Оригинални материали от музея
Started by Илия Горанов, 27 Aug 2010 - 00:52:20
28 replies to this topic
Posted 27 August 2010 - 00:52
И така - другата седмица ще пътувам до Щутгарт. Ако някой има поръчки за нещо от музея - модели на колички, плакати, книги, DVD, значки или нещо друго... приемам поръчки до срещата на Ал. Невски в неделя включително.
Какво се предлага в магазина, може да се види тук... http://www.mercedes-...ollection.info/
Барабар с цените.
Какво се предлага в магазина, може да се види тук... http://www.mercedes-...ollection.info/
Барабар с цените.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 27 August 2010 - 18:13
Само не знам дали ще имаш време за покупки
Същото като Илийката мога да предложа и аз, ще съм в Щутгарт в рамките на 3-4 до 10-11 септември.
ако някой иска нещо, гледа каталога и ми дава пари кеш, нямам намерения да купувам неща които после да останат за мен (без сръдни - случвало се е много пъти)
айде, ако е нещо дребно 5-10 евро няма проблеми, ама . . .
Същото като Илийката мога да предложа и аз, ще съм в Щутгарт в рамките на 3-4 до 10-11 септември.
ако някой иска нещо, гледа каталога и ми дава пари кеш, нямам намерения да купувам неща които после да останат за мен (без сръдни - случвало се е много пъти)
айде, ако е нещо дребно 5-10 евро няма проблеми, ама . . .
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Posted 30 August 2010 - 13:54
Може ли да ми вземете
Artikel-Nr / Item number B67873479 Preis/Price 12,00 €
води се Drivers knife
Плащам веднага на форумска среща на Лабиринт или Невски както дойде
Мога да ги преведа и по сметка на този който ми го вземе , ако смята , че е възможно да стане фал
ето и снимка как изглежда :
https://ssl.kundense...79a_500x267.jpg
Artikel-Nr / Item number B67873479 Preis/Price 12,00 €
води се Drivers knife
Плащам веднага на форумска среща на Лабиринт или Невски както дойде
Мога да ги преведа и по сметка на този който ми го вземе , ако смята , че е възможно да стане фал
ето и снимка как изглежда :
https://ssl.kundense...79a_500x267.jpg
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 30 August 2010 - 14:29
Аз или Илийката?
в смисъл, да не го вземем и двамата
парите на някоя среща, няма как да стане фал
в смисъл, да не го вземем и двамата
парите на някоя среща, няма как да стане фал
Posted 30 August 2010 - 14:34
Хулигане, ако ти е удобно ти да го вземеш, ще ме облекчиш значително...
пък и аз ще се върна в София чак в края на месеца...
Но както прецениш - все пак аз пуснах темата
пък и аз ще се върна в София чак в края на месеца...
Но както прецениш - все пак аз пуснах темата
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 30 August 2010 - 15:33
На който от вас му е по удобно
За мен няма значение кой
Дали ще го получа края на месеца или средата все тая
За мен няма значение кой
Дали ще го получа края на месеца или средата все тая
Posted 30 August 2010 - 16:04
аз бих го взел Насе, но ми притеснява че е нож, а ще пътувам със самолет и да не стане проблем на скенера...
Posted 30 August 2010 - 17:36
Готини работи имат,ама с доста от тях са се оляли в цената,като ремонт в БС всичко двойно ,ама original.
Posted 30 August 2010 - 17:54
аз ще го взема!
Posted 30 August 2010 - 17:56
аз ще го взема!
Благодаря
аз бих го взел Насе, но ми притеснява че е нож, а ще пътувам със самолет и да не стане проблем на скенера...
в днешно време самолет и нож са 2 несъвместими неща
Posted 30 August 2010 - 23:36
Преди 10 дни носихме около 7 ножа в куфарите си. Нямахме грижи на лондонското летище,както и на нашето. Само не трябва да са в ръчният багаж!в днешно време самолет и нож са 2 несъвместими неща
Posted 31 August 2010 - 08:40
По принцип хората се кефят на брандираните материали на Мерцедес, защото ги асоциират с качествата на марката и съответно имат очаквания към качествата на тези продукти - съпоставими с качествата на автомобилите. Именно затова от клубната организация много строго ни контролират какво точно отпечатваме върху нашите материали, за да може да има ясно разграничаване между продуктите с бранда на Мерцедес и продуктите с брандовете на клубовете. А за съжаление хубавите неща си струват цените. Не оправдавам цените, но се замисли, ако отидеш в магазин за ножове в България - колко струва един качествен джобен нож?Готини работи имат,ама с доста от тях са се оляли в цената,като ремонт в БС всичко двойно ,ама original.
Лилке - плашиш ме! За какво са ви трябвали 7 ножа?Преди 10 дни носихме около 7 ножа в куфарите си. Нямахме грижи на лондонското летище,както и на нашето. Само не трябва да са в ръчният багаж!
Posted 01 September 2010 - 20:57
Лилке - плашиш ме! За какво са ви трябвали 7 ножа?
Хаха,нищо плашещо няма, имаме студент в Англия и грабнахме от тук ножове,ножици и такива кухненски принадлежности, че там са доста по-скъпи...
Приятно изкарване и хубави емоции да ви съпътстват!
Posted 01 September 2010 - 21:41
Какво става тука - всичко живо към Щутгарт се запътило ...
Да не са се преместили седмичните сбирки там?
Ще взема и аз да намина да се видим
Наистина има шанс около 8-9-10 септ. да стигна до Щутгарт - ако някой е наоколо може да се видим...
Да не са се преместили седмичните сбирки там?
Ще взема и аз да намина да се видим
Наистина има шанс около 8-9-10 септ. да стигна до Щутгарт - ако някой е наоколо може да се видим...
Posted 01 September 2010 - 22:36
Пенчо, незнаеш ли за поканати ни от Щутгарт?
ммм... май всички се изнасяме на 5.09...
Аз на 5ти заминавам в Мюнхен по работа и на 9ти сутринта излитам обратно за Варна от Щутгарт
ммм... май всички се изнасяме на 5.09...
Аз на 5ти заминавам в Мюнхен по работа и на 9ти сутринта излитам обратно за Варна от Щутгарт
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users