Благодаря отново на всички за милите пожелания!
MZT - Осъзнавам аз, че хич не са малко тези 23км/ч. Не, че нямам оправдания - цяла София обиколих в задръствания, пък беше жега, болки и контракции имах, едва седях вече в тази кола и да видиш като видях празен път с 2 ленти и то нанадолнище - даваайййй. Ами как да не се изкуши човек. На всичкото отгоре преди няколко дена ми оправиха един проблем на колата, до преди това месец-два си карах с този проблем и турбото не работеше, измъчих се ... и сега не мога да и се нарадвам на колицата. Оправдания имам, но те не ме извиняват, така че и когато ме спряха направо си дадох документите - решила съм подкупи да не давам, нито мислех да мигат и да се оправдавам - направила съм нарушение, ще си нося последствията. Полицаят обаче после видял, че съм бременна и по собствена инициатива реши да не ми взима талона, аз пък реших на това вече да не се противопоставям...
Имам си сега едно наум, карам много примерно вече и си спазвам съвсем стриктно ограниченията.
Акт без взимане на талон
Започната от Ивон, 22 апр 2010 - 16:42:22
16 мнения по тази тема
Публикувано 25 април 2010 - 16:50
Публикувано 20 октомври 2010 - 05:44
Вярно, темата е стара, ама сега се зачетох тук.
Е, поне вече има как, уж , да си проверяваме нещата. Само трябва регистрация първо - https://www.i-kat.org/ и там има Онлайн справки. Работи.
И аз имах преди години случай в който за глупост ми взеха 3 т., но след 2 г. вече са си пак толкова - всичките. И това защото тогава не съм знаела , че е могло да мина метър с един евентуален "златен талон", но не съм го взела мислейки, че трябва да имаш 12 г. зад волана без грешки, а то било на половината - само 6 г. Ама, айде... халал да е. Сега ще чакам още 4 за да го взема пустият му талон.
Знам какво е да нямаш турбо, колата е като скопена, със само 2 коня - останалите са умрели. И аз имах такъв проблем, но сега всичко си е пак ОК. Голяма работа е това турбото , еййй... И после верно кеф...
Успех и умната.
Е, поне вече има как, уж , да си проверяваме нещата. Само трябва регистрация първо - https://www.i-kat.org/ и там има Онлайн справки. Работи.
И аз имах преди години случай в който за глупост ми взеха 3 т., но след 2 г. вече са си пак толкова - всичките. И това защото тогава не съм знаела , че е могло да мина метър с един евентуален "златен талон", но не съм го взела мислейки, че трябва да имаш 12 г. зад волана без грешки, а то било на половината - само 6 г. Ама, айде... халал да е. Сега ще чакам още 4 за да го взема пустият му талон.
Знам какво е да нямаш турбо, колата е като скопена, със само 2 коня - останалите са умрели. И аз имах такъв проблем, но сега всичко си е пак ОК. Голяма работа е това турбото , еййй... И после верно кеф...
Успех и умната.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни