На работа в Мерцедесили как се сбъднеш една мечта
Започната от Bat Andi, 01 май 2010 - 17:52:52
24 мнения по тази тема
Публикувано 11 май 2010 - 12:29
Страхотно е това, което ти се случва, успех по времето на тази мечтана практика
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 11 май 2010 - 21:30
успех и от мен, аз съм ти далечен колега, работейки в тукашния официален представител
Публикувано 11 май 2010 - 23:04
Благодаря колега,успех и от мен, аз съм ти далечен колега, работейки в тукашния официален представител
не си толкова далечен, все пак от един извор пием вода.
Публикувано 11 май 2010 - 23:11
Страхотно е това, което ти се случва, успех по времето на тази мечтана практика
Публикувано 20 май 2010 - 01:23
Честито и успех в практиката и след нея!!!
Публикувано 24 юни 2010 - 22:45
Колега здравей,Колега, супер!
Радвам се за тебе и желая успех!
Респект и към Колегите, сложили рамо в подготовката, част от тях познавам - способни и сръчни мъже са!![]()
За конфиденциалността - ясно.
Ще се радвам да имаш възможност да споделиш друга любопитна информация за "старите" двигатели,
каквито на практика карат повечето от нас
Скоро говорих с приятел за турбодизела 250 (познатия на всички 602) и той каза, че бил разработван съвместно с Мицубиши.
Доста се изненадах, ще видя чичо Гугъл дали ще ми разкаже нещо повече по въпроса.
Поздрави!
искрено съжалявам за късния отговор, но имах проблеми с нета, после се отнесох... но съм си виновен.
Та говорих с колегата, който отговаря за дизелите в тима. ОМ602 няма нищо общо с Митцубиши. Когато е постапвал на работа, този мотор е бил в производство. Японците имат пръст в Смарт Фор-Фор, там двигателя е повече тяхна разработка. Но каза че определено не са доволни от мотора на Смарта.
Та колеги мога да споделя че течат последни приготовления по пускането на два нови мотора в сериино производство М276 V6 и М278 V8. Още има неща за доизглаждане но до месец два ще излезе Моелпфлегето на 216 с новия 500 мотор. Имах удоволствието да покарам както 216, така и 212 и следващото поколение CLS, мотора и истинска лудница. Чувството да караш екстремно-ликсозен автомобил, и да имащ ускорение с което да се справиш с повечето сериини спортисти на пътя, е уникално. За пръв път карах кола на която Тракшъна се включва при 1500 оборота на сухо, ако не внимаваш с педала (не става въпрос за Кикдаун, а за малко по невнимателно боравене с десния крак). Оперделено и колегите с повече опит от мен са на същото мнение. А и разхода е приличен, реалния на 216 е под реалния на моята 190ка
Публикувано 24 юни 2010 - 23:46
Поздравления. Също и за снимката с "Young Classics". Аз съм също голям фен на 190-ката и много се усмихвах от сърце като видях тази практически нова машина в музея.
Би ли ми направил малка услуга. Можеш ли да питаш от какво 111.944 киха в колекторите и претрисва за секунда на свободен ход. Не люлее обороти, а просто киха. Виждал съм няколко машини така да правят вече. Просто собствениците на колите се правят че не му обръщат внимание на проблема... а и не е болка за умиране, просто дразни.
Би ли ми направил малка услуга. Можеш ли да питаш от какво 111.944 киха в колекторите и претрисва за секунда на свободен ход. Не люлее обороти, а просто киха. Виждал съм няколко машини така да правят вече. Просто собствениците на колите се правят че не му обръщат внимание на проблема... а и не е болка за умиране, просто дразни.
Публикувано 07 януари 2011 - 01:37
Здравейте момчета!
Отдавна се каня да направя един завършек на тази тема, но все се занимавам с други неща.
Тъй като се считам не само за притежател на Мерцедеси, а и като част от този форум и съм споделял с колегите си от Дайлмер доста от разискваните тук теми, сметнах че ще ви е интресно да видите с какво мение са останли за мен (нас) там.
Още веднъж благодаря на всички!
И честито на именниците, да сте живи и здрави, за да си карате мечоците!
Zeugnis_DAG_Praktikum.pdf 252,02K
150 Брой сваляния
Отдавна се каня да направя един завършек на тази тема, но все се занимавам с други неща.
Тъй като се считам не само за притежател на Мерцедеси, а и като част от този форум и съм споделял с колегите си от Дайлмер доста от разискваните тук теми, сметнах че ще ви е интресно да видите с какво мение са останли за мен (нас) там.
Още веднъж благодаря на всички!
И честито на именниците, да сте живи и здрави, за да си карате мечоците!
Zeugnis_DAG_Praktikum.pdf 252,02K
150 Брой сваляния
Публикувано 07 януари 2011 - 13:53
Добре,де,а тия където не знаем немски какво да правиме.
Дай некакъв превод ако може.Благодаря.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 07 януари 2011 - 17:28
Нека колегите ударят едно рамо, тази вечер пътувам и следващите дни няма да имам достъп до интернет.Добре,де,а тия където не знаем немски какво да правиме.
Така че атака...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА