и аз днес се обух с такива,ще ги видя що за стока са
За какви пачки ги взе?
Публикувано 11 ноември 2007 - 22:34
и аз днес се обух с такива,ще ги видя що за стока са
Публикувано 11 ноември 2007 - 22:45
Аз вчера сложих нови зимни гуми, Дебика "фриго -2" доста мека ми се струва,казват,че била с шарката на good year ултра грип 5, дали е така някой ако има опит нека сподели!
Публикувано 11 ноември 2007 - 23:38
м да,ти си прав,що ти кола за 5 х лева,ако си купиш кон и каруца нема и бензин да сипваш.Ами ако караш кола за 5000 лева е малко странно да дадеш 1000 лева за гуми!
Ако си с новата S-ka положението вече е друго.... :
Публикувано 11 ноември 2007 - 23:59
Публикувано 12 ноември 2007 - 10:36
От зимната гума на BF Goodrich съм супер доволен. В продължение на 3 зими се катерех непрекъснато до Алеко и то с 235 размер, като тогава бях с Е39 и съм бил много приятно изненадан от сигурната стъпка на автомобила. И разговорите с други потребители на марката, също потвърждават че тези зимни гуми са достоен представител на семейството на Michelin. Не така стои въпроса с летните гуми на марката. Шумни са и "тракшъна" се включва и свети без особенни провокаций. Сега успях да си измрънкам добра отстъпка и си обух мерца с Michelin но мойто мнение за BF Goodrich е че представлява прекрасно съчетание от цена и качество. Вероятно не е случайно и това че BF Goodrich е основния доставчик на гуми в WRC.и аз днес се обух с такива,ще ги видя що за стока са
Публикувано 12 ноември 2007 - 12:26
Публикувано 12 ноември 2007 - 13:17
Публикувано 12 ноември 2007 - 20:24
Публикувано 12 ноември 2007 - 22:36
За какви пачки ги взе?
Публикувано 14 ноември 2007 - 18:15
Публикувано 14 ноември 2007 - 22:16
Аз пък ще купувам новия модел на Gislaved - Nord Frost 5 !!!
Тази гума за разлика от предшевственичката си - Nord Frost 3 има един основен дълбок и широк канал в средата на протектора против странично хлъзгане,подобрени са качествата на вода/киша и сухо и мисля,че като съотношение цена/качества,няма да има никаква конкуренция !!!
Върти ми се цена за размер 195/65/15 около 120 лв на брой
Публикувано 14 ноември 2007 - 23:00
ДА, Дебиката от миналата година е със шарката на ултра грип 5. За качеството на каучука обаче можеш да бъдеш сигурен, че дори да се прави в завод на Гудиър, дори да се прави в матрицата на техен успешен модел - няма да е като на гумите с марка Гуудиър. Точно затова, въпреки че бяха на 2/3 от цената на УГ7 не си взех Дебика, а предпочетох "седмицата". Наистина са доста меки и стават на мекица след 1 сезон, но за бюджетни гуми не си сбъркал по мое мнение. Има къде, къде по-големи тояги на пазара у наше село
Публикувано 14 ноември 2007 - 23:43
Миналата зима карах с дебица и трябва да ти кажа , че са със същото качество като гудиара, понеже съм карал и 5-цата, добър избор е направил колегата.За 7-цата няма да говорим това е нов модел гума.
Ако дебица правеха и моя размер гума бих си купил такива но sorry нямат го в каталога.
Публикувано 15 ноември 2007 - 08:05
От ДЕБИКАТА може и да си доволен но да си имаме уважението, далече е от гудиър. Просто е несериозно да се твърди че са с еднакво качество.
Ми те тогава гудиър да ги спират от производство и да остаят само ДЕБИКА!!!
Публикувано 15 ноември 2007 - 15:12
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни