E, честито :ok:Може А3 да не са и най-удачния избор, но пак и CONTINENTAL WinterContact TS 810 не са “последния писък на модата”…
Що се отнася до Gislaved, аз си взех Nord*Frost 5 (стандартна цена от Диана), Euro*Frost 3 нямаха размер 195/65/Р15, но пак и шарката ми се видя по-скоро за Централна Европа…
Аз лично търся да мога да излизам без притеснения при непочистен нов сняг, като явно ще трябва да се ограничавам със скоростта на магистрали и завой…
Не че примера ми е много представителен, но с цел размяна на мнения: Онзи ден в Събота, при сухо време, 80 km/h и 20 С със тези Gislaved здравата се изплаших в един завой на влизане и излизане… колата силно поднесе… Може да е от мекия каучук, може да е от шарката, размера 195 : (за лятото 205 ) или…. моето неумело каране…. :Dn:
Но през зимата ще си имам едно на ум… дори и тежести в багажника мисля да слагам… място много :FlagMB:
Не съм учуден от случката на завоя, тая гума е страхотна на сняг но в никой случай не е скоростна. Това от опит
Интересно обаче защо АDAC не правят тестове с тая марка... Тази както и миналата година Gislaved ги няма в класацията.
Мен ме няма хич с немския, обаче във FIAT фирума колега беше постнал обобщена информация от тестовете на ADAC за зимни гуми от този сезон. Може да е интересно за тези които не са се обули още