Коледно парти на Мерцедес-Бенц Клуб БългарияСофия, 18 декември 2010 г.
Започната от Илия Горанов, 09 дек 2010 - 16:49:51
49 мнения по тази тема
Публикувано 18 декември 2010 - 01:16
Завиждам на всички Ви, които ще отидете.....дано да има яко изцепки и да не забравите да снимате за да Ви видим какви сте се направили
By Batev
Публикувано 18 декември 2010 - 08:32
И аз ще дойда, ако партито не е само за членове на клуба..
Часът е след 19:00?
Точно
Потвърдил съм за след 19ч.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 18 декември 2010 - 09:03
няма да мога да дойда ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 18 декември 2010 - 12:32
Аз мога да дойда, но жена ми ми взе колата, ако има някой близо до Борово......
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 18 декември 2010 - 13:22
Един приятел празнува рожден ден довечера, но ако е от 19:00 може да намина през Клондайк първо .
Публикувано 19 декември 2010 - 00:19
е аз очевидно не дойдох...ей ма на къде съм... у дома. Жената каза че не ми се пиело...
Шегувам се...болен съм и немога да мръдна от къщи..мамаму...
...е нали все някой трябва да се грижи за форума, от хакерски атаки...
Шегувам се...болен съм и немога да мръдна от къщи..мамаму...
...е нали все някой трябва да се грижи за форума, от хакерски атаки...
Публикувано 19 декември 2010 - 02:11
Извиявам се за спама , ама за протокола , някой изобщо отиде ли на това мероприятие
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 19 декември 2010 - 10:31
Определено партито си се получи,
дойдоха и хора, които не бяха казали, че ще идват
Боянски,
оправяй се с бацилите по-бързо
дойдоха и хора, които не бяха казали, че ще идват
Боянски,
оправяй се с бацилите по-бързо
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 19 декември 2010 - 16:21
Дойдоха, толкова много дойдоха, че се наложи да добавяме маси към подготвената...
Освен това беше на смени - едни си тръгнаха по-рано, други дойдоха по-късно. Останахме до един часа
Освен това беше на смени - едни си тръгнаха по-рано, други дойдоха по-късно. Останахме до един часа
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 декември 2010 - 19:28
Мда - аз отидох...ама за протокола теб к'во ти пука като не си се и замислял да ходиш?Извиявам се за спама , ама за протокола , някой изобщо отиде ли на това мероприятие
ааа...И извинявай за спама!!!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 декември 2010 - 10:15
А някоя и друга снимчица няма ли да видим. Ужким имаме официалин ФОТОграф, там беше, снимаше и сега какво
Публикувано 20 декември 2010 - 11:24
Бахти! Що не казахте че 18-ти е в събота бре? Аз си мислех, че има време до партито... дейби
Публикувано 20 декември 2010 - 13:14
Off: Момчи, а колите как минаваха пред теб на светофара? - като самолети - фиу - фиу? ;-)
Няма начин да е друг ден 18 декември 2010г освен събота.
Явно си се отнесъл пак и си работил ударно, та не си усетил как е станало, та и минало 18-ти, друже.
И аз чакам снимки от партито, ей! Саше, пак ли ги обработваш и правиш всички да са красиви?
Няма начин да е друг ден 18 декември 2010г освен събота.
Явно си се отнесъл пак и си работил ударно, та не си усетил как е станало, та и минало 18-ти, друже.
И аз чакам снимки от партито, ей! Саше, пак ли ги обработваш и правиш всички да са красиви?
Публикувано 21 декември 2010 - 10:21
Илийка, до вчера бях болнични батка! В "Яфата", тази новата на ДондуРков със сто грама ракия ми отрязаха главата като на пиле! Та повръщане, та главоболие, та чревни спазми и растройство-каква химия е била не мога да гадая, но с такова нещо не се бях срещал досега! Възпалението на червата ще го оправям още месец и половина.....Е аз също имам служебно на 17 - до 20 часа ще се излекуваш! Ще ти донеса зелева чорбичка ако искаш... имам чудна, слагам хрян и дюли в бидона!
Публикувано 21 декември 2010 - 14:48
Мда - аз отидох...ама за протокола теб к'во ти пука като не си се и замислял да ходиш?
ааа...И извинявай за спама!!!
Имах голямото желание да дойда от Плевен , даже бях заредил колата , но така стана , че разбрах , че в понеделник имам изпит и в сряда имах пак изпит и трябваше да си стоя в Габрово.
Радвам се , че сте се събрали .
Така се изразих , защото видях последните 3-4 поста , че някой колеги са се отказали и реших да попитам какво е станало.
Може да е прозвучало малко грубо , но не съм искал да ме разбирате така.
Поздрави.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни