Дава ми грешка 500, когато от телефона /андроид/ ,при пусната пълна версия на форума, опитам да цъкна
на кръгчето пред заглавието на темата, за да ме прати на последния нов пост.
Публикувано 26 март 2013 - 23:01
Дава ми грешка 500, когато от телефона /андроид/ ,при пусната пълна версия на форума, опитам да цъкна
Публикувано 28 март 2013 - 13:58
Логаутвам се от форума и после като отворя форума съм логната, а не съм се логвала. 4 пъти днес.
А да ползваш tapatalk? Има опция да му спреш нотификейшъна за нови съобщения, иначе се логва и проверява.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 28 март 2013 - 21:05
А да ползваш tapatalk? Има опция да му спреш нотификейшъна за нови съобщения, иначе се логва и проверява.
По принцип ползвам, но не влизам от доста време през Тапаток. Говорех за десктоп компютъра си.. Изключвам компа, логаутвам се от форума преди това, рестартирам и следващият път като реша да вляза тук, отново съм логната.
Публикувано 28 март 2013 - 21:11
И аз бях така.Изчистих си всички бисквитки и вече нямам проблем.
Просто ти е запомнил настройките преди ъпдейта на форума.
Публикувано 29 март 2013 - 00:05
По принцип ползвам, но не влизам от доста време през Тапаток. Говорех за десктоп компютъра си.. Изключвам компа, логаутвам се от форума преди това, рестартирам и следващият път като реша да вляза тук, отново съм логната.
Аха, ясно, искаш да кажеш, че влизаш без да си пишеш паролата... браузъра ти я помни
То това какво те притеснява, аз ако си пишех навсякъде паролите ехееее, или пък да ги помня
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 29 март 2013 - 06:24
Аха, ясно, искаш да кажеш, че влизаш без да си пишеш паролата... браузъра ти я помни
То това какво те притеснява, аз ако си пишех навсякъде паролите ехееее, или пък да ги помня
Да, направо съм си влязла като кликна на форума...
А не искам..никога не съм му задавала да ми помни паролите. Но пък не съм пробвала да му чистя кукита и т.н. Ще му пусна един Ccleаner и ще видя как е положението.
Този пост е редактиран от LiL: 29 март 2013 - 19:51
Публикувано 29 март 2013 - 19:33
Знам за тази грешка, но нямам представа каква е причината за нея. В момента в който имам повече време, ще ѝ обърна допълнително внимание.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 29 март 2013 - 19:44
Не е грешка 500,а просто ти подсказва кой е правилния модел 140-ка.
Публикувано 29 март 2013 - 19:55
Много си потайна...
Мхм, не обичам някой, освен мен, да има достъп до личната ми кореспонденция..
Публикувано 23 ноември 2013 - 15:41
Имам едно предложение: Има ли вариант да се направи мобилно приложение на форума?
Публикувано 23 ноември 2013 - 22:11
Казва се tapatalk и вече става да се ползва с форума.
Публикувано 24 ноември 2013 - 09:51
Публикувано 25 ноември 2013 - 10:08
Публикувано 25 ноември 2013 - 15:18
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 ноември 2013 - 10:53
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни