Абе трудно ми се струва, особено за градско, при цена от 2.35 на най евтината нафта по бензиностанциите. Все пак ми е интересно колко ти харчи в София, ама реално, не да ми кажеш че на пета със 70 харчи 3.5л.

Трудно трудно, ама НА, вярно е. Наистина, звучи невероятно, но е така, и затова съм много доволна от тая колица. Нищо, че всеки вика "абе, това не е Мерцедес" . Е , в София де. Имай в предвид, че ние живеем в центъра на София ( на ул."Хан Аспарух" в отсечката м/у "Раковска" и ул."6-ти септември" , близо до І-ва градска и Френската гимназия и детето се кара на училище до Хладилника) В София рядко (случва се все пак де) се кара на 5-та, ама точно на градско е 6.0 л./100 км. И скоро ще живеем близо до Военна болница (строи ни се още кооперацията, може преди Коледа да се местим), което си е пак тоталният център все пак. Та тоя разход е за баш в София, не за някъде другаде !
Иначе миналото лято ходихме с нея на море точно след като я купихме (взех я на 9 юли, а тръгнахме на 22 август) и още нищо не знаехме за нея... та напълних я аз с багаж подобаващо до горе

и вътре ние 3-мата с детето (на 13 вече; тоест още около 300 кг.- е, не детето де, ние тримата общо) и ни даде наистина 4.5 - толкова си е по книжка де... По-късно, есента, ходихме и до Рилският манастир, и пак ни даде толкова. А пък в града е всеки ден, караме детето на училище с нея (нали харчи по малко все пак от С-тката) и в зависимост дали е студено или топло, се пуска или парното, или климатика... та си дава реални 6.0 /100
Така че... не лъжа. Па нека да не е Мерцедес.

PS. А като ходихме за Нова година в Халкидики, Гърция, с С-тката бяхме, ни даде 4.8/100 на дълъг път. Пак беше пълен багажника и пак тримата.