Моля за съвет!
Започната от Svetlyo, 29 апр 2010 - 23:28:15
25 мнения по тази тема
Публикувано 04 май 2010 - 20:38
Лошото на CLK-то е, че като му се порадваш, започваш да гледаш към CL.
А като вземеш CL, после накъде???
А като вземеш CL, после накъде???
Публикувано 04 май 2010 - 20:43
После SLS
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 04 май 2010 - 21:04
КАто си регистрираш колата в общината... и всяка година до края на април (до миналата седмица) се плаща данък превозно средство. Бележката за тоя данък ти я искат като правиш годишен технически преглед, както и нотариусът, когато продаваш колата един прекрасен ден, за да си купиш CL, SL, CLS, SLS, SLC или нещо по-доброИ ся на 2ро място.. аз ли не съм разбрал или никой не ми е каза- какъв подяволите е тоя данък от 400лв :|
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 май 2010 - 21:32
SLS-а е за млади гъзачета като тебе hammer-е, а ние дрътите гъзари искаме освен да сме бръзи и да ни е широко, комфортно и luxury.
Публикувано 04 май 2010 - 21:40
Тогава.. Майбах 
Даже.. понеже обичаш купета.. Майбах купе
Даже.. понеже обичаш купета.. Майбах купе
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 04 май 2010 - 21:51
Aбе, Илия, и твоя данък ли е 400лв.? Аз от известно време събирам смелост да отида до данъчното, но винаги си намирам оправдание да заобиколя
Публикувано 05 май 2010 - 01:00
Колега на мен ми е пределно яссно за кой данък става на въпрос ама как така 400лв бе лелел.. ужассКАто си регистрираш колата в общината... и всяка година до края на април (до миналата седмица) се плаща данък превозно средство. Бележката за тоя данък ти я искат като правиш годишен технически преглед, както и нотариусът, когато продаваш колата един прекрасен ден, за да си купиш CL, SL, CLS, SLS, SLC или нещо по-добро
Публикувано 05 май 2010 - 17:20
Вчера си регистрирах мерца при данъчните. 325лв. за 200K 192hp
Публикувано 07 май 2010 - 13:51
Е тея са приятни значи.. бахти ужаса..
Публикувано 14 май 2010 - 20:46
Да де, ама това е местен данък - сиреч зависи от това в коя община го плащаш
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА