Компютърна диагностика Къде?гр. София
Started by s500bg, 25 Nov 2010 - 11:11:52
107 replies to this topic
Posted 25 November 2010 - 11:11
Знам 3 места за диагностика в софия със Star Diagnosis.
1. Балкан стар - поне 1 ден време
2. Сервиза на Генади на Вл. Вазов - адски недоволен от отношението на 'майсторите'!
3. Петко - преместил се е в люлин, аз съм в младост - абсурд.
4. Друмник - абсолютни некадърници.
Кажете къде могат да ми прочетат колата в източните квартали.
И моля, без сервизи със КТС и т.н. Само DAS/Star Diagnosis на мерцедес.
1. Балкан стар - поне 1 ден време
2. Сервиза на Генади на Вл. Вазов - адски недоволен от отношението на 'майсторите'!
3. Петко - преместил се е в люлин, аз съм в младост - абсурд.
4. Друмник - абсолютни некадърници.
Кажете къде могат да ми прочетат колата в източните квартали.
И моля, без сервизи със КТС и т.н. Само DAS/Star Diagnosis на мерцедес.
Posted 26 November 2010 - 09:23
Ирин - някъде между Дружба и гара Искър...
Трябва Blond да ти даде координатите.
Трябва Blond да ти даде координатите.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 07 December 2010 - 19:38
Аз искам да помоля да напишете къде в София правят диагностика и сте доволни от резултата.
Posted 08 December 2010 - 13:15
Айде бат Веско дай ги тия координати на ИРИН
Posted 08 December 2010 - 13:38
след караулката посока Пловдив преди overdrive около лукойла, в дясно след 50 метра има бариера - четат със Star
Владо - 0897859545
@ a_atanasov,моя грешка готово
Владо - 0897859545
@ a_atanasov,моя грешка готово
Edited by 300SEL, 08 December 2010 - 17:12 .
Posted 08 December 2010 - 14:51
Това последното - цената, може ли да се заличи, че има (все още) майстори, които правят диагностика и на по-ниски цени.
Posted 29 December 2010 - 11:43
0885825190 Ирин - София, Татарски път 34, вижда се в bgmaps.com
Утре ще сменям термостат при него и ще пуснем една диагностика профилактично. Към 12 часа ще съм в сервиза, ако някой друг има път на там да пием по кафе...
Ще добавя впечатления след това...
Утре ще сменям термостат при него и ще пуснем една диагностика профилактично. Към 12 часа ще съм в сервиза, ако някой друг има път на там да пием по кафе...
Ще добавя впечатления след това...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 30 December 2010 - 08:03
Явно преглеждането на "най-новите теми и мнения" във форума не е съвсем таман. Всеки ден поне по два пъти ги преглеждам, а не съм видял тази тема, Саше. Иначе щях да отговоря за координатите на Ирин веднага.Айде бат Веско дай ги тия координати на ИРИН
Видях, че вече са постнати координатите му и се радвам, че и други съфорумци са доволни от него!
Posted 30 December 2010 - 16:44
Бях при Илин днес.
Сервизчето е много спретнато. Изглежда като да има всичко необходимо за всякакви ремонти.
Моя проблем беше решен с подмяна на термостата и сега вече съм с нормално работеща кола.
Хората в сервиза са любезни, обясняват като ги питаш. На мен ми разрешиха да си стоя до колата докато я ремонтираха.
Ирин изрично подчерта, че с части на клиента не работи! Не съм се и пазарил. Предложи ми прилична цена за моя чарк.
Има стар диагноза и освен това и разбира какво му казва!
Срещу сервиза има месарски магазин в който продават жестоки мръвки, сурови. Има и други хранителни и напоителни стоки.
Сервизчето е много спретнато. Изглежда като да има всичко необходимо за всякакви ремонти.
Моя проблем беше решен с подмяна на термостата и сега вече съм с нормално работеща кола.
Хората в сервиза са любезни, обясняват като ги питаш. На мен ми разрешиха да си стоя до колата докато я ремонтираха.
Ирин изрично подчерта, че с части на клиента не работи! Не съм се и пазарил. Предложи ми прилична цена за моя чарк.
Има стар диагноза и освен това и разбира какво му казва!
Срещу сервиза има месарски магазин в който продават жестоки мръвки, сурови. Има и други хранителни и напоителни стоки.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 28 March 2011 - 17:24
Ако някой има нужда купил съм стар диагноза и за W211 се справям с нея.
ex-admin
Posted 27 September 2013 - 11:22
Здравейте, телефоните на Ирин и на Владо са изключени. Ако някой може да помогне или препоръча къде да отида за стар диагностика моля да помогне. Конкретно ми трябва за активиране на звуковия сигнал на алармата (ако имам такъв - имам инфраред). Благодаря предварително
Posted 27 October 2015 - 10:13
Здравейте, на мен също ще ми потрябва компютърна диагностика. Казаха ми да потърся Бай Весо тук, но така и не мога да открия координати, някой дали ще може да помогне
Posted 27 October 2015 - 11:02
Оригинални масла и дюзи на Мерцедес http://olx.bg/ads/user/107p/, Диагностика.
Posted 11 November 2015 - 18:55
А някой да знае координати за Люлин ? Става въпрос за Б клас W245 B200cdi ?
Благодаря ви предварително
Posted 11 November 2015 - 19:36
А някой да знае координати за Люлин ? Става въпрос за Б клас W245 B200cdi ?
Благодаря ви предварително
Май има 2 варианта. Ирин, който е някъде в кв. Абдовица и Бай Васо, който е в Лозен. Официалния представител не знам дали е удачно да го споменаваме.. Ако има по Люлинска област ще ми е по-удобно и на мен ...
пп. Чакам да ми дадат актуален телефон на Ирин.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users