Предстоящо Тунинг Шоутака и такаа ..
Started by Наско, 28 May 2010 - 13:34:42
34 replies to this topic
Posted 18 June 2010 - 09:16

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 18 June 2010 - 10:52
Благодаря за разяснението с видеото,а ето за какво точно иде речА на капака на Е-класата се отразяват знамената - имаш чувството, че има 3 големи знамена в отражението, а всъщност има едно голямо и две малки, ама кадъра е много величествен

...и забележете как точно при горния лъч се е получил отблясъка

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 18 June 2010 - 21:19
Страхотно
, и тигрите от Катана правя страшни клипове.
Аз видях призрак... на Димо Бандита от Ямбол, червения Форд Проуб... тази кола... започна като много читава машина едно време

Аз видях призрак... на Димо Бандита от Ямбол, червения Форд Проуб... тази кола... започна като много читава машина едно време

Posted 18 June 2010 - 22:11
Ако говориш за тоя monster truck - много беше барнат...
Гледал съм го може би 20 минути... всичко отдолу беше изпипано и изглеждаше впечатляващо.
А отзад в пикап частта имаше диван - много свежо
А организацията на шоуто беше много добра.
Или да го кажа по-просто - надмина очакванията ми - беше по-добра, отколкото предполагах, че може да се види на родна земя.
Гледал съм го може би 20 минути... всичко отдолу беше изпипано и изглеждаше впечатляващо.
А отзад в пикап частта имаше диван - много свежо

А организацията на шоуто беше много добра.
Или да го кажа по-просто - надмина очакванията ми - беше по-добра, отколкото предполагах, че може да се види на родна земя.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 18 June 2010 - 23:06
За този суперспортист говоря с всесезонните 195-ки дето го карат 
М/у другото изпълнението на колата е шедьовър. Прави я Данчо от Веселиново... не съм виждал такъв талант, уникално сръчен човек.

М/у другото изпълнението на колата е шедьовър. Прави я Данчо от Веселиново... не съм виждал такъв талант, уникално сръчен човек.
Attached Files
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users