колеги,лампата на 4матика ми свети през 5-6 сек. и долу до дясното колело се чува леко чукане като от клапан.дали е заминала сферата
проблем с 300е 4матик
Започната от kokipicha, 25 ное 2010 - 20:36:51
4 мнения по тази тема
Публикувано 25 ноември 2010 - 20:36
Публикувано 03 януари 2011 - 20:21
Кokipicha имам същия проблем от съвсем скоро само,че моя е 260Е 4матик.Четох във форума ,че лампата за 4матика долу,когато примигва трябва да се броят миганията и от там се разбира какъв е проблема.При мен мига два пъти и пише ,че е проблем в модула на 4матика ,но не знам какво означава това.Ако някой знае какъв е тоя модул и знае нещо повече моля да пише.
Публикувано 04 януари 2011 - 10:16
модула се намира зад акумулатора
обаче незнам кой ще ти го ремонтира
обаче незнам кой ще ти го ремонтира
Публикувано 28 септември 2011 - 09:41
При мен проблема беше подобен с лампата на 4matic оказа се кабел на ABS, който ту дава сигнал ту не и така лъже системата. Едно момче почна да ги мери кабелите с мултицет и стигна до това, като тръгна от един модул който се намира по задна дясна седалка.След обявената цена в АУТО+ от 345лв, момчето вика ще пробвам да го цепя и да видя къде е проблема и така не стана.И последно сряза буксата и датчика сложи нов кабел и стана ОК.
Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му!
Публикувано 28 септември 2011 - 10:53
колеги,лампата на 4матика ми свети през 5-6 сек. и долу до дясното колело се чува леко чукане като от клапан.дали е заминала сферата
чукането е от гръмнала сфера.
Развиваш я, и бъркаш вътре с отверка. Ако потъне докрай-нова сфера.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни