Mercedess CLK 200 - 136 Hpили мощта първа кола
Започната от ovanessy, 05 ное 2010 - 17:39:22
18 мнения по тази тема
Публикувано 10 ноември 2010 - 01:40
А бе какъв е тоя разход от 9 до 25 аз по нагоре от 15 не се качвам при положение че съм от хората който карат душманската и моята е 192 коня да не да си сопуснал някаква грешка с това 25
Публикувано 10 ноември 2010 - 13:01
Не съм се объркал - зимата, от Копривщица до Върховръх - 10 - 15 км планински път, с изключено ESP и само с вратите напред по снега, под 4000 оборота да не пада...
Или пробвай зимата, за да не изстива колата, на краткие престои до 15 - 20 минути да не гасиш двигателя... или да се наковеш в задръстване, в което на 30 мин. минаваш 1 км и така 5 часа...
С добро желание всичко се постига.
Или пробвай зимата, за да не изстива колата, на краткие престои до 15 - 20 минути да не гасиш двигателя... или да се наковеш в задръстване, в което на 30 мин. минаваш 1 км и така 5 часа...
С добро желание всичко се постига.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 ноември 2010 - 13:51
Е да така съм съгласен задраствания и тем подобни но там вече не се казва на 100 а на часове хахаха.аз не надхварлям 15 понеже в задраствания няма как да попадна освен на коледа.
Публикувано 04 декември 2010 - 23:15
аз моята я взех с газов инжекцион поставен от предишния собственик първите ми впечатления за разход са 14/15 градско и 8/9 извънградско /2,3 компресор / ...не мога да усетя разлика във вървежа на бензин и на газ .Какво да ти кажа, аз лично съм много доволен от LPG-то
![]()
Номера е да не се стискаш за хубава уредба и да сложиш възможно най доброто, ще ти се изплати многократно
Аз я сложих преди 3 години, до сега не съм имал абсолютно никакви проблеми свързани с нея (аз и други не съм имал де)
Ако караш много и главно градско (като мен) си струва, разходът ми е 1:1 спрямо бензина, цената на газта е 50% надолу, смятай си![]()
Септември месец, отидох до Щутгарт и обратно за 300лв, нека колегите на бензин и нафта да кажат за колко отидоха и се върнаха
за вървенето на газ ще ти кажа, че няма разлика, дори мисля, че е една идея по добре от на бензин...
ми това е, друго ако имаш да питаш - питай
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни