Mercedes vs OpelСъревнование
Започната от V-Power, 01 яну 2011 - 19:45:32
72 мнения по тази тема
Публикувано 18 март 2011 - 20:23
Момчета наистина темата сама по себеси е малко глупава, но човека е твърде убеден във възможностите на автомобила си. Пращаха ми някакъв клип с астра ф и с55 амг и уж го бие но на клипа не може да се разбере какво точно се случва

Публикувано 18 март 2011 - 21:20
Малко ни е под достойнството да се занимаваме с такива рацери.
Има доста мерцедеси ,които са сток и ще му сипят на този и то с големия черпак.
Има и мерцедеси ,които са пълни трупове.
Не може така да прави закани без да конкретизира малко нещата.
Нека се пробва в БМВ форума.Там 100% ще има навити.
Има доста мерцедеси ,които са сток и ще му сипят на този и то с големия черпак.
Има и мерцедеси ,които са пълни трупове.
Не може така да прави закани без да конкретизира малко нещата.
Нека се пробва в БМВ форума.Там 100% ще има навити.
Публикувано 18 март 2011 - 21:46
То и пежото във филма такси беше някво яко хвърчило ама немеца с Чоча кво рече?
- Изкарайте го на аутобанаааа!!!...пИжото ще издъхне!!!
Какъв е тоя бръснарски стол вектра? Това е много изродска кола,кола за невежи!
Знам кой ще го бие тоя стършел! Една старозагорска/мисля беше/ ама корса с пипан калибров двигател!!! Да го намери него и да влизат в извънземни обороти....с каски!
- Изкарайте го на аутобанаааа!!!...пИжото ще издъхне!!!
Какъв е тоя бръснарски стол вектра? Това е много изродска кола,кола за невежи!
Знам кой ще го бие тоя стършел! Една старозагорска/мисля беше/ ама корса с пипан калибров двигател!!! Да го намери него и да влизат в извънземни обороти....с каски!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 март 2011 - 01:20

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 19 март 2011 - 13:22
Имам един приятел, който е от наи-върлите опел сектанти, надувал ми е главата за тоя зендер 100 пъти, вектрата му е мног обърза наистина, но такова изказване като "няма мерцедес, който да ме бие" е най-малкото несериозно... всяко амг ще го прати не в русия ам в сибир. Ще потърся негов клип да видите за какво става въпрос, няма спор за 2 литра атмосферка колата е голяма пила, ама къде се бута при големите.
M112.940 inside
Публикувано 19 март 2011 - 13:35
По непотвърдена информация вектрата била под 7 секунди до 100 на ускорение(нищо особено) и 13.5-6 на 400 метра драг, абсолютно нищо специално, един голям тежък W200 S500 e 6.5 до 100 някуде и 14.1-2 на 400 метра, абе келешарска работа...
ето клип за "най-бързата" вектра
ето клип за "най-бързата" вектра
M112.940 inside
Публикувано 19 март 2011 - 13:53
Количката е спретната и понавървява ,но нищо повече.Остава си просто Опел.
Предпочитам всеки един над 200 коньов Мерцедес.
Предпочитам всеки един над 200 коньов Мерцедес.
Публикувано 19 март 2011 - 14:20
АтмосВерна... хихиих, как му личи...
Иво от оралндовци ....
Еваал на пича, че толкова си е играл да я направи,... ама много надуване, много нещо, ..."...няма мерцедес, който да ме бие..."
Както и да е, мен ме кефи, макар че трудно бих дал повече от 2000лв за тази вектра. все пак си остава атмосВерна вектра...
За мен опела е и ще си остане работна кола, някакси просто не му утива да е бегачка, колкото и да ги правят, особено на моделите с предно предаване.
Иво от оралндовци ....
Еваал на пича, че толкова си е играл да я направи,... ама много надуване, много нещо, ..."...няма мерцедес, който да ме бие..."
Както и да е, мен ме кефи, макар че трудно бих дал повече от 2000лв за тази вектра. все пак си остава атмосВерна вектра...
За мен опела е и ще си остане работна кола, някакси просто не му утива да е бегачка, колкото и да ги правят, особено на моделите с предно предаване.
Публикувано 19 март 2011 - 15:01
Нещо като
Но е свързано с драг, докато си разглеждах разни клипчета и попаднах на товаhttp://www.youtube.com/watch?v=IJECkLxCc7M&feature=fvsr
и след това отидох на това :
dragtimes.info
има страшно много клипчета в youtube с тези "скромни" братушки (dragtimes.info), повечето нямащи 30 год., но да са живи и здрави децата на олигарсите
Ако някои сметне, че поста не е за тук да го махне
П.П. Тоя CL на задна ще отвее "бързата" Вектра

Но е свързано с драг, докато си разглеждах разни клипчета и попаднах на товаhttp://www.youtube.com/watch?v=IJECkLxCc7M&feature=fvsr
и след това отидох на това :
dragtimes.info
има страшно много клипчета в youtube с тези "скромни" братушки (dragtimes.info), повечето нямащи 30 год., но да са живи и здрави децата на олигарсите

Ако някои сметне, че поста не е за тук да го махне

П.П. Тоя CL на задна ще отвее "бързата" Вектра

ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01

Публикувано 19 март 2011 - 16:25
Нещото, което най-много ме дразни на повечето опел сектанти е, че правят изказвания от рода на "няма мерцедес който да ме бие" и след като им намериш почват да се оправдават, че мерцедеса 5-6 литра конете му много повече(нищо, че тежи почти 2 пъти повече), "я дай един мерцедес 2.0 да видиш колко не вървят спрямо вектрата"... нищо, че мерцедеса със задно, нищо, че тежи повече, важно е опела да бие
Абе да са живи и здрави децата, да се радват, че колата им бърза направо, ама дойде ли завой пази се, че незнаят какво да правят

M112.940 inside
Публикувано 19 март 2011 - 16:39
Е задното е плюс на драг, не е минус!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 март 2011 - 16:44
Минуса е по-големите загуби при достигането на мощността на двигателя до гумите
това имах предвид, иначе да за старта задното не е минус

M112.940 inside
Публикувано 19 март 2011 - 18:13
Дори да е по-бърз от всички Мерцедеси, това си е проста шевна машина. Да е жив и здрав и да си кара опела докато може. Яд ме е че толкова се изписа по тоя глупав въпрос. Да ходи да се бяга с Голфовете и да не ни занимава с неща които вълнуват главно 16 годишни. И за мене този човек има комплекс че няма възможност да си купи мерцедес който да тунингова. Браво иначе за това което е постигнал. ОПЕЛ е хубава марка но винаги ще остане посредствена за мене.

Публикувано 19 март 2011 - 21:12
ОПЕЛ е хубава марка но винаги ще остане посредствена за мене.
+1
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано 20 март 2011 - 16:41
Аз знам кой ще му сипе ако иска.Ето го valturboto със C250 turbodisel
http://vbox7.com/byuser:valturboto?&page=1
http://vbox7.com/byuser:valturboto?&page=1