Предложение за ОБЩА пролетна среща ...
Започната от House M.D., 08 фев 2011 - 11:33:24
363 мнения по тази тема
Публикувано 22 март 2011 - 13:41
Апропо, всички записали се знаят, че хотела е "АРГО" в Рибарица.
Но знаят ли всички къде се намира? Преди време им се обаждах, за да ми кажат къде точно се намират, дори ги помолих за ГПС координати. Отговора им беше - точно зад кметството. Чунким знам къде се намира кметството на селото. Най-точното описание е накрая на селото, а селото представлява една мнооого дълга улица, по памет 12 км. Хотела представлява няколко вилички и се намира вдясно на влизане от София.
Дано съм бил полезен.
Но знаят ли всички къде се намира? Преди време им се обаждах, за да ми кажат къде точно се намират, дори ги помолих за ГПС координати. Отговора им беше - точно зад кметството. Чунким знам къде се намира кметството на селото. Най-точното описание е накрая на селото, а селото представлява една мнооого дълга улица, по памет 12 км. Хотела представлява няколко вилички и се намира вдясно на влизане от София.
Дано съм бил полезен.
Публикувано 22 март 2011 - 13:52
Аз не знам къде е хотела , ама нали знаеш , че питането не е срамно имам и навигация , пък и пътувам в един и същ час с ранната група от София и се ще видя някой мерцедес . Аз останах с впечатлението , че много малко хора сме от провинцията . Едвали ще има някой , който да не намери хотела
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 март 2011 - 13:55
Хотела е на главната улица към края на селото (то е доста дълго) от дясната страна има си табелка - няма да го объркате. Пада ви се отдясно ако идвате от Тетевен.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 22 март 2011 - 14:00
А да попитам какъв е плана за деня за тези , който идват по светло .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 март 2011 - 14:20
А да попитам какъв е плана за деня за тези , който идват по светло .
Пристигане ... настаняване .. и после се решава на място какво как и що
Доколкото помня миналия път колегата беше заседнал да пие бири по светло така , че май и този път ще се получи нещо такова
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 22 март 2011 - 19:10
Колеги,
записванията приключиха и списъка съм го пратил вече
Пак казвам , дори да иска някой да дойде в последният момент - място ще се намери
Питаха ме за това как да се подготвят с продукти и напитки!
Отговорил съм както миналият път - наблягаме на Овчарска салата и Ястия със свинско и пилешко,
като пак не говорим за куверт (всички сме на свободна консумация), а просто ориентирам собственика горе/доло.
За напитки съм казал ракии и водки, безалкохолно също
ПРОТИВ ????
записванията приключиха и списъка съм го пратил вече
Пак казвам , дори да иска някой да дойде в последният момент - място ще се намери
Питаха ме за това как да се подготвят с продукти и напитки!
Отговорил съм както миналият път - наблягаме на Овчарска салата и Ястия със свинско и пилешко,
като пак не говорим за куверт (всички сме на свободна консумация), а просто ориентирам собственика горе/доло.
За напитки съм казал ракии и водки, безалкохолно също
ПРОТИВ ????
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 22 март 2011 - 19:30
поне 1 каса бира да има някаква .. че миналия път имаше много малко
Публикувано 22 март 2011 - 19:52
То не беше хич малко ама вие докато дойдете аз бях изпил 13 бири....
Круме това което си заявил е чудесно ,особено ако го докарат с влак на вагони
Поздрави!
Круме това което си заявил е чудесно ,особено ако го докарат с влак на вагони
Поздрави!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 22 март 2011 - 20:01
Дано да има и бяло вино...че аз ще закъсам иначе
Само да питам за фитнеса...вело и пътека има ли? Някой влизал ли е във фитнеса?
Публикувано 22 март 2011 - 20:45
Хаха Фитнес, че ние 2 дена надигахме шишетата
само да кажа че 2-рото семейство нещо се отказаха и ще спят в друг хотел. Евентуално ще дойдат на партито т.е. освобождават се 2 места за желаещи
Публикувано 22 март 2011 - 21:17
я пак ?!
Публикувано 22 март 2011 - 22:54
Идваме с още 2-ма - Петър Ганчев (потвърди, и него чакахме да каже окончателно) и една наша приятелка. Значи , ще сме ние тримата + Петър Ганчев + нашата приятелка (и съседка от горният етаж) Ели.
Пишете още един значи - Ели Йорданова.
Тръгваме с ранната група - в 13.30 ч.
Пишете още един значи - Ели Йорданова.
Тръгваме с ранната група - в 13.30 ч.
Публикувано 22 март 2011 - 23:08
Ето къде е хотела - http://maps.google.b...8,0.006866&z=18 - това с басейна е комплекса.
По в края на селото е, адреса се води ул. Просвета 2 ; 089 988 7623 (за мобилни устройства)
Гледайте в дясно от пътя така на един стълб има табелка, после в ляво ще видите местният "мол" - един такъв ламаринен магазин облепен с някакви реклами , и в ляво има разширение и една уличка - точно там в уличката е паркинга за хотела.
По в края на селото е, адреса се води ул. Просвета 2 ; 089 988 7623 (за мобилни устройства)
Гледайте в дясно от пътя така на един стълб има табелка, после в ляво ще видите местният "мол" - един такъв ламаринен магазин облепен с някакви реклами , и в ляво има разширение и една уличка - точно там в уличката е паркинга за хотела.
Публикувано 22 март 2011 - 23:12
я пак ?!
За фитнеса питах...аз съм малко на груба диета за отслабване и пътеката и колелото са важна част от ежедневието ми...
Само питам дали има или сутринта преди тръгване да се избъхтя...
No pain no gain..
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни