Jump to content

•  

Photo
- - - - -

крушки osram night breaker plus

• Please log in to reply
50 replies to this topic

#46 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Posted 09 January 2011 - 23:29

Ако вечер си стоите в къщите пред компютрите и не бръмчите по девойки из баровете може и по две години да изкарате с тези крушки.Баща ми е много доволен от тях.Като купихме Витото преди две години му сменихме крушките и от тогава не са изгаряли,да ама бащата кара само през светлата част,а вечер клепи в къщи,нормално,човека е на 55години.Публикувано изображение
  • 0

#47 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Posts:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Posted 10 January 2011 - 12:22

Каква е разликата в цената? Аз без да търся много намерих Н7 комплект с 6€ по-скъпи. При най-елементарна сметка цена/мес.живот=цена за 1месец виж кое ти е по-изгодно.Характеристиките са сходни по отношение на осветеност,дори филипс е с по-добри тъй като е трицветна, имат 4,8 точки от 5.Но всеки взима решение сам :kill_myself:!

Конкурентната крушка на Osram Nightbeaker на Philips е X-Treame Power,а не твойте night guide.Само за съпоставка да вметна,че Osram Nightbeaker струва 14лв.,а Philips X-tremepower е 25лв.
  • 0

#48 IcoPetrov

IcoPetrov

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Posts:
  • Интереси:Какво му трябва на човека?
    Нафта и километри :)
  • Автомобил:
    C250TD/06/1998

Posted 17 January 2011 - 18:21

здр колеги.
Най-сетне и аз се престраших и си взех "осрам" за мечо. Купих си H1 и H7 за късите и за дългите. Мога да кажа, че е коренна разлика от оригиналните крушки. Много съм доволен за сега все още не съм случвал на мъгла след като премина от там ще пиша за впечатленията ми. Купих ги от Ст.Загора магазина се намира като се тръгне от мол "Galeria" на долу минавате през новото кръгово и точно в началото на еднопосочното (на патриарха) спирате и има една голяма табела "Авто Части". 67лв. бяха 2-та комплекта H1 и H7
  • 0
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!

#49 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Posts:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Posted 17 January 2011 - 23:33

здр колеги.
Най-сетне и аз се престраших и си взех "осрам" за мечо. Купих си H1 и H7 за късите и за дългите. Мога да кажа, че е коренна разлика от оригиналните крушки. Много съм доволен за сега все още не съм случвал на мъгла след като премина от там ще пиша за впечатленията ми. Купих ги от Ст.Загора магазина се намира като се тръгне от мол "Galeria" на долу минавате през новото кръгово и точно в началото на еднопосочното (на патриарха) спирате и има една голяма табела "Авто Части". 67лв. бяха 2-та комплекта H1 и H7

Това за NightBeaker Plus,нали?
  • 0

#50 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Posts:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Posted 18 January 2011 - 20:51

:offtopic1: ......Ъъъ...

Аз съм с Н1 и за къси и за дълги,как сте с два вида едновременно...
Знам че фейса е с Н7 също за двете светлини...
Аз ли бъркам или:(

• 0

#51 IcoPetrov

IcoPetrov

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Posts:
  • Интереси:Какво му трябва на човека?
    Нафта и километри :)
  • Автомобил:
    C250TD/06/1998

Posted 18 January 2011 - 20:57

За НайтБрейкъра става дума. Ми аз сложих H1 и H7. Преди и след фейслифт-а имало разлика за фаровете (така съм чувал).
Днес тествах и крушките в тъмно и с много гъста мъгла много съм доволен. Вижда се чувствително по-добре от преди.
Мога да кажа само, че НЕ съжалявам за покупката.
  • 0
Не може да казват за MERCEDES, че приличал на нещо каквото и да е то...!!! Понеже не може майка ВИ да прилича на ВАС, а ВИЕ приличате на НЕЯ!!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users