Оригинални материали от музея
Започната от Илия Горанов, 27 авг 2010 - 00:52:20
28 мнения по тази тема
Публикувано 02 септември 2010 - 15:21
Ами напоследък май не съм много в течение... каква е поканата за 5-ти? То на 5-ти ми се пада да съм в Дрезден, но все пак...
Публикувано 03 септември 2010 - 21:44
Обадете се след 5 местно време. Аз ще гравитирам м/у Бьоблинген и Синделфинген, които са доста близо. Можем да пием по едно някъде.
Публикувано 08 септември 2010 - 14:02
срамота, ако не видим никакви снимки от този 'десант' на МБКЛУБ.БГ в Германия
Публикувано 08 септември 2010 - 23:17
Аз съм сигурен , че поне колегата Горанов ще ни засипе
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 септември 2010 - 21:13
За съжаление от всички неща, които поръчахте, имаше само химикалки и портмонета
Не помня кой какво поръча, ще видя списъка, но нямаше ножчетата, нямаше и някви други дзвъчки и т.н.
сорри
иначе, снимки имам много, главно от музея и пътуването ми (едва ли ще са интересни)
от музея ще ги сложа някъде да се видят
Edit by Ilia Goranov:
Снимките са преместени в отделна тема тук
Не помня кой какво поръча, ще видя списъка, но нямаше ножчетата, нямаше и някви други дзвъчки и т.н.
сорри
иначе, снимки имам много, главно от музея и пътуването ми (едва ли ще са интересни)
от музея ще ги сложа някъде да се видят
Edit by Ilia Goranov:
Снимките са преместени в отделна тема тук
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 10 септември 2010 - 21:26
и аз се върнах в София, чак сега.
Съвсем скоро ще кача снимки.
Илията ще се прибере след 20ти
Хулигане, ти кога ходи?
Съвсем скоро ще кача снимки.
Илията ще се прибере след 20ти
Хулигане, ти кога ходи?
Публикувано 10 септември 2010 - 22:04
днес се прибрах, ама спах вчера в едно селце след Загреб, та днес не се уморих много от път
иначе в неделя тръгнах, не можах да се засека с никой от групата де
иначе в неделя тръгнах, не можах да се засека с никой от групата де
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 28 септември 2010 - 10:34
Смея да твърдя че за 12 Евра нож при това с 3 остриета няма начин да е с качеството на Мерцедес. Най вероятно долнопробен китайски боклук от стомана 440, но брандиран.... Не оправдавам цените, но се замисли, ако отидеш в магазин за ножове в България - колко струва един качествен джобен нож?
Иначе на снимката изглежда добре. Някой ако има път към БС да пита колко му е цената в БГ
Публикувано 07 октомври 2010 - 22:00
утре имам път натам и ще попитам
Публикувано 18 ноември 2010 - 14:45
Смея да твърдя че за 12 Евра нож при това с 3 остриета няма начин да е с качеството на Мерцедес. Най вероятно долнопробен китайски боклук от стомана 440, но брандиран
Иначе на снимката изглежда добре. Някой ако има път към БС да пита колко му е цената в БГ
Ножа на мен адски много ми хареса .. масивен е ... реже според мен добре и вид има
Цената му след като показах клубната карта стана 25 лева т.е колкото е в сайта
Аз лично за коледа смятам да си подаря НОЖ
Публикувано 10 януари 2011 - 17:53
Какво стана с ножлето? ако да, дай да се видим на някоя сбирка да го прегледам
Публикувано 14 януари 2011 - 06:26
Ехееееее колега Наско откакто го е взел, вече на 5 свински сватби е бил с него като водещ инструмент
By Batev
Публикувано 14 януари 2011 - 14:20
Какво стана с ножлето? ако да, дай да се видим на някоя сбирка да го прегледам
Много добро за подарък .. пък и реже даже
Като си купя за мене тея месеци ще го покажа .. няма ядове просто в момента закупуването на нож е последното нещо което ми е на главата
Публикувано 07 април 2011 - 15:39
Аз пък понеже днес минах покрай БС та реших да си направя подарък еи ето го резултата срещу 25.43 лв (цената е 29.хх -14% ТО)
Смея да кажа, че качеството е добро за тия пари, а иначе си е тояжка. За рязане и дума не може да става моят беше доста затъпен - след моята експертна намеса вече реже добре
Също така черното което се вижда по острието и би трябвало да е оксидация е чиста черна боичка която ще се олюпи след 3-4 сериозни ползвания.
Според мен е един отличен подарък.
Смея да кажа, че качеството е добро за тия пари, а иначе си е тояжка. За рязане и дума не може да става моят беше доста затъпен - след моята експертна намеса вече реже добре
Също така черното което се вижда по острието и би трябвало да е оксидация е чиста черна боичка която ще се олюпи след 3-4 сериозни ползвания.
Според мен е един отличен подарък.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни