стршно ми хареса колата, а сега не знам какво да правя

Публикувано 02 януари 2011 - 18:23
Публикувано 02 януари 2011 - 18:33
Публикувано 02 януари 2011 - 23:56
Последната проверка:
Публикувано 03 януари 2011 - 19:12
Публикувано 03 януари 2011 - 23:01
Благодаря!Liloff за бързия одговорva.nko, споко де. Не спим в този форум
Заповядай
Публикувано 04 януари 2011 - 11:08
Вижте първата страница от темата - там е описано как и защо EPC греши цветовете на колите!...има проблем по вин-а е тъмно син, а в момента е сребрист...
Това е т.нар. internal VIN - някакво контролно число, което го няма в талона, а мисля, че и на самия автомобил не е изписано никъде.На края на ВИНа във фаила който свалих има една цифра "6" която я няма в рег.талон при мен.
COC DOC е сертификат за съответствие на автомобила... за европейските автомобили - ЕВРО сертификатИ не разбрах това"984 СОС DOC., заличаване на DOC регистрация на превозното средство"БЛАГОДАРЯ
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 януари 2011 - 21:06
Вижте първата страница от темата - там е описано как и защо EPC греши цветовете на колите!
Това е т.нар. internal VIN - някакво контролно число, което го няма в талона, а мисля, че и на самия автомобил не е изписано никъде.
COC DOC е сертификат за съответствие на автомобила... за европейските автомобили - ЕВРО сертификат
Deletion of vehicle registration DOC означава, че дилъра не съхранява копие от документите на автомобила
Публикувано 05 януари 2011 - 10:04
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 05 януари 2011 - 18:21
Не можах да разбера каква е ГНП бош или лукас или това не е отразено.Питай де...
Публикувано 06 януари 2011 - 09:53
Публикувано 07 януари 2011 - 17:28
Публикувано 07 януари 2011 - 17:51
ГНП не излиза в data card...
това с цветовете го дъвкахме няколко пъти, че EPC ги дава грешно.
Цвят на колата ти е 744, но описанието Dark blue soft top е грешно - цветът ти е сребрист металик
Тапицерията ти е 048, което е сиво текстил.
Публикувано 07 януари 2011 - 19:05
Е какви са допълнителните компоненти - даже и в Даймлер не могат да ти кажатА може ли някой да каже що е това, дето излиза на мойта datacard: SA code 916 - Vehicles for hot countries - additional parts?
Какви може да са тези допълнителни части за горещите страни?
Току що проверих на руския сайт за кодовете, за 916 излиза
916 - Прокладка кабеля для второй батареи (с 01.03.1966 по 31.10.1971)
916 - Помехоподавляющий контакт в колпачке ступицы переднего колеса (с 01.04.1964 по 31.10.1965
не разбирам второто, ама като гледам какво показват и двете, то това е 30 годин преди да бъде произведен моя Мечо ...
Публикувано 08 януари 2011 - 11:35
Е какви са допълнителните компоненти - даже и в Даймлер не могат да ти кажат
Руската проверка на кодове е малко неточна.
Понеже в момента още работя по нашия VIN checker, можи през уикенда да пусна проверка на кодове на български език.
Публикувано 12 януари 2011 - 21:37
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни