Благотворителна Акция на МБК БългарияДом за деца с умствена изостаналост
Започната от ENOXELA, 05 окт 2006 - 17:36:34
221 мнения по тази тема
Публикувано 24 октомври 2006 - 09:49
Колеги няма връщане назад!!!
Това е сериозна и отговорна инициатива в която всеки участва доброволно и с каквото може.
Това е сериозна и отговорна инициатива в която всеки участва доброволно и с каквото може.
Публикувано 24 октомври 2006 - 12:12
Браво Алекс,
ето го и медийното отразяване.
В светлината на нуждите на дома от бус излиза, че май е по-добре да дарим събраните пари. Надали ще съберем за бус. Предлагам подробно да обсъдим въпроса на утрешната среща
ето го и медийното отразяване.
В светлината на нуждите на дома от бус излиза, че май е по-добре да дарим събраните пари. Надали ще съберем за бус. Предлагам подробно да обсъдим въпроса на утрешната среща
Публикувано 25 октомври 2006 - 12:27
добре, само да не е от 28 октомври до 10 неомври, че няма да ме има в бг. а искам и аз да дойда с вас. :FlagMB:На тази среща задължително трябва да се уточним за дарението и да решим на коя дата ще отидем в Михалци. :FlagMB:
Публикувано 25 октомври 2006 - 20:27
От скоро чета форума, не членувам в клуба, но и аз проявявам интерес към акцията.Мога ли да се включа, а всъщност какви са условията за членство в клуба защото май не намерих къде пише за такси, ала-бала...
edit: За последното намерих каквото ми трябва
edit: За последното намерих каквото ми трябва
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 25 октомври 2006 - 20:39
http://www.mbclub.bg...?showtopic=1034От скоро чета форума, не членувам в клуба, но и аз проявявам интерес към акцията.Мога ли да се включа, а всъщност какви са условията за членство в клуба защото май не намерих къде пише за такси, ала-бала...
: дай малко повече снимки на колата ти :ok:
естествено, че можеш да се включиш и ти в акцията
Публикувано 25 октомври 2006 - 21:49
Ето снимки ЦЪК
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 26 октомври 2006 - 18:18
Снощи на сбирката на Опет бе взето решение, да се събират по 10 лева от членовете на МБК България,за закупуването на 44 броя противо - грипни ваксини.
Присъстващите,Уили дал и за Р22,SKY,KPAHK,Nasuk,NicNuk,Naskoto,St16m,ivanhow,KRASI-500 и ALEXONE™ събраха 110 лева като начало на Акцията : Надявам се и другите да се присъединят към тази благородна инициатива.
Утре ще се постарая да открия специална сметка за набиране на средства за дома,така,че и симпантизанти от чужбина, да могат да се включат при желание.
Специални Благодарности на КРАНК осигурил 50 бр. имитаций на моб. телефони играчки за децата
Присъстващите,Уили дал и за Р22,SKY,KPAHK,Nasuk,NicNuk,Naskoto,St16m,ivanhow,KRASI-500 и ALEXONE™ събраха 110 лева като начало на Акцията : Надявам се и другите да се присъединят към тази благородна инициатива.
Утре ще се постарая да открия специална сметка за набиране на средства за дома,така,че и симпантизанти от чужбина, да могат да се включат при желание.
Специални Благодарности на КРАНК осигурил 50 бр. имитаций на моб. телефони играчки за децата
Публикувано 26 октомври 2006 - 21:42
И аз ще дам при първа възможност да се видим
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 27 октомври 2006 - 09:31
Утре ще има ли среща? Може би утре като се видим да съберем по някой лев...
Публикувано 29 октомври 2006 - 15:33
Така ето и новите дарители за дома-W 140, hector, Люси,Veni, Shumi,DEzki :
Акцията е пожелателна не е задължителна в нея мога да участват и не членове на МБК България :FlagMB:
Акцията е пожелателна не е задължителна в нея мога да участват и не членове на МБК България :FlagMB:
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 29 октомври 2006 - 15:34
Публикувано 29 октомври 2006 - 16:18
Я че ги дам у среда
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни