EPC и WIS onlineза членове на клуба
Започната от Илия Горанов, 30 мар 2010 - 14:42:12
25 мнения по тази тема
Публикувано 28 септември 2012 - 23:05
Ти помниш ли на 13 септември 2011 дали си бил пил или не? Щото аз не помня...
Ама е минала цяла гадина, така че можем да го полеем
Ама е минала цяла гадина, така че можем да го полеем
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 октомври 2012 - 21:27
Така, нашите приятели от Германия са ъпдейтнали сайтовете на клубовете... с което са ми обърсали системата за връзка между форума и техните системи. В резултат на това - в момента от форума временно няма достъп до немските профили - не работи както редактирането на профил, така и автоматичното логване.
Отварянето на EPC и WIS си работи...
За останалото ще видя, кога ще имам възможност да го ремонтирам, че нещо напоследък никакво време.
Като заработи отново, ще пиша...
Проблемът се оказа доста дребен и е вече отстранен.
Потвърждавам, че членовете отново могат да използват:
1. В основното меню, в раздел СИСТЕМИ опцията ПРОФИЛ, което автоматично ще ги препрати в немския сайт, като ще бъдат автоматично логнати.
2. Пак в основното меню, членовете могат да ползват и линковете към EPC и WIS, като се логват автоматично.
3. В настройки, членовете на клуба могат да ползват опцията "Клубен профил", като от там могат да променят данните си в базата данни в Германия, вкл. и паролата за техния сайт, както и да ползват същите функции, които има и в основното меню в таба СИСТЕМИ.
Моля, ако някой има проблем, да съобщава своевременно.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 06 януари 2015 - 22:29
Нещо не е наред ли, че не работят EPC и WIS?
Публикувано 06 януари 2015 - 22:34
Публикувано 06 януари 2015 - 22:42
Да, немците си смениха софтуера на сървъра генерално и сега всичко е чао... сори, засега само през техния сайт!
Публикувано 08 юли 2015 - 20:42
А кой е техния сайт? Може ли линк към WIS.
Публикувано 09 юли 2015 - 07:04
Публикувано 09 юли 2015 - 10:18
Като пуснеш EPC - имаш вътре червен бутон от който се пуска WIS.
Горе вдясно е разположен...
Аз лично влизам от тук: http://clublounge.mb...gistration.html
Публикувано 09 юли 2015 - 11:04
...
Прикачени файлове
Публикувано 09 юли 2015 - 11:28
Аааа, не знаех, че във WIS се влиза, през EPC. Благодаря
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни