижда какъв е нашия касиер на кУба...........корумпиран
By Batev
Публикувано 28 март 2011 - 20:37
трябвашеее трябвашеее
Photo-0008.jpg 92,26K 57 Брой сваляния
Публикувано 28 март 2011 - 20:37
Сега констатирах, че единствената кола, която съм снимал е счупената
Пожелавам на X-Light да си оправи проблемите бързо...
Немците като им кажа, че при нас клубът е от хора, а не от автомобили и ме гледат странно...
Питат ме - имаме ли регистър на автомобилите и т.н.
А при нас е буена виста сошъл клуб - хората са №1
Аз лично държа да пуснете клиповете от късните часове на двете вечери
Пожелавам на X-Light да си оправи проблемите бързо...
Немците като им кажа, че при нас клубът е от хора, а не от автомобили и ме гледат странно...
Питат ме - имаме ли регистър на автомобилите и т.н.
А при нас е буена виста сошъл клуб - хората са №1
Аз лично държа да пуснете клиповете от късните часове на двете вечери
Публикувано 28 март 2011 - 20:45
Амчи да си направим един регистър на колите, кво толкова
Публикувано 28 март 2011 - 20:47
Айде и аз съм навитак
By Batev
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни