Заедно с това ще преминем на нова версия на софтуера за форум - по-съвременна, с повече фанкции, по-сигурна и по-стабилна, с нова визия.
По принцип всичко от настоящия форум ще бъде запазено. Включително за известно време ще оставим стария форум да продължи да фонкционира, за да може, ако открием, че нещо липсва - да го копираме от тук. Също така - разбирам, че ще има недоволни хора от това, че ще се промени визията на форума, но няма как да запазим сегашната визия заради промяната във версиите на софтуера, който използваме за форума. Просто новата версия не поддържа скиновете от старите версии.
В тази връзка форумът няма да е достъпе от сутринта в сряда (26 май 2010 г.) докато не приключи местенето. Надявам се местенето да приключи в рамките на деня, но не мога да гарантирам. Досега съм го отиграл три пъти, но винаги има място за изненади. Ако не успея, форумът може да остане недостъпен и в четвъртък. Ако нещо съвсем се издъни - най-късно в четвъртък по обяд ще възстановим стария форум и ще търсим нова дата за преместването.
Ако преместването е било успешно, ще разберете много бързо - просто като отворите форума, ще видите новата визия и ще знаете, че сте в новия форум
![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Който желае да си съхрани безценни лични съобщения от форума - да използва функцията за архивиране. По принцип ЛС ще бъдат запазени, но все пак съществува минимална вероятност да има изчезнали. Новият софтуер има различна система за управление на личните съобщения. При тестовете забелязах, че ми изчезнаха някои от личните съобщения, които бяха в "папки". Затова имам молба към всички - направете си резервни копия от съобщенията!
Паролите, аватарите, подписите, профилите на потребителите и т.н. ще бъдат запазени във вида, в който са в момента.