Начи... да ти се незнае... ще ме караш сега да ти влизам в профила... Като избереш другата хава - в горната част от менюто какво пише - форуми или нещо друго. Щото аз ти влизам в профила и ми работи?!
new_posts_screen_2.png 691.48K 26 downloads
Posted 11 March 2013 - 16:30
Начи... да ти се незнае... ще ме караш сега да ти влизам в профила... Като избереш другата хава - в горната част от менюто какво пише - форуми или нещо друго. Щото аз ти влизам в профила и ми работи?!
new_posts_screen_2.png 691.48K 26 downloads
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 11 March 2013 - 19:49
Posted 11 March 2013 - 19:57
Edited by drjivago, 11 March 2013 - 19:57 .
Posted 11 March 2013 - 20:03
Това трябва да го проверя!От мобилната версия не работи препращането към часта от темата, която не е прочетена. Т. е. винаги отваря първа страница.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 11 March 2013 - 21:32
Posted 11 March 2013 - 23:33
Не че нещо, ама според мен си е работело през цялото време...
Както е известно - проблемът обикновено е в ЗКУ*
*ЗКУ според контекста може да бъде задкормилното устройство или задклавиатурното устройство!
Posted 11 March 2013 - 23:39
Сипи, сипи нищо не съм променял и изведнъж тръгна Тва да не е канализация
Posted 11 March 2013 - 23:41
Е хуу де, ше черпиш
Аз пък нищо не съм променял, да не е генератор на случайни числа
Радвам се, че всичко вече работи както трябва.
Posted 12 March 2013 - 00:18
От мобилната версия не работи препращането към часта от темата, която не е прочетена. Т. е. винаги отваря първа страница.
Сигурен ли си за това? Сега тествах и всичко си работи както трябва в мобилната версия - като кликнеш на непрочетена тема си отива на последното непрочетено!?
Posted 12 March 2013 - 06:48
Edited by drjivago, 12 March 2013 - 06:51 .
Posted 12 March 2013 - 16:06
Posted 12 March 2013 - 18:21
Posted 14 March 2013 - 20:28
Мога да отбележа, че проблемите с Опера за сега ги няма. Всичко си зарежда от раз!
Всички видове застраховки във всички застрахователни компании. Тел.: 0889355780 или ЛС.
Posted 15 March 2013 - 12:48
Аз също не мога да чета от телефона. Виждам темите, но не мога да прочета мненията, защото: "Има прекалено много препращания към сървъра". Телефона е HTC Sensation.
Posted 16 March 2013 - 21:47
Логаутвам се от форума и после като отворя форума съм логната, а не съм се логвала. 4 пъти днес.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users