крушки osram night breaker plus
Започната от IcoPetrov, 26 ное 2010 - 18:31:26
50 мнения по тази тема
Публикувано 29 ноември 2010 - 18:14
На сухо се вижда доста по-бяло от обикновенна крушка,за сметка на мокро,където не се вижда..
Публикувано 30 ноември 2010 - 20:19
т.е. на мокро не са добри ли? До колкото разбрах имало и различни цветове, вярно ли е?
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!
Публикувано 30 ноември 2010 - 21:03
Преди малко купих такива ламБи за една Тойота.Няма такава смяна 1 час Иначе светят малко по силно по бяло.Има ги в ОМВ по 22лв
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 30 ноември 2010 - 21:45
Най-добрите цени за такива крушки са в официалния вносител.Магазин "ТМТ електроникс".По-доброто качество на тези лампи са в картонени кутии/унгарски/,а по-лошите са в ПВЦ блистери/като тези в Метро/.На моята 202,която карам предимно вечер разлика между нормални осрам и найт брейкъри почти няма,само дето найт брейкъра горят по-често,дори съм карал с обикновена крушка на единия фар,а на другия с НБР и не се усеща разлика ако не се загледаш.На мокро не светят добре,а най-голям ефект според мен имат на дълги. тел на магазин ТМТ Пловдив-032/621-431
Публикувано 30 ноември 2010 - 22:07
Пише,че са два пъти по дълъг живот
Публикувано 30 ноември 2010 - 22:44
Така е колеги на мокро нищо се не види.
Така един от доставчицита на магазина предлага тези крушки
(за картонени кутии става въпрос)
ето и обещаните цени
osram night breaker plus
H1 55w 12v NBP - 10.74лв
H3 55w 12v NBP - 11.20лв
H4 60/55w 12v NBP- 12.12лв
H7 55w 12v NBP - 14.60лв
ако някой желае мога да изпращам..
Така един от доставчицита на магазина предлага тези крушки
(за картонени кутии става въпрос)
ето и обещаните цени
osram night breaker plus
H1 55w 12v NBP - 10.74лв
H3 55w 12v NBP - 11.20лв
H4 60/55w 12v NBP- 12.12лв
H7 55w 12v NBP - 14.60лв
ако някой желае мога да изпращам..
Публикувано 30 ноември 2010 - 23:07
NightBeaker нямат различни цветове.Osram Allseason ли беше,незнам беше с различни цветни снопове.Влезни в сайта на Osram и ги погледни.т.е. на мокро не са добри ли? До колкото разбрах имало и различни цветове, вярно ли е?
Публикувано 01 декември 2010 - 13:56
Те цените са много добри,ама като сложиш и доставката си излиза горе долу като от всяка бензиностанция
Публикувано 01 декември 2010 - 14:02
Mи те в бензиностанциите бяха по 14лв. бройката.Сега новите Plus незнам колко са.Те цените са много добри,ама като сложиш и доставката си излиза горе долу като от всяка бензиностанция
Публикувано 01 декември 2010 - 17:33
По 22лв
Публикувано 01 декември 2010 - 17:37
Бати Plus-аПо 22лв
Публикувано 01 декември 2010 - 17:41
И с фабричния ксенон при особено мокро време нищо не се вижда понякога. Т.е. не като вали, ами като е леко мокър пътя.
Публикувано 02 декември 2010 - 01:02
и аз попадам на добри отзиви за тези крушки, но и на оплаквания, че в комбинацията с мокър асфалт не се получавали добри резултати.
на филипс има подобен вариант цък и цък от тях също има добри впечатления, но пък не намерих никакви отзиви за мокър асфалт. интересното е че филипса са с три цвята светещи в различни зони, дали точно това няма да помага да не се поглъща светлината от мокрия асфалт.
принципно за сега смятам да си взема осрам (поради по-ниската им цена), но ме притеснява мокрият асфалт, въпреки че си мисля че халогените донякъде биха имали положителен ефект, само се чудя дали на късите или дългите да ги сложа крушките защото сега като карам на къси с над 110-120 и някой неща ги виждам наистина в посления момент, като пусна дългите няма проблем ама пък постоянно ги гася като има коли, за това съм се насочил към монтажа на крушките на късите.
надявам се да дадете съвети и идеи за най-правилния избор
и къде във Варна мога да отида да ми направят коректен реглаж на фаровете
на филипс има подобен вариант цък и цък от тях също има добри впечатления, но пък не намерих никакви отзиви за мокър асфалт. интересното е че филипса са с три цвята светещи в различни зони, дали точно това няма да помага да не се поглъща светлината от мокрия асфалт.
принципно за сега смятам да си взема осрам (поради по-ниската им цена), но ме притеснява мокрият асфалт, въпреки че си мисля че халогените донякъде биха имали положителен ефект, само се чудя дали на късите или дългите да ги сложа крушките защото сега като карам на къси с над 110-120 и някой неща ги виждам наистина в посления момент, като пусна дългите няма проблем ама пък постоянно ги гася като има коли, за това съм се насочил към монтажа на крушките на късите.
надявам се да дадете съвети и идеи за най-правилния избор
и къде във Варна мога да отида да ми направят коректен реглаж на фаровете
Mercedes-Benz “The Best or Nothing”
Публикувано 02 декември 2010 - 16:12
днес разбрах че един колега е имал въпросните крушки на осрам, и той има много добри впечатления от тях и не е имал проблем с мокрия асфалт...
преди време бях попаднал на крушки за всички сезони, става въпрос за osram all season и PHILIPS ALLWEATHER дали ще има ефект ако сложа H3 на халогените такива, а на късите пайтбрейкър
преди време бях попаднал на крушки за всички сезони, става въпрос за osram all season и PHILIPS ALLWEATHER дали ще има ефект ако сложа H3 на халогените такива, а на късите пайтбрейкър
Mercedes-Benz “The Best or Nothing”
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни