ОК, ще прегледам и фейслифта на CLK. Иначе ще ми е полезно да разбера какви са проблемите и недостатъците на модела преди фейслифта, които после са изчистени?не са само мигачите и дисплея, скоростите са други, има доста промени по двигателя и компресора, има и още доста подобрения...
като цяло при фейслифта са изчистени всички проблеми и недостатъци, вярвай ми, струва си
По принцип и аз търся нещо с екстри- автомат, климаТРОНИК, ако има и кожа- още по-добре, обаче при CLK тази мисия е доста по-трудна отколкото при Е класата(210)Скоростите на новите са с "почукване" на ляво и дясно. Пробвах и такава със старото разположение със слизане под буквата "D". Забелязах че при нас скоростта я пише на таблото, а при тях просто светва лампичката по-силно на скоростта на която си. Според мен ако климатика ти е с дисплея (и е климатроник) и не те притеснява че нямаш копчета на волана всичко останало се приживява...
А колкото до цената не мисля че са поевтинели пак са си на тези цени на които и аз пазарувах. Просто търсех все скъпи коли с всички или поне повече екстри.
P.S. Master Edition-а още го сънувам!!!