Евала един да си каже реално разхода ,че ми е писнало от коли дето хабят по 4-6/100км ,а все аз да целя тия по 10-15
На маса на всеки му гори малко, а когато трябва да отидеш с неговата кола, тогава гори много.... знаем ги тези...
Публикувано 31 декември 2015 - 11:50
Евала един да си каже реално разхода ,че ми е писнало от коли дето хабят по 4-6/100км ,а все аз да целя тия по 10-15
На маса на всеки му гори малко, а когато трябва да отидеш с неговата кола, тогава гори много.... знаем ги тези...
Публикувано 31 декември 2015 - 13:44
Полезна и актуална информация - благодаря, за което. Аз така и предполагах - все пак мотора е доста голям и мощен. Ще си търкалям мецаната и те тава е Весела вечер колеги и безаварийни километри през новата 2016г.
Публикувано 01 януари 2016 - 22:07
Здравейте колеги, преди година се сдобих с Е320 w210 2001г ОМ613, при студено време като паднат температурите ми пуши зверски сиво, люти и смърди ужасно докато загрее. Два пъти на диагностика ( един път в сервиз на мерцедес в Благоевград и един път на гаражен майстор резултата един и същ )- дюзи на 0,1 и само грешка на печката и потенциометър на газта.Като я сръчкам излиза грешка ЕПЦ, казаха ми да сменя потенциометъра на газта. Взел съм го и ще го сменя; ЕГР го затапиха,но проблема си остава. Нямам загуба на антифриз, масло за 10 000км около 500мл съм долял.Търгашите в автокъщата са изтърбушили катализаторите. Разход на гориво голям... . Доста ми омаслява филтъра на картерните газове, мисля да го сменям и него. Видял съм се в чудо, моля помагайте. Кажете на кой да я закарам и да ми отстрани това пушене, отзад е като стар чавдар... Благодаря Ви предварително !
Публикувано 02 януари 2016 - 13:14
Здравейте колеги, преди година се сдобих с Е320 w210 2001г ОМ613, при студено време като паднат температурите ми пуши зверски сиво, люти и смърди ужасно докато загрее. Два пъти на диагностика ( един път в сервиз на мерцедес в Благоевград и един път на гаражен майстор резултата един и същ )- дюзи на 0,1 и само грешка на печката и потенциометър на газта.Като я сръчкам излиза грешка ЕПЦ, казаха ми да сменя потенциометъра на газта. Взел съм го и ще го сменя; ЕГР го затапиха,но проблема си остава. Нямам загуба на антифриз, масло за 10 000км около 500мл съм долял.Търгашите в автокъщата са изтърбушили катализаторите. Разход на гориво голям... . Доста ми омаслява филтъра на картерните газове, мисля да го сменям и него. Видял съм се в чудо, моля помагайте. Кажете на кой да я закарам и да ми отстрани това пушене, отзад е като стар чавдар... Благодаря Ви предварително !
Публикувано 30 януари 2016 - 15:40
Смени си потенциометъра на газта и тогава ще говорим.
Здравейте колеги, днес най-накрая намерих време и смених потенциометъра на газта. В момента освен грешка за печката друго не ми показва. Проблема с пушенето остава.... Е ли възможно проблема да е от температурния датчик. който се намира отпред в бронята? Днес забелязах че ми показва 7,5 градуса, а отвън на външен ел.термометър ми показва 14,3градуса. Или друго сега се сещам, че миналото лято когато ми пълнеха климатроника при диагностиката ми даде грешка " Повреда в Emissions sensor (B31)" ,но пък със стар диагнозата не ми намери други грешки освен печката... ??? Моля помагайте , Благодаря !
Публикувано 30 януари 2016 - 16:33
Публикувано 30 януари 2016 - 21:32
Пуши докато е студена или поне после не се забелязва толкова много след 80градуса
Публикувано 09 февруари 2016 - 16:44
.... Е ли възможно проблема да е от температурния датчик. който се намира отпред в бронята? ...
На 124 от 1994 г. с двигател, който се поставя след това и на 210 датчика зад бронята служи единствено за визуализация на температурата на дисплея. Предполагам и при теб е така. Търси проблема другаде. Успех!
Публикувано 09 февруари 2016 - 19:28
Проблема ти е в дюзите.Мини ги на стенд и ще спре пушенето.
Публикувано 10 февруари 2016 - 14:22
Айде и малко инфо по темата от мен - разход на Е320 CDI 4 Matik, W211, 2007,
Цифрите в хиляди са изминатите километри в съответният вид шофиране
Този пост е редактиран от KPAHK: 10 февруари 2016 - 14:23
Публикувано 13 февруари 2016 - 08:38
Този пост е редактиран от bReal: 14 февруари 2016 - 07:34
Публикувано 02 април 2016 - 13:06
Проблема ти е в дюзите.Мини ги на стенд и ще спре пушенето.
Свалих дюзите, минах ги на стенд- перфектни са , но пушека си остана
Публикувано 30 април 2016 - 07:09
Свалих дюзите, минах ги на стенд- перфектни са , но пушека си остана
Публикувано 30 април 2016 - 13:57
Запушен кат?
Няма ... Свалили са го копелетата от автокъщата !
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни