Публикувано 03 януари 2013 - 23:16
Ами да Насе прав , си няма как да ида в хотел Балкан или Ростов и да кажа абе утре ще дойдат 5-6 коли запазете стай ....
Офертата е следната :
С Лазар я обсъждахме на по бира , когато бе в Плевен по работа !
Става въпрос месеците - март - април ! Защото април месец ми е последен семестър и не знам още датите на изпитите , но едвали ще са събота и неделя , на 99 % ще съм свободен .
Първо трябва да кажете колко хора желаят !
Да си изберем или трип или просто събор!
Разликата е , че при трипа , ще организирам медиите и полицията !
При екскурзията , просто както е било на другите събори !
В Плевен , има два големи хотела със огромен капацитет , със паркинг към хотела и т.н . Срещу хотел Ростов има огромен паркинг (платен) и се намира баш баш на центъра. Около него има казина , много кафета , ресторанти и забележителности .
Хотел Балкан също има паркинг който ще приюти 15-20 коли без проблем , намира се на около километър от Ростов и е много близо до центъра !
Това е с хотелите !
Медиите - имам готовност да говоря с Плевен Спринт , за да отразят събитието , срещу съответни условия , за който ще се договорим !
Полицията - имам тук там връзки и съм на 99% сигурен , че ще отпуснат 2 коли .
Маршрута на обиколката е следния - тръгване от някой голям паркинг , обиколка на града , минаване по най-главните улици на града , Плевен е голям град и така можем да завъртим маршрута с полицията , че да минем по 2-3 пъти през центъра .
След обикалянето на града , ще се отклоним към Панорама - Плевен , има голям паркинг , по мой замисъл там трябва да ни чака камерата и да отразят събитието и да се вземе интревю.
След това свободна разходка из Скобелевия парк , който е много красив през пролетта .
Следващото - храната ! Имам готовност да разговарям с две елитни заведения и 2 елитни кафета ( със места за паркиране )
За обяд имам готовност също да разговарям със верига ( speedy) за да осигорят маси , накойто да се настаним и да няма проблеми с намирането на място !
Това всичко трябва да се съобрази горе долу с хората и колите , който искат да се включат !
Другата идея е обиколка на парк Кайлъка и зоологическата градина , както и историческия музей ! За музея , трябва да говоря предварително , за да осигорят екскурзовод !
Друга идея на следващия ден да идем например до крошунските водопади - нещо приказно са през пролетта , намират се на 30 км от Плевен !
Това е моята идея , която може да се допълва винаги !
Нека видим и другите идей и да направим организация !
W140 The best or nothing !Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.