VIN Декодерwww.mbclub.ru не работи
Started by Илия Горанов, 18 Jun 2010 - 09:47:50
2164 replies to this topic
Posted 13 January 2011 - 11:50
Две проверки:
Ще помоля колегата, дето пуска сигнали да чете какво пише и да внимава повече!
Ще помоля колегата, дето пуска сигнали да чете какво пише и да внимава повече!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 13 January 2011 - 12:59
Колега немога да разбера какво искаш да ми кажеш а също така немога да ги отворя.
Posted 13 January 2011 - 15:21
А забележката се отнася до димов, не до GeorgiMB.
Бутонът "Докладвай" служи, за да се изпраща сигнали за нередности във форума до модераторите.
Като отвориш формичката за докладване има три забележки за какво служи този бутон и за какво не.
Не мога да разбера защо перманентно хората го ползват за да изпращат от там лични съобщения или мнения по теми.
В докладния център на форума е пълно със съвети - отвий тоя болт, отрежи оня кабел... които са свързани с някакви теми и хората, вместо да пуснат отговор в темата - изпращат доклад до модераторите. Или пък доклади от сорта на: "Илия, моля те... ..." - това не е инструмент за лични съобщения. Едната забележка дори е в червено и хората пак не я четат. Толкова ли е трудно да погледнеш какво правиш, преди да натиснеш бутона за изпращане?
Бутонът "Докладвай" служи, за да се изпраща сигнали за нередности във форума до модераторите.
Като отвориш формичката за докладване има три забележки за какво служи този бутон и за какво не.
Не мога да разбера защо перманентно хората го ползват за да изпращат от там лични съобщения или мнения по теми.
В докладния център на форума е пълно със съвети - отвий тоя болт, отрежи оня кабел... които са свързани с някакви теми и хората, вместо да пуснат отговор в темата - изпращат доклад до модераторите. Или пък доклади от сорта на: "Илия, моля те... ..." - това не е инструмент за лични съобщения. Едната забележка дори е в червено и хората пак не я четат. Толкова ли е трудно да погледнеш какво правиш, преди да натиснеш бутона за изпращане?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 18 January 2011 - 15:21
Здравейте колеги,
нов съм във форума тъй като от една седмица съм собственик на w124/2.5TD и исках да си проверя vin-номера,но от изчетеното в началото на темата останах с впечатление, че не мога поради тва ,че нямам клубна карта и т.н.Та молбата ми е някой ,който може да го направи вместо мен.WDB1241281B675159.
Благодаря предварително на отзовалите се !
нов съм във форума тъй като от една седмица съм собственик на w124/2.5TD и исках да си проверя vin-номера,но от изчетеното в началото на темата останах с впечатление, че не мога поради тва ,че нямам клубна карта и т.н.Та молбата ми е някой ,който може да го направи вместо мен.WDB1241281B675159.
Благодаря предварително на отзовалите се !
Posted 18 January 2011 - 17:18
Заповядай колега!WDB1241281B675159.
Posted 18 January 2011 - 23:02
странно...за мойта кола в БС ми изкараха доста постна датен-карта.... излязоха 4-5 екстри, сред които оцветени стъкла и 'допълнително оборудване за автомобил, предназначен за топла страна' (в случая Италия).... и ми изкара само номер на ск. кутия от всичките данни в табличата над оборудването - другото празно?
тук дали ще може да се направи нещо повече? изпращам вин-а на Илия Горанов на лс, дано има време и възможност да го цъкне
тук дали ще може да се направи нещо повече? изпращам вин-а на Илия Горанов на лс, дано има време и възможност да го цъкне
Posted 19 January 2011 - 21:22
До Илия Горанов молба за vin номера на моята кола WBB1241261J059921 и от кьде е закупена от германия ли е? или някьде другьде .благодаря предварително
Edited by snaiperist, 19 January 2011 - 21:24 .
Posted 20 January 2011 - 08:40
Ами, при мен излизат малко повече. Италия е, 91 или 92 година... Има повечко екстри, имаи номер на двигателя.странно...за мойта кола в БС ми изкараха доста постна датен-карта.... излязоха 4-5 екстри, сред които оцветени стъкла и 'допълнително оборудване за автомобил, предназначен за топла страна' (в случая Италия).... и ми изкара само номер на ск. кутия от всичките данни в табличата над оборудването - другото празно?
Съмнявам се, в БС да имат друга информация, тъй като и те я взимат от същото място, откъдето я взимам и аз
Ройтлинген, Германия, 93 или 94 годинаот кьде е закупена от германия ли е?
Posted 24 January 2011 - 15:50
Здравей Илия.Преди няколко дена купих за жена ми една Ц-250тд,96г.Тя вече е свършила работата,ама за собствено успокоение!Днес като ходила в КАТ да я регистрира,този дето гледал за номерата се изказал че колата 100%била немско такси и била пребоядисвана.Иначе колата е с малките мигачи на калниците и продавача каза че я е купувал нововнос от Италия...Цвета сега е св.сив металик.Та за това моля да ми пуснеш една справка!
Posted 24 January 2011 - 15:51
ВИН:WDB2021881F355664Здравей Илия.Преди няколко дена купих за жена ми една Ц-250тд,96г.Тя вече е свършила работата,ама за собствено успокоение!Днес като ходила в КАТ да я регистрира,този дето гледал за номерата се изказал че колата 100%била немско такси и била пребоядисвана.Иначе колата е с малките мигачи на калниците и продавача каза че я е купувал нововнос от Италия...Цвета сега е св.сив металик.Та за това моля да ми пуснеш една справка!
Posted 24 January 2011 - 18:32
Здравейте!Ще бъда благодарен на Илия,ако види и за моята кола,купих я преди 2 седмици,внос от Италия е и ще ми е интересно да знам за какво става въпрос!Благодаря предварително! WDB2100451A533148
Posted 24 January 2011 - 19:55
Здравейте
Илия ще съм ти благодарен да провериш и моя вин... да видим какви ще покаже!
WDB2100101A222916
Благодаря предварително
WDB2100101A222916
Благодаря предварително
Posted 24 January 2011 - 20:54
Такси е, цветът се води light ivory. Да не ти пука, изглежда доста интересно като екстри.Здравей Илия.Преди няколко дена купих за жена ми една Ц-250тд,96г.Тя вече е свършила работата,ама за собствено успокоение!Днес като ходила в КАТ да я регистрира,този дето гледал за номерата се изказал че колата 100%била немско такси и била пребоядисвана.Иначе колата е с малките мигачи на калниците и продавача каза че я е купувал нововнос от Италия...Цвета сега е св.сив металик.Та за това моля да ми пуснеш една справка!
И твоя VIN съм прикачил по-долу, колега. Заповядай.Здравейте!Ще бъда благодарен на Илия,ако види и за моята кола,купих я преди 2 седмици,внос от Италия е и ще ми е интересно да знам за какво става въпрос!Благодаря предварително! WDB2100451A533148
Прилична кола: дигитална клима, сгъващи се огледала, ел.хроматично централно огледало.Здравейте
WDB2100101A222916
Благодаря предварително
Posted 24 January 2011 - 21:43
Благодаря!Не разбрах за коя страна е произведена?Кой е дилъра?
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users