На бул Стамболийски имам малко магазинче за индийски стоки и сувенири..и точно до мен.. има палачинки. Днес към обяд.. реших да излеза за минута и да си поръчам палачинка за обяд.. (те са на 2 метра от мен буквално). Докато чакам аз гледам към магазина и виждам 2 момчета да гледат към витрините.. и реших , че искат да купуват нещо. Ведана отидох все пак.. потенциален клиент..Отварям вратата и .. О изненада.. пред мен е някакво малко момче.. на видима възраст около 12-15 г.. Като ме видя.. и дойде до вратата и "а.. точно вас търсех.. да ми кажете откъде тук някъде мога да си купя нож? " Питах аджеба.. за какво му е на това дете нож ? Направи ми впечатление , че започна да нервничи и да трепери.. Поглеждам към касата.. тъй като зад нея има едно огледало.. и на него видях , че шкафа където са парите е леко открехнат , забелязах че и на земята има паднала банкнота от 2 лв.. която няма от къде да е. През това време видях , че момчетата от вън вече бяха офейкали.. Питах малкия.. дали не е взел нещо , при което взе да ми се моли да го пусна.. и почна да вади оборота от задния си джоб. Чудих се какво да го правя.. и реших да се обадя на полицията.. звъннах аз на 166.. свързаха ме с 3-то РПУ , пратиха патрул. Докато ги чаках го разпитах малко.. от къде е .. (кв Симеоново) , на колко е (13г) , за техните (бащата "предприемач.. строителен" , майката "магазинерка на Ситняково"). Като дойде патрула и те го разпитаха.. и изведнъж стана друго
 На колко е (отиде на 12.. в последствие като каза ЕГН.. излезе 11
 На колко е (отиде на 12.. в последствие като каза ЕГН.. излезе 11  ) , от къде е (Драгалевци.. аз питах нали бе Симеоново.. и стана.. че до фантастико между Драгалевци и Симеоново
 ) , от къде е (Драгалевци.. аз питах нали бе Симеоново.. и стана.. че до фантастико между Драгалевци и Симеоново  ). качиха го в патрулката.. а аз отидох да напиша едно обяснение.. че утре може да го направи пак. Полицайте го помолиха да извади всичко от джобовете.. при което момчето извади ... кутия Давидов
 ). качиха го в патрулката.. а аз отидох да напиша едно обяснение.. че утре може да го направи пак. Полицайте го помолиха да извади всичко от джобовете.. при което момчето извади ... кутия Давидов  Всички изпаднахме в.. шах
 Всички изпаднахме в.. шах 
След обяснението.. ясно и него са го пуснали тъй като по-късно дойде заедно с баща си в магазина.. да търсят яке на малкия ??? Дали не беше разходката , за да види таткото кой съм , кво съм , що съм.. незнам.. ще видим
 За малко да ме обвинят , едва ли не , че аз съм го взел това яке...
За малко да ме обвинят , едва ли не , че аз съм го взел това яке...Та.. пазете се... че явно глада е особено голям сред всички

Благодаря че изчетохте туй мое.. днешно страдания.. просто трябваше да го споделя някъде.. че.. незнам.. да плача ли.. да се смея ли какво да направя ?

View Garage
 View Garage