Публикувано 10 март 2013 - 01:26
Ми не, не съм го видял. Ама ме ядосваш, ти все едно не работиш в IT фирма, а в ресторант! Какво значи не работи? Нищо не излиза на екрана, излиза нещо друго на екрана?
Проблемът с цитатите, както и с доста други визуални проблеми беше от това, че новата версия има нова тема, а все още използваме старата тема. Затова казах, че вече знам къде е проблемът, но лечението е бавно... защото не използваме съвсем стандартна тема за форума и трябва да прехвърля всички модификации по шаблонрйе върху новата версия, а това може да стане само ръчно!
В общи линии вече съм прехвърлил всичко, освен иконките с автомобили в списъка с форумите. Който желае, може да мине на новата тема и ръчно, като избере IPB 3.4 Default от списъка с теми (най-долу във форума). Щом поправя и иконките с автомобили, ще спра стария шаблон и така или иначе всички ще минат на новия...
Tapatalk е ъпдейтван до най-новата версия и сега би трябвало вече всичко да работи както трябва. Моля, който го ползва, да тества и да каже.
На мобилната тема има някакъв проблем с връщането към основната тема, не знам от какво става, ще го търся допълнително.