Знаме на МБКБ със стойка за стъклото
Започната от House M.D., 20 май 2010 - 16:46:31
22 мнения по тази тема
Публикувано 31 май 2010 - 20:40
Пиши на Илия Горанов или на Хаус М.Д
В един от тях останаха знаменцата - в кой точно незнам
В един от тях останаха знаменцата - в кой точно незнам
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 01 юни 2010 - 07:00
Докладва ,че знамената са доста здрави изпробвани са до 140 км/ч. и нищо му нямаше ,ако някой е тествал до повече нека сподели
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 01 юни 2010 - 10:00
Докладва ,че знамената са доста здрави изпробвани са до 140 км/ч. и нищо му нямаше ,ако някой е тествал до повече нека сподели
Принципно да, знаменцата са здрави и издържат на скорост,
но ако случайно се намокрят , горен десен ъгъл се уврежда!
Друг е въпроса, дали изобщо има смисъл при движение със скорост над 80км/ч да се лагат
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 01 юни 2010 - 18:01
На мене горен десен ъгъл ми тръгна да се разбридва.
И веднага измислих начин за заздравяване,Без да ви видят жените ви или гаджетата взимате безцветен лак за нокти и действате само по ръба на знаменцето.Резултатът е повече от задоволителен.
И веднага измислих начин за заздравяване,Без да ви видят жените ви или гаджетата взимате безцветен лак за нокти и действате само по ръба на знаменцето.Резултатът е повече от задоволителен.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 02 юни 2010 - 12:51
Мойто доста се е раздиплило и няма да стане с тоя лак ...
1 шеФ ще дам да му направят и ще заспи
1 шеФ ще дам да му направят и ще заспи
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 13 октомври 2010 - 08:55
Круме за събора вземи повечко флагчета за да може цялата авто колона да се обзаведе.
Аз лично искам едно със сигурност ,че старото ми остана в тоя дето ми купи колата ,че уш щеше да става член.
Аз лично искам едно със сигурност ,че старото ми остана в тоя дето ми купи колата ,че уш щеше да става член.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 13 октомври 2010 - 10:39
Те флагчетата са в мен... ще ги взема, има поне 10 - 15 бройки в мене...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни